ברונכיט, חירחורים ושיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט, חירחורים ושיעול
    טל
    17/10/2010

שלום רב,
    בני בן שנה וחודשיים. כמעט מלידתו מחרחר, וכבר מגיל 4 חודשים משתעל ובתקופות שונות מגיע לידי שעול טורדני, צפצופים וקשיי נשימה.
    יש לנו כלבה בבית, כמו כן (ולצערי) אני מעשנת. אומנם לא לידו אבל בכל זאת הוא נושם לעיתים את הרעל הזה.
    שמתי לב כי מצב הנשימה שלו מחמיר כאשר יוצאות לו שיניים (למרות שהרופאה אמרה לי שאין קשר בין הדברים)
    מסרב בתוקף!!! לשתף פעולה עם האינהלציה - אין אפשרות לעשות לו אינהלציה עם המסיכה אז אנחנו עושים לו אינהלציה עם "אוהל" ונראה שזה פחות יעיל.
    בד"כ מקבל בריקלין, אירוונט ובודיקורט - פעמיים קיבל אזיניל.
    ניסינו חדר מלח - לא נצפה שיפור.
    אנחנו די אובדי עצות, לא ברור איך לשפר את מצבו או לפחות להקל עליו את ההתקפים, בעיקר על רקע חוסר שיתוף פעולה עם אינהלציות.
    אשמח לעזרה בעיקר בכל הנוגע לטיפול המתאים לסרבני אינהלציות, כולל הזמנה לביקור במידה ויש צורך ממשי בעניין.
    בתודה, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט, חירחורים ושיעול

הוספת תגובה

• ברונכיט, חירחורים ושיעול - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    18/10/2010

שלום טל,

יש אפשרויות טיפול אחרות שיכולות להתאים לסרבן אינהלציות - משאף עם אירוצ'מבר. אופצית טיפול אחרת שמתאימה לחלק מהילדים יותר היא של תרופה פומית - סינגוליר.
    אני הייתי מציע שתפני ליועץ ריאות שתחילה יקבע באם יש צורך בבדיקות נוספות ובהתאם יסייע לך למצוא את הטיפול המתאים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו