מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת נשימהYmbn07/11/2010
שלום
בני בן 10 שבועות
בשבועיים האחרונים היו 2 לילות שהבייביסנס צפצף
בפעם הראשונה הילד היה בפינה של העריסה , אז שיערנו שזה לא קלט אותו
הלילה הוא היה במרכז והבייביסנס צפצף צפצוף אחד והפסיק.
בשתי הפעמים הילד היה בסדר גמור, כלומר נושם וחיוני
אני יודעת שיש סיכוי טוב שהמכשיר מזייף אבל -
1. בגיל 3 ימים המחלקת יולדת היה עשה אפניאה - אושפזו ל5 ימים עם אנטיביוטיקה מחשש לזיהום או מים בריאות - שתי הסברות הופרכו והרופאים אמרו לי שזה קורה לילודים וכל עוד זה לא זיהום אז לא לדאוג והוא יהיה ילד רגיל
2. התינוק מצונן לפעמים ועל הגב נוחר קלות , בבדיקת רופא ואחות טיפת חלב - נאמר לי זה פיזיולוגי ורק טיפות מי מלח מידי פעם , אבל אני חוששת...
מה דעתכם? האם כדי שרופא ריאות או אאג יראה אותו?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להפסקת נשימה
Ymbn07/11/2010יש לציין שהילד ישן בלילה על הגב בלבד בהתאם להוראות משרד הבריאות
מדובר בילד בריא חיוני לפי הרופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייביסנס
ד''ר ארנון אליצור07/11/2010שלום,
נתת את הסיבה מדוע רופאי הילדים לא ממליצים על שימוש בייביסנס. גם אני לא יכול להגיד לך למה המכשיר צפצף, וכשהורים מגיעים עם סיפור על מכשיר שצפצף קשה לדעת מה לעשות עם זה. נחרות ליליות בזמן שהילד מנוזל ואשר חולפות כעבור זמן מה הן בגדר המותר. נחרות ליליות קבועות דורשות התיחסות. אני מציע שבשלב ראשון תפנו לרופא הילדים. באם הוא יתרשם שיש צורך בחוות דעת נוספת הוא יפנה אתכם לרופא ריאות או אאג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש סיכוי שהייתה הפסקת נשימה
Ymbn07/11/2010והילד חזר לעצמו עד שהגענו לעריסה? האם דום נשימה רגעי יכול להתרחש?
אם כן מהן ההשלכות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש סיכוי שהייתה הפסקת נשימה - תגובה
ד''ר ארנון אליצור07/11/2010אם הגעתם לילד תוך זמן קצר ולא ראיתם שום דבר יוצא דופן הרי שקרוב לודאי שלא היתה הפסקת נשימה משמעותית. לכל ילד מותר לעשות הפסקות נשימה בשינה אפילו עד 20 שניות אם הן לא מלוות בתופעות נוספות אותן לא ראיתם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)