הפסקת נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נשימה
    Ymbn
    07/11/2010

שלום
    בני בן 10 שבועות
    בשבועיים האחרונים היו 2 לילות שהבייביסנס צפצף
    בפעם הראשונה הילד היה בפינה של העריסה , אז שיערנו שזה לא קלט אותו
    הלילה הוא היה במרכז והבייביסנס צפצף צפצוף אחד והפסיק.
    בשתי הפעמים הילד היה בסדר גמור, כלומר נושם וחיוני
    אני יודעת שיש סיכוי טוב שהמכשיר מזייף אבל -
    1. בגיל 3 ימים המחלקת יולדת היה עשה אפניאה - אושפזו ל5 ימים עם אנטיביוטיקה מחשש לזיהום או מים בריאות - שתי הסברות הופרכו והרופאים אמרו לי שזה קורה לילודים וכל עוד זה לא זיהום אז לא לדאוג והוא יהיה ילד רגיל
    2. התינוק מצונן לפעמים ועל הגב נוחר קלות , בבדיקת רופא ואחות טיפת חלב - נאמר לי זה פיזיולוגי ורק טיפות מי מלח מידי פעם , אבל אני חוששת...
    מה דעתכם? האם כדי שרופא ריאות או אאג יראה אותו?.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נשימה

הוספת תגובה

• תוספת להפסקת נשימה

Ymbn
    07/11/2010

יש לציין שהילד ישן בלילה על הגב בלבד בהתאם להוראות משרד הבריאות
    מדובר בילד בריא חיוני לפי הרופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייביסנס

ד''ר ארנון אליצור
    07/11/2010

שלום,

נתת את הסיבה מדוע רופאי הילדים לא ממליצים על שימוש בייביסנס. גם אני לא יכול להגיד לך למה המכשיר צפצף, וכשהורים מגיעים עם סיפור על מכשיר שצפצף קשה לדעת מה לעשות עם זה. נחרות ליליות בזמן שהילד מנוזל ואשר חולפות כעבור זמן מה הן בגדר המותר. נחרות ליליות קבועות דורשות התיחסות. אני מציע שבשלב ראשון תפנו לרופא הילדים. באם הוא יתרשם שיש צורך בחוות דעת נוספת הוא יפנה אתכם לרופא ריאות או אאג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם יש סיכוי שהייתה הפסקת נשימה

Ymbn
    07/11/2010

והילד חזר לעצמו עד שהגענו לעריסה? האם דום נשימה רגעי יכול להתרחש?
    אם כן מהן ההשלכות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם יש סיכוי שהייתה הפסקת נשימה - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    07/11/2010

אם הגעתם לילד תוך זמן קצר ולא ראיתם שום דבר יוצא דופן הרי שקרוב לודאי שלא היתה הפסקת נשימה משמעותית. לכל ילד מותר לעשות הפסקות נשימה בשינה אפילו עד 20 שניות אם הן לא מלוות בתופעות נוספות אותן לא ראיתם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו