אינהלציות ושיעול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינהלציות ושיעול
    הילה
    08/11/2010

שלום,
    ילדי בן השנתיים טופל לפני כחודש עם שבוע של אינהלציות בודיקורט+בריקלין בגלל שיעול ממושך לאחר מחלה ויראלית, ומעט צפצופים. כבר לאחר האינהלציה הראשונה היה שיפור מסויים, בעיקר בשיעול בלילה, אך גם אחרי שסיימנו עם האינהלציות בהוראת הרופא לא הפסיק השיעול לגמרי.
    אתמול, לאחר חודש נוסף של שיעול לא פוסק, ומשחזר השיעול הלילי, פנינו שוב לרופא שהתרשם מריאות נקיות והמליץ על שבוע של אינהלציות סטרואידים בלבד.
    מאז שנתתי לו אינהלציה בלילה, ממש מספר דקות אחרי - השיעול החמיר מאד, והלילה התעורר ממנו מספר פעמים, פעם אחת גם הקיא.
    אני מתלבטת האם לתת לו אינהלציה נוספת רק של בודיקורט הבוקר (או אולי להוסיף בריקלין הפעם שנשאר לי בבית?), או לאור ההחמרה הזו להפסיק הכל. כרגע הרופא שלו לא זמין.
    אין לו קוצר נשימה, ואין לו חום או שום דבר אחר חוץ משיעול מטריד, אבל אני מרגישה שהוא ממש הוחמר ע"י האינהלציה של אתמול...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינהלציות ושיעול

הוספת תגובה

• אינהלציות ושיעול - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    11/11/2010

במידה ואת בטוחה שההחמרה קשורה ישירות לאינהלציה יש לפנות לרופא המטפל להערכה חוזרת לפני מתן אינהלציה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו