שילוב של תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של תרופות
    אורית
    28/12/2010

שלום רב,
    הבן שלי בן שנה ושמונה חודשים ונטל אנטיביוטיקה מסוג אזניל, 5 ימים בגלל צינון, חרחורים וצפצופים בריאות ושיעול טורדני. סיים ביום שבת.

מאתמול, שוב החלה נזלת, חום ושיעול מטריד בצורה כזו שלא הצליחה לעבור אפילו דקה בין שיעול לשיעול.

הרופא היום החליטה לתת אנילציות שלוש פעמים ביום כולל מי מלח, טרבולין ובודיקורט. בנוסף לזה התבקשנו לתת פעמיים ביום שתי טבליות של בטנסול 0.5 מ"ג.

השאלה היא האם להתחיל כבר לתת את הסינגולייר? הפסקנו לתקופה ואנחנו חוזרים לתת.
    ברשותכם שאלה נוספת: מה לעשות על מנת למנוע מחלות ילדים עד כמה שאפשר?חשבתי לתת חיזוקית או פרוביוטיקה או מולטי ויטמין, נתתי תרופות סבתא, פניתי לשמנים ארומטיים, כלום לא עוזר!!!

אנא יעצו לי.

תודה רבה מראש,

אורית
    .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב של תרופות

הוספת תגובה

• שילוב של תרופות - תגובה

ד``ר גיא שטויר
    28/12/2010

אורית שלום

לא ברור לי מדברייך מה אבחנת הרופא המטפל. צינון , חירחורים וצפצופים אינם אבחנה אלא תסמינים.
    ראשית קובעים אבחנה ולאחר מכן קובעים את הטיפול המתאים לאבחנה ומכך שלא ניתן להמליץ על טיפול בלי לראות את ילדך.
    אזניל הוא טיפול לדלקת ריאה ולא לנזלת, הצטננות, חירחורים.
    אינהלציות של בודיקורט ובטנזול יעזרו לאסטמה.
    אינהלציות של טרבולין עשויות לעזור גם בברונכיליטיס.
    סינגולר הוא טיפול לאסטמה.
    אני מציע לחזור לרופא הילדים על מנת שיסביר מה היא אבחנת העבודה שלו.
    לפרוביוטיקה ואכינציאה יש תפקיד מסוים, גם אם בדרך כלל שולי, בהגנה ממחלות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו