מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעולליאת04/01/2011
שלום רב,
בתי בת 5 משתעלת כ3 חודשים לערך עם הפסקות קצרות... טופלה באזניל שנמצא כלא יעיל, גם באינהלציה עם ונטולין ובודיקורט שלא נמצאו יעילים. לפני כשבועיים החלה להיות מטופלת בכדור סינגולר פעם ביום. בימים הראשונים הייתה הקלה אומנם לאחר מכן חזר השיעול. אני נואשת ולא יודעת כבר מה לעשות.... השיעול הוא שיעול שנראה כמו גירוי בגרון והוא ללא הפסקה. אנא עזרו לי.... .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול - תגובה
ד''ר ארנון אליצור04/01/2011מומלץ לפנות ליועץ ריאות ילידם להערכה והחלטה על בירור / טיפול נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
ליאת04/01/2011מודה לך על התשובה המהירה... התקשרתי על מנת לתאם ביקור אצלך אבל ללא הצלחה... טלפון נוסף??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך - תגובה
ד''ר ארנון אליצור04/01/2011אם אתם חברי מכבי את יכולה דרך הקופה, אם לא תתקשרי ל- 0775358676 ואחזור אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול ללא הפסקה
סיון אל04/01/2011שלום,
ביתי בת 4 והתופעה הנוראית מוכרת לי היטב לצערי, סינגולר מניסיוני אינו מועיל לחלוטין, אני ממליצה לה לנסות בודיקורט משאף + אינהלציה אירובנט וונטולין, ויש מכייחים למיניהם שאולי יעזרו לה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)