בטנסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטנסול
    הדס
    15/02/2011

שלום, הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים. לדעתי מצונן, משתעל (לא הרבה מידי) אני שומעת את הליחה. ישן בסדר ואין לו חום. לדעת הרופא הוא נשמע ממש לא טוב, מחרחר ומצפצף. הוא לא אמר בפירוש שיש לו דלקת ריאות וגם לא התבקשתי לעשות לו צילום אבל הוא כן נתן לו אנטיביוטיקה ובטנסול 3 כדורים ביום למשך 3 ימים. אין לנו רקע של אסטמה ואלרגיות במשפחה.
    את האנטיביוטיקה אני נותנת לו אבל אני מתלבטת לגבי הבטנסול. אני קוראת על תופעות הלוואי, על חוסר השקט וזה לא נראה לי הכרחי לתת לילד סטרואידים. אולי טיפול באנילציה מים זה מספק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטנסול

הוספת תגובה

• בטנסול - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    15/02/2011

שלום הדס,

צפצופים הם בד"כ לא חלק מדלקת ריאות, אלא מברונכיט או אסתמה. לכן הטיפול בבטנזול קרוב לודאי הרבה יותר מתאים לבן שלך מאשר אנטיביוטיקה.
    אם רופא שבדק וראה את הילד סבור שהוא זקוק לבטנזול, ודאי שבאינטרנט בלא לבדוק את הילד אי אפשר לתת חוות דעת הפוכה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הדס
    15/02/2011

תודה על התשובה המהירה, לטענת הרופא יש לו גם דלקת ריאות וגם ציפצופים של אסטמה. הרופא הוא רופא משפחה ולא מהתחום של הפרעות נשימה. השאלה אם אין משהו יותר ידידותי למשתמש כדי להקל על אסטמה לפני שאני פונה לכדורים האלו?
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו