מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטנסולהדס15/02/2011
שלום, הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים. לדעתי מצונן, משתעל (לא הרבה מידי) אני שומעת את הליחה. ישן בסדר ואין לו חום. לדעת הרופא הוא נשמע ממש לא טוב, מחרחר ומצפצף. הוא לא אמר בפירוש שיש לו דלקת ריאות וגם לא התבקשתי לעשות לו צילום אבל הוא כן נתן לו אנטיביוטיקה ובטנסול 3 כדורים ביום למשך 3 ימים. אין לנו רקע של אסטמה ואלרגיות במשפחה.
את האנטיביוטיקה אני נותנת לו אבל אני מתלבטת לגבי הבטנסול. אני קוראת על תופעות הלוואי, על חוסר השקט וזה לא נראה לי הכרחי לתת לילד סטרואידים. אולי טיפול באנילציה מים זה מספק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטנסול - תגובה
ד''ר ארנון אליצור15/02/2011שלום הדס,
צפצופים הם בד"כ לא חלק מדלקת ריאות, אלא מברונכיט או אסתמה. לכן הטיפול בבטנזול קרוב לודאי הרבה יותר מתאים לבן שלך מאשר אנטיביוטיקה.
אם רופא שבדק וראה את הילד סבור שהוא זקוק לבטנזול, ודאי שבאינטרנט בלא לבדוק את הילד אי אפשר לתת חוות דעת הפוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הדס15/02/2011תודה על התשובה המהירה, לטענת הרופא יש לו גם דלקת ריאות וגם ציפצופים של אסטמה. הרופא הוא רופא משפחה ולא מהתחום של הפרעות נשימה. השאלה אם אין משהו יותר ידידותי למשתמש כדי להקל על אסטמה לפני שאני פונה לכדורים האלו?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)