חשש אסטמה סיסטיק פיברוזיס?פעוט בן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש אסטמה סיסטיק פיברוזיס?פעוט בן
    רותם
    29/04/2011

לפורום שלום רב,בני בן השנה וחודש סובל כבר מעל לשלושה שבועות דיי מצב כרוני נהיה חירחורים בלתי פוסקים, בחצי שנה האחרונה נאמר לי על ידי הרופאים עקב אינלציות מרובות שעשה כי הינו אסמטי הוא לוקח דרך קבע אבקת סינגולר ואנלציות נהיו עניין שבשיגרה ועברנו לונטולין ובודי קורט כל יום,למרות שהוא עדיין מחרחר אני ממש מיואשת וחוששת שיש לו סיסטיק אציין שטרם כניסתי להריון בעלי עשה בדיקה גנטית ויצא כי הוא אינו נושא המחלה תישעים וחמישה אחוז,בנושא האסטמה לצד שלי אין אסטמה אולם מהצד של בעלי אחותו ואביו אסמטיים ואחותו גם בנוסף מקבלת נוגדנים מגה גלובין,כך שאני ממש מוטרדת,התאבון של בני דיי בריא והוא במשקל תקין ומעלה בנושא המליחות בפניו יש מעט אני ממש מיואשת ואשמח אם תענו לתשובתי בהקדם,
    בתודה מראש: רותם.אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשש אסטמה סיסטיק פיברוזיס?פעוט בן - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    30/04/2011

שלום רותם
    בנוכחות בדיקה גנטית תקינה וילד שעולה היטב במשקל הסבירות ל CF אינה גבוהה. יחד עם זאת חבל שתהיי בחרדה. כדי להוריד זאת מהשולחן קיימת בדיקה פשוטה - תבחין זיעה. אני מציע שתפנו לרופא ריאות להערכה כוללת ולשם הפניה גם לתבחין זיעה.

בברכה
    דר אליצור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו