תשובה אחרי צילום חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה אחרי צילום חזה
    עדי
    14/06/2011

שלום רב היתי עם בן 4 אצל רופא ריאה ומצא בבדיקה רעשים גסים בצד ימין בחזה. לאחר צילום ריאות נמצא ציור מוגבר יותר משמאל ללא תסנין -אאורטיה במקום. ושלל דלקת ריאות
    והפנה אותנו לבדיקת אלרגיה. מה כל זה אומר בכלל לא הבנתי מה נמצא על הריאה הימנית תוכל בבקשה להסביר לי ולהדריך אותי מה עלי לעשות מה זה אמור להיות?יש סיבה לדאגה?
    הוא מקבל תרופות: פרופטין ממושך ואנלציה של פליקסוטייד ל3 ימים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה אחרי צילום חזה

הוספת תגובה

• תשובה אחרי צילום חזה - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    14/06/2011

שלום עדי,

הממצאים שאת מתארת יכולים להתאים למגוון רחב של מחלות.
    מאחר והיית אצל רופא מומחה שבדק את הילד וראה את הצילום, במידה ויצאת מהביקור בחוסר בהירות, אני מציע שתתקשרי אליו כדי לקבל הסבר נוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי צילום ריאות שאלה

עדי
    14/06/2011

סליחה על הטרדה בהמשך לשאלה? מה למשל יכול להיות איזה מחלות עכשיו אני בכלל מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי צילום ריאות שאלה - תגובה

ד''ר ארנון אליצור
    14/06/2011

שלום עדי,

אנו לא מטפלים בממצא בבדיקה גופנית ולא מטפלים בצילום חזה. אנו מטפלים בילד.
    לבדיקה הגופנית ולצילום החזה שאת מתארת יש אבחנה מבדלת אבל מה שרלבנטי הוא מה שמתאים לילד שנבדק, וזאת לא ניתן לדעת דרך האינטרנט.
    מאחר ונבדקת ע"י רופא ריאות, נראה לי שתפיקי יותר תועלת מלחזור אליו, רופא שראה ובדק את הילד, מאשר לקבל תשובות תאורטיות באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו