מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה אחרי צילום חזהעדי14/06/2011
שלום רב היתי עם בן 4 אצל רופא ריאה ומצא בבדיקה רעשים גסים בצד ימין בחזה. לאחר צילום ריאות נמצא ציור מוגבר יותר משמאל ללא תסנין -אאורטיה במקום. ושלל דלקת ריאות
והפנה אותנו לבדיקת אלרגיה. מה כל זה אומר בכלל לא הבנתי מה נמצא על הריאה הימנית תוכל בבקשה להסביר לי ולהדריך אותי מה עלי לעשות מה זה אמור להיות?יש סיבה לדאגה?
הוא מקבל תרופות: פרופטין ממושך ואנלציה של פליקסוטייד ל3 ימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה אחרי צילום חזה - תגובה
ד''ר ארנון אליצור14/06/2011שלום עדי,
הממצאים שאת מתארת יכולים להתאים למגוון רחב של מחלות.
מאחר והיית אצל רופא מומחה שבדק את הילד וראה את הצילום, במידה ויצאת מהביקור בחוסר בהירות, אני מציע שתתקשרי אליו כדי לקבל הסבר נוסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי צילום ריאות שאלה
עדי14/06/2011סליחה על הטרדה בהמשך לשאלה? מה למשל יכול להיות איזה מחלות עכשיו אני בכלל מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי צילום ריאות שאלה - תגובה
ד''ר ארנון אליצור14/06/2011שלום עדי,
אנו לא מטפלים בממצא בבדיקה גופנית ולא מטפלים בצילום חזה. אנו מטפלים בילד.
לבדיקה הגופנית ולצילום החזה שאת מתארת יש אבחנה מבדלת אבל מה שרלבנטי הוא מה שמתאים לילד שנבדק, וזאת לא ניתן לדעת דרך האינטרנט.
מאחר ונבדקת ע"י רופא ריאות, נראה לי שתפיקי יותר תועלת מלחזור אליו, רופא שראה ובדק את הילד, מאשר לקבל תשובות תאורטיות באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)