מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אזניים תכופות לפעוטמיקה26/11/2011
שלום,
יש לי פעוט בן 17 ח'.
נולד עם ריפלוקס אבל לא הוגדר כחולה ריפלוקס.
לא היה חולה מעולם עד גיל 14 ח' שבו נכנס למעון.
המחלה הראשונה היתה חום גבוה בלבד ל-6 ימים. המחלה השניה היתה דלקת באוזן ויראלית שטופלה בטיפות אזניים ומוקסיפן. 5 ימים אחרי שסיימנו מוקסיפן, דלקת חיידקית באוזן השנייה עם טיפות בלבד.
מאחר והחום לא ירד במשך 6 ימים קיבל שבוע אוגמנטין. שבוע לאחר שסיימנו אוגמנטין יש נוזלים באוזן. רופאת ילדים נתנה טיפות סולפציד ל-10 ימים.
אאג לעומתה טוענת שכל הבעיות שהחלו לאחרונה עם האזניים הם מריפלוקס והטיפול בזנטק פעם ביום. הסימן היחיד שהיה לריפלוקס היה פליטות שעברו בגיל 10 ח' (אני גם סובלת מריפלוקס אגב).
אין לי מושג איזה טיפול מבין השניים כדאי לתת ואיך ממשיכים לטפל/מונעים דלקות אזניים.
אשמח להכוונה.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אזניים תכופות לפעוט - תגובה
ד``ר יהושע דנינו26/11/2011שלום נטלי,
אם אכן חושבים שהסיבה היא ריפלוקס יש לטפל בריפלוקס. במידה והדלקות חוזרות יש לחזור למומחה א.א.ג.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיוק הנקודה...
מיקה27/11/2011רופאת הילדים טוענת שזה ויראלי, כיוון שהתחיל לחלות מאז שנכנס לגן
ולכן הטיפול בנוזלים כרגע ובכל פעם שתופיע התקררות, הוא ישר בטיפות סולפציד.
רופאת אאג טוענת (לא יודעת על סמך מה...) שזה ריפלוקס שעשה רושם שנעלם בגיל 10 ח' אך למעשה התחזק בגלל המחלות לכן הטיפול זנטק..
ואני צריכה לבחור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)