דלקות אזניים תכופות לפעוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אזניים תכופות לפעוט
    מיקה
    26/11/2011

שלום,
    יש לי פעוט בן 17 ח'.
    נולד עם ריפלוקס אבל לא הוגדר כחולה ריפלוקס.
    לא היה חולה מעולם עד גיל 14 ח' שבו נכנס למעון.
    המחלה הראשונה היתה חום גבוה בלבד ל-6 ימים. המחלה השניה היתה דלקת באוזן ויראלית שטופלה בטיפות אזניים ומוקסיפן. 5 ימים אחרי שסיימנו מוקסיפן, דלקת חיידקית באוזן השנייה עם טיפות בלבד.
    מאחר והחום לא ירד במשך 6 ימים קיבל שבוע אוגמנטין. שבוע לאחר שסיימנו אוגמנטין יש נוזלים באוזן. רופאת ילדים נתנה טיפות סולפציד ל-10 ימים.
    אאג לעומתה טוענת שכל הבעיות שהחלו לאחרונה עם האזניים הם מריפלוקס והטיפול בזנטק פעם ביום. הסימן היחיד שהיה לריפלוקס היה פליטות שעברו בגיל 10 ח' (אני גם סובלת מריפלוקס אגב).
    אין לי מושג איזה טיפול מבין השניים כדאי לתת ואיך ממשיכים לטפל/מונעים דלקות אזניים.
    אשמח להכוונה.
    תודה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות אזניים תכופות לפעוט - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    26/11/2011

שלום נטלי,
    אם אכן חושבים שהסיבה היא ריפלוקס יש לטפל בריפלוקס. במידה והדלקות חוזרות יש לחזור למומחה א.א.ג.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו בדיוק הנקודה...

מיקה
    27/11/2011

רופאת הילדים טוענת שזה ויראלי, כיוון שהתחיל לחלות מאז שנכנס לגן
    ולכן הטיפול בנוזלים כרגע ובכל פעם שתופיע התקררות, הוא ישר בטיפות סולפציד.
    רופאת אאג טוענת (לא יודעת על סמך מה...) שזה ריפלוקס שעשה רושם שנעלם בגיל 10 ח' אך למעשה התחזק בגלל המחלות לכן הטיפול זנטק..
    ואני צריכה לבחור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו