שיעול עם ליחה לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול עם ליחה לתינוקת
    לין
    22/02/2012

שלום,
    יש לי תינוקת בת חצי שעה היום - יש לה שיעול חזק עם ליחה וטיפה נזלת- אני שמה לה תרסיס באף-שמן זית חם על הגוף,נותנת לה קצת דבש ועושה לה בבונג'(תה קמומיל) - פעם קודמת היה לה משהו דומה ולקחתי אותה לרופא שאמר שאין לה כלום.היום אני מנסה אנהילציה - חום אין לה,וקשיי נשימה אין לה,היא יושנת טוב מאוד בלילה ובמשך היום ולא מתעוררת עם בכיי או משהו שמפריע לה- מה עוד ניתן לעשות כדי למנוע שחס וחלילה תהיה לה דלקת ריאות? תרופות בגיל הזה נותנים או שעדיף להמשיך בטיפול שלי וזה יעבור בשלום?
    מחכה לתשובה בהקדם,
    תודה ויום טוב
    אמא דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול עם ליחה לתינוקת

הוספת תגובה

• סליחה-חצי שנה

לין
    22/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול עם ליחה לתינוקת - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    22/02/2012

אימא שלום רב.
    אני מניח שאם פנית לפורום המקרה בפעם זאת קשה ממה שהיה לבתך בעבר.
    מאחר ואין הטבה עם כל מה שאת עושה, ממלץ להבדק גם הפעם ע"י רופא הילדים, להאזין לריאות, לשלול רפלוקס, ואם לא יימצא דבר, יש מקום גם לבדיקת רופא א.א.גרון.
    איחולי בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו