בדיקת שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמיעה
    צילה
    11/05/2012

הבן שלי היום בן שנתים נולד פג בשבוע 29. עשינו לו השבוע בדיקת שמיעה- מעקב ואמרו לנו שיש לו ירידה בשמיעה וגם נוזלים באוזנים.

השאלה שלי היא: כמה אמינה הבדיקת שמיעה עם קולות של חיות לבדיקה? אנחנו גרים בקבוץ אז קולות של כלב וחתול לא משפיעות על הבן שלי. בבדיקה שהבודקת עשתה בקול נמוך ורגיל והבן שלי עשה קצת עם העינים והתענין יותר באוזניות בקיר ממול או במשחקים שיש שם. רק שהגבירו את הקול הוא סובב את הראש.... לא הרגשתי שהבן שלי שיתף פעולה בבדיקה.

הינו אצל קלנאית תקשורת והיא אמרה שאין הבדל בינו לבין ילד אחר בגיל שלו....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמיעה

הוספת תגובה

• בדיקת שמיעה - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    11/05/2012

צילה שלום רב.
    אין הבדל משמעותי בבדיקת שמיעה בגיל שנתיים או חודשיים פחות מכך, אלא שאת בהחלט צודקת שאמינות הבדיקה אינה מלאה. בדיקת הלחצים באוזניים - טימפנומטריה - היא בהחלט אמינה בכל גיל, בתנאי שתעלות השמע ניבדקו תחילה.
    בדיקת BERA, בגיל זה אמינה יותר ובה ניתן להגיע לסף שמיעה ואין צורך בשיתוף פעולה של הנבדק.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו