מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני ניתוחרובי09/08/2012
שלום רב
ביתי בת השש סובלת מהפסקות נשימה קלות על פי ממצאי מעבדות שינה בב"ח
לאחר בדיקה עם שני מומחים בתחוף א.א.ג ילדים נמצא שהשקדים מוגדלים כולל האנדואיד
שאלתי היא כזו האים ניתן \מומלץ להסיר רק את השקד השלישי ולהשאיר את הילדה עם שקדים נפוחים
אני חושש מאוד מנתוח השקדים,למרות שאיני רופא הבנתי שהפרעת החסימה העיקרית והמידית נובעת מהשקד השלישי
ביתי לא סובלת מדלקות גרון כרוניות אך נשמא שהיא מדברת עם אף סתום .
כמובן שניסיתי שיטות טיפול הומאופטיות ללא הועיל
ולכן אבקש חוות דעת בנושא
בברכה
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי09/08/2012רובי שלום רב.
שלוש התוויות עיקריות יש לכריתת שקדים פלטינים: הפסקות נשימה בשינה בחומרה בינונית ומעלה, דלקות שקדים חידקיות חוזרות, ואחרונה עיקוב גדילה בהשוואה לעקומת גדילה.
שקדים מוגדלים שאינם מפריעים, ולא עונים על קריטריונים אלה, לא צריך להסיר !
כריתת השקד השלישי יכולה בהחלט לשפר את מעבר האוויר באף, ולהשפיע על שקט בשינה.
איחולי בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכים עם דברייך אך החששות
רובי09/08/2012אני מודה לך על תגובתך המהירה .אז ישנה התוויה אחת עיקרית וזוהי הפסקות נשימה קלות בעת שינה בלבד .לדברי הרופא סליחה הפרופסור בעל שם הוא ממליץ על ניתוח של כל השקדים .לטענתו אים כבר להרדים את הילד אז למה לא לכרות את 3 השקדים ץ
מין הסתם תגובתי אילוי הייתה חמורה מספיק בכדי שהוא יבין איך לא מתייחסים לילד או למטופל כמושא להכנסה כספית נוספת .
אני מאוד אבוד עצות זהו הרופא השלישי שבדק את ילדתי וכולם ללא יוצא מהכלל אומרם שצריך לכרות את 3 השקדים .אני לחלוטין מסכים עם דברייך זה מאוד קשה עבורי מאידך אני חושש לבצע את הניתוח וכמובן ההיפך
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכים עם דברייך אך החששות - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי09/08/2012רובי שלום רב.
אשאל אותך קטגורית, אם מרדימים למה לא לנתח גם את האוזניים? התשובה פשוטה, אין צורך !
כך גם לגבי השקדים ! כי כאמור הפסקות נשימה קלות, אינן התוויה לניתוח.
אחרי 3 דעות האומרות כן לניתוח השקדים, ללא נימוק משכנע, אני הבודד מנסה להעמיד את הדברים מנקודת ראות אובייקטיבית, ומובן שההחלטה היא שלך.
איחולי בריאות שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר יצחק ענתבי
רובי10/08/2012אני תושב ב"ש ואתמול הגעתי למרכז להיתייעצות נוספת עם רופא בכיר קיבלתי תשובה דומה כמו שאר הרופאים .
לצערי אין מענה טוב מספיק של רופאים אמיצים וישרים במקום מגוריי כך אני רואה ומבין את המצב .
אין ספק שהדברים שאמרת מתיישבים עים היגיון בריא ועד כה איש מכלל הרופאים שאצלם ניבדקנו לא התיווה את 3 הסיבות העיקריות לצורך ניתוח להסרת השקדים .
ברצוני לדעת האים אתה נותן שירות במקומות נוספים שיותר קרובים לב"ש
הייתי מעוניין להיפגש עימך ובמידה ותחליט לקבלנו נבצע את ההליך אצלך באופן פרטי .
בברכה ובתודה
רובי פ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר יצחק ענתבי - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי10/08/2012רובי שלום רב.
אני צפוני כמו שאתה קורא בחתימת תשובותיי, ואיני עובד במקומות אחרים.
אם תגיע צפונה, תקבל, ככל הנראה, את אותה הצגת דברים כמו שהועברו אליך במענה לשאלותיך, ואיני ממליץ להצפין כדי לשמוע את הדברים שוב. מה שלך נותר, זה לעשות חושבים ולהחליט !
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)