אמא בחרדה נוראית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא בחרדה נוראית
    נטלי
    25/04/2013

שלום רב לכם
    ברשותיכם יש לי מספר שאלות:
    בני בן 5 עבר ניתוח כפתורים אדנואידים ושקדים ביולי 2011. הכפתורים נפלו הרבה לפני הזמן ומאז היו לו עוד דלקות אוזניים וירידה בשמיעה , הצטלקויות וכו... כעת יש לו שיעול עם ליחה , פשוט בולע אותה כי לא מצליח לירוק, עשה בדיקת שמיעה וישנה ירידה דו"צ בשמיעה וטימפנומטריה - NP
    . כנראה מדובר בנוזלים.
    שאלתי היא: 1)איך אפשר לייבש נוזלים באוזניים בלי ניתוח נוסף?האם אפשר לעשות לו איירפופר? האם האיירפופר יכול לעזור בכלל במצב של נוזלים באוזניים? מתי מותר ומתי אסור? אני זוכרת שקראתי שאסור במצב של נזלת אז אני לא יודעת מה לעשות והתור לרופא אאג עוד המון זמן .
    2) הבן שלי מאובחן כאוטיסט ובמסגרת העבודה איתו אנו עובדים על תיאום קול. הוא מדבר מאוד חלש האם העובדה שאני מלמדת אותו לדבר בקול רם יותר והוא מאמץ את מיתרי הקול יכולה לפגוע בו כמו המחלה של הגננות והמורות? האם אני יכולה להסב לו נזק למיתרי הקול?

רב תודות לכם
    בכבוד רב
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא בחרדה נוראית

הוספת תגובה

• אמא בחרדה נוראית - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    26/04/2013

נטלי שלום רב.
    השימוש באיר-פופר הוא אופציה אפשרית, ואם יש נזלת אפשר לתת תכשיר אנטיהיסטמיני ליבשה, ובכך להגדיל את האפקטיביות של הפעולה.
    יש בעיה קטנה בהיות הילד אוטיסט, כי המכשיר יעיל בעת שיתוף פעולה, כאשר הילד מתבקש להשאיר מעט מים הפה, ולבלוע רק על-פי בקשה (כאשר המכשיר כבר צמוד לנחיר ופועל).
    לגבי מיתרי הקול, אין כל חשש אפשר להמשיך וללמדו לדבר בקול, ללא חשש ליבלות.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו