מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גרון וכאילו גוש תקועדפנה24/04/2015
דר' שלום רב ותודה מראש,
אני כבר מזמן לא ילדה ובכל זאת אולי תענה לי בבקשה.
לפני5 שנים עברתי ניתוח בגרון היה לי מין גו'ולה לבנה ענקית שהיתה שם למעלה מעשר שנים וגדלה מאד.כבר בהתחלה אמרו לי שזה לא סרטן התלבטו אם להוריד בהרדמה מקומית או במלאה בסוף הורידו במלאה לדעתי עם לייזר.
בינואר השנה הייתי אצל א.א.ג רופא מומחה אחרי שסבלתי 3 חודשים מכאבי גרון נוראיים והתקררות שלא עברה ראה ואמר שהכל בסדר. שאלתי למה בלי מראה אמר שאת פותחת את הפה רואים הכל. כבר שבועיים יש לי כאב נוראי בצד שמאל איפה שהיה הניתוח כאילו משהו תקוע שם עם קושי בבליעה שמקרין לצוואר קצת ולאוזן שמאל. יש לי תור אליו רק באמצע מאי עוד שלושה שבועות. גם הסתכלי במראה ונגעתי נראה לי שכאילו גדל שם חתיכת בשר או שהיה אין לי מושג. שאלתי, האם תוך 4 חודשים שהייתי אצל הרופא יכול להתפתח סרטן !!!!!! אני פוחדת מאד, לחוצה וחרדתית. תודה רבה רבה על תשובתך. דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גרון וכאילו גוש תקוע - תגובה
ד``ר יהושע דנינו25/04/2015שלום דפנה
לאור הסיפור הקודם שלא היה ממאיר,ולאור תיאורך שיש משהו באותו מקום שגדל,זה כבר בעד ממצא לא ממאיר.
בנוסף בזמן קצר כזה בדרך כלל לא מתפתח סרטן,אך הכי טוב לראות מומחה א.א.ג אחר שיראה אותך וירגיע אותך יותר בקרוב .
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)