צרידות לאחר מכה בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרידות לאחר מכה בצוואר
    ג
    20/01/2016

שלום,
    לפני חודש וחצי בת שלי בת 4 וחצי קיבלה מכה בטעות במשחק עם ילדים באיזור הגרון המכה הייתה חזקה יחסית כי היא בכתה ואחרי כמה דקות התלוננה שקצת קשה לה לנשום, כמה שניות ועבר, אני לא חשבתי שזו הייתה מכה חזקה בהתחלה, אבל לאחר כמה ימים שמתי לב שהופיעה לה צרידות, הצרידות לא עוברת לה כבר חודש וחצי, אני מאד חוששת שמשהו נפגע בגרון, הלכתי לאף אוזן גרון והוא הסתכל פנימה עם מצלמה אל תוך מיתרי הקול ואמר שהכל נראה בסדר. השאלה שלי מה אני צריכה לעשות עכשיו כשצרידות לא עוברת? האם הסתכלות על מיתרי הקול מספיקה, או שצריך לעשות בדיקות נוספות אם עם כן אז איזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרידות לאחר מכה בצוואר

הוספת תגובה

• צרידות לאחר מכה בצוואר - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    21/01/2016

שלום רב.
    בדיקת מיתרי הקול, תנוחתם ותנועתם, הינה הכרחית לבדיקת צרידות.
    לרוב בדיקה זו בהחלט מספיקה.במידה והצרידות תימשך מעבר למספר שבועות, כדאי יהיה לבצע גם בדיקת הדמיה של בית הדיבור.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

גלי
    21/01/2016

תודה על התשובה, רציתי לשאול איזה בדיקות הדמיה אתה מתכוון? צילום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    21/01/2016

גלי שלום רב.
    מדובר בצילום סי_טי, ו/ או אולטרה סאונד.
    בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו