מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בצד ימין בגרון אצל ילדה בת חמשהדר19/06/2016
שלום,
לפני כחודשיים אולי אפילו יותר,שמתי לב כי לביתי בת החמש יש נפיחות בצד ימין לא כזאת שנראית מבחוץ אבל כשהיא פותחת את הפה ואני מסתכלת פנימה אני רואה ממש נפיחות בולטת כמו שיש כאב גרון או דלקת.. "הענבל" שיש בגרון צמוד לנפיחות...כשראיתי את זה אז הלכנו להתייעץ עם רופאת המשפחה שאמרה שזה אכן קצת נפוח אבל לא נראה לה משמעותי. מאז כבר עבר זמן וזה נראה אותו דבר אולי אפילו נראה לי יותר נפוח..
היא לא מתלוננת על כאבים אבל אותי זה ממש מלחיץ.. מה זה יכול להיות? האם יכול להיות מסוכן?? בבקשה אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בצד ימין בגרון אצל ילדה בת חמש - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי22/06/2016הדר שלום רב.
אסימטריה בולטת חד צדדית בלוע, מחייבת בדיקת מומחה א.א.גרון ייתכן ומדובר במצב קבוע, ומאידך יש לשלול נפיחות על רקע דלקתי, אלרגי או גידולי.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה
הדר22/06/2016אתמול היינו אצל הרופאה, היא אמרה שזה בסה"כ שקד נפוח... ולא יותר. גם נגעה בזה ואמרה שזה זה... שאלתי ממה זה בכל זאת נפוח.אמרה לי שייתכן שזה משהו ויראלי ואין צורך לעקוב.
מה דעתך? האם זה מספק? מה זאת אומרת ויראלי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה קטנה - תגובה
כאשר הרופאה (אני מקווה שמדובר במומחית א. א. גרון) מדברת על ויראלי, הכוונה לתת לתהליך דלקתי ויראלי. הייתי מציע בכל מקרה להיבדק שוב בעוד כ 10-14 ימים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! היא אכן מומחית א. א. ג. אבל
הדר22/06/2016זאת הייתה התשובה שלה.. בעצם לטעמך אחרי 10-14 ימים הנפיחות אמורה לחלוף?
שוב תודה רבה!
הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! היא אכן מומחית א. א. ג. אבל - תגובה
נפיחות שמקורה מזיהום (ויראלי או חיידקי), אמורה לחלוף ! אם את חושבת שתוכלי לראות ולאבחן אם חלה נסיגה, לא יהיה צורך בבדיקת הרופאה. ואם לא תהיה נסיגה בנפיחות, יש לפנות שוב לבדיקה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)