מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים אחרי ניתוח שקדים ופוליפיםמיכל06/09/2016
הבת שלי אחרי ניתוח של הוצעת שקדים מלאה ופוליפים היא אחרי שבוע כבר אבל עדיין כאבים קשים ובקושי מצליחה להכניס משהו לפה בין עם זה שתיה או אוכל רך וקר ....עכשו היא מיתלוננת גם על כאבים בלסת ...אני כבר מתוסכלת האם זה נורמלי האם לקחת לבית חולים מה לעשותתת אני כבר במשבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה על הכאבים אחרי הניתוח
מיכל06/09/2016בלסט ובלחיים זה הגיוני שכואבים לה הלחיים הפנימיות ממש כאב????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים קשים אחרי ניתוח שקדים ופוליפים עזרה דחוףףף - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי06/09/2016מיכל שלום רב.
בשאלתך לא ציינת את גיל בתך, תמיד לאחר ניתוח שקדים יהיו כאבים, שיימשכו בין יממה אחת לימים, ככל שהגיל של המנותח צעיר יותר ההתאוששות בד"כ מהירה יותר. הכאבים תמיד יהיו האיזור הניתוחי, עם הקרנה לשרירים שבאיזור הניתוח שרירי הלעיסה, איזורי הלסת והאוזניים.
העדר יכולת הזנה: שתיה ואוכל רך (לפחות), מחייבים בדיקה של הגורם המנתח, ואולי יהיה צורך להזינה דרך הווריד (באישפוז), שלא תתייבש חלילה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי לסת וחניכיים
מיכל07/09/2016תודה רבה דר ביתי בת כימעט שבע וכן בימים האחרונים הכאבים הכלו להקרין לה ללסת ולחניכיים ולאוזניים היא ממש מיתפתלת מיכאבים ומקבלת נורופן כול שבע שעות רק אחרי הנורופן היא מצליחה ממש לישתות ולאכול מזון רך ...אז התגובה שלה לגיטימית היא אחרי שישה ימים מהניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי לסת וחניכיים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי07/09/2016מיכל שלום רב.
בגיל 7 בד"כ הכאבים חזקים וממושכים יותר מגילאי 3-4 שנים. כמו במענה הקודם הכאבים מקרינים מסביב לאיזור הניתוחי, וזה כולל את האוזניים הלסת והחניכיים. מאחר והיא מצליחה לשתות ולאכול מעדנים וגלידות (מאוד מומלץ), לאחר קבלת תכשיר נגד הכאב, אני ממליץ לתת לה את הטיפול כל 5-6 שעות ולא 7.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
מיכל08/09/2016תודה רבהההה רבההההההה אתם ממש מצילי חיים אין לי את מי לישאול ואתם תמיד עונים תשובות מלאות ומפורטות אז תודה רבהה מיכול הלבבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)