נוזלים באוזניים לבני בן שנה ו10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזניים לבני בן שנה ו10
    סיון
    05/11/2016

שלום רב לכם ותודה על המענה לשאלות שמציקות לנו.
    בני החל ללכת השנה לגן ושמנו לב וגם הגננת העירה שהתחיל לנחור בשינה. פנינו לאאג ונאמר לנו שיש לו נוזלים באוזניים.ניתנו לו סירופ לותרים וטיפות לאף סטרודקס אבל איני מרגישה שיפור בנחירות ובקשיי הנשימה שלו. קבענו תור לבדיקת שמיעה לראות אם יש קשר בין הנוזלים לבין הקושי שלו לדבר.. הוא מבין הכל אבל לא מדבר כלל. תור רק בעוד 4 חודשים ואני מפחדת שהנוזלים יחמירו ונצטרך ניתוח. הרופא אמר שזה לא קריטי עכשיו.אשמח לדעת ממה הנוזלים באים? איך אפשר למנוע שלא יחמיר והאם התרופות שניתנו לו עוזרים לייבש את הנוזלים? הוא כן שומע שמדברים איתו אז מה יכול להיות קושי בדיבור? ולמה על הסטרודקס רשום טיפות עיניים? אני ממש דואגת שלא יחמיר כי התורים רק בטווח רחוק כל הזמן. תודה על עזרתכם מראש-אמא שמודאגת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים באוזניים, איחור בתפתחות שפה.

ד``ר יצחק ענתבי
    06/11/2016

סיון שלום רב.
    נשימה רעשנית בשינה, אינה בהכרח ביטוי לליקוי שמיעה. את טוענת זבנך מבין את כל !!! הנאמר לו, על כן אני מניח שאין הפרעה הולכתית בשמיעה (מעט או ללא נוזלים). איחור בהתפתחות הדיבור מצריך בדיקה יסודית יותר לגיל בנך בדיקת BERA. באף ובאוזניים, רופאי א.א.גרון משתמשים בטיפות עיניים, וזה בסדר כך גם מתן הסטרודקס, שמטרתן להרחיב את מעבר האוויר באף. העדר תוצאה, יכול להעיד על שקד שלישי (אדנואיד) מוגדל.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו