מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליחה בגרון ונזלת כרוניתנעמה11/12/2016
בתי הבת ה14 אני סובלת ארבעה חודשים מליחה ונזלת אחורית בגרון (כמו גוש בגרון) היא כל הזמן צריכה להשתעל ולהוציא את הליחה רופא אא"ג והא נתן לה אנטיביוטיקה למשך שבוע האנטיביוטיקה לא עזרה וחזרנו לרופא (אא"ג) שלח אותי לצילום סינוסים והצילום יצא תקין. חזרנו לרופא עוד פעם והוא עשה לי בדיקה עם סיב אופטי באף שגם יצאה תקינה.(שזה אומר שזה לא נזלת אחורית) האם יכול להיות שמדובר ברפלוקס לרינגופרינגיאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה ונזלת
ד``ר יצחק ענתבי12/12/2016נעמה שלום רב.
מאחר והבדיקה האנדוסקופית לא מצביעה על מימצא בלוע האף, וצילום הסינוסים, היה תקין, לא ברור ממכתבך מה מצב ריריות האף, האם קיימת תופעה אלרגית כל שהיא, או יש גודש מסיבה אחרת, אם גם אלו נשללו בהחלט יכול להיות שהרפלוקס הוא שגורם לתחושות בתך, מומלץ להמנע ממאכלים המגבירים / מחמירים את המצב, רשימה שתוכלי לקבל מכל רופא א.א.גרון או לחפש באינטרנט.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)