בן חודש וחצי חרחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן חודש וחצי חרחורים
    טובה
    22/11/2017

שלום, הבן שלי בן חודש וחצי ובמהלך היום משמיע קולות מהגרון כאילו מדבר אך נשמע כמו חרחור (כבר מהשבועיים הראשונים ללידתו) בשבוע האחרון החל להשמיע חרחורים קלים בזמן שינה מהאף כאשר נושם ולפעמים מפסיק את נשימתו לכמה שניות. רופא הילדים בדק אותו ואמר שהכל בסדר אך אני עדיין לא שקטה.. מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חודש וחצי חרחורים

הוספת תגובה

• חרחורים בגיל חודש וחצי

ד``ר יהושע דנינו
    26/11/2017

שלום טובה
    חרחורים נובעים ממעבר אויר במקום צר.
    בגיל זה הצרות כזו יכולה להיות בגלל הפרשות באף או בגרון ,או מסיבות אחרות פחות שכיחות.
    ממליץ בדיקת א.א.ג במידה ותלונה ממשיכה.
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להקל על התינוק?

טובה
    26/11/2017

תודה רבה! אני לא רואה נזלת, מניחה שזה מהגרון כי גם עושה קולות בזמן ערות מהגרון - איך אפשר להקל עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חירחורים

ד``ר יהושע דנינו
    26/11/2017

שלום טובה
    ממליץ בדיקת מומחה א.א.ג ולפי הבדיקה יחליט על טיפול.
    רפואה שלמה

*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו