היפרטרופיה שריר פה לתינוק אנא עזרתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרטרופיה שריר פה לתינוק אנא עזרתך
    שלי
    28/10/2008

שלום, בני בן החצי שנה נולד עם היפרטרופיה של השריר: לחי שמאל נפוחה מלחי ימין ומורגשת מן "גולה" או גוש אם נוגעים במקום. לאחר בדיקת CT ומעקבי US הודגם כי הגוש לא גדל מאז הלידה והוחלט כי זה איננו גידול אם כי עיבוי השריר. מאז לידתו זה לא ירד- עדיין נפוח . ברצוני לדעת אם יש משהו לעשות בנידון- אולי עיסויים או דבר אחר- כי יש בי התחושה שלא כל כך מתייחסים אלינו ונותנים לנו תשובות כאן בקהילה. במידה ולא הגעתי לפורום המתאים, אשמח אם תפנה אותי למקום המתאים. תודה, שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היפרטרופיה בשריר בלחי

ד``ר יצחק ענתבי
    31/10/2008

שלי שלום רב.
    על פי תאורך, הבירור שנעשה לבנך הינו מקיף ומספק, ותחושתך שלא מתייחסים אליכם, אינה במקומה. מאחר והמימצא אינו גדל, ולא מדובר במימצא אחר, אלא בנפיחות של שריר, אין מקום לדאגה, כי מימצאים כאלו, בד"כ "נעלמים" עם הגדילה של שרירי הפנים, אבל לא בטווח של מספר חדשים. מובן שבמידה והתהליך גדל, יש להמשיך ולברר.
    הרופאים שיכולים לתת מענה לבעיה הם : א.א.גרון, פה ולסת, רופא עור.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו