מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפרטרופיה שריר פה לתינוק אנא עזרתךשלי28/10/2008
שלום, בני בן החצי שנה נולד עם היפרטרופיה של השריר: לחי שמאל נפוחה מלחי ימין ומורגשת מן "גולה" או גוש אם נוגעים במקום. לאחר בדיקת CT ומעקבי US הודגם כי הגוש לא גדל מאז הלידה והוחלט כי זה איננו גידול אם כי עיבוי השריר. מאז לידתו זה לא ירד- עדיין נפוח . ברצוני לדעת אם יש משהו לעשות בנידון- אולי עיסויים או דבר אחר- כי יש בי התחושה שלא כל כך מתייחסים אלינו ונותנים לנו תשובות כאן בקהילה. במידה ולא הגעתי לפורום המתאים, אשמח אם תפנה אותי למקום המתאים. תודה, שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרטרופיה בשריר בלחי
ד``ר יצחק ענתבי31/10/2008שלי שלום רב.
על פי תאורך, הבירור שנעשה לבנך הינו מקיף ומספק, ותחושתך שלא מתייחסים אליכם, אינה במקומה. מאחר והמימצא אינו גדל, ולא מדובר במימצא אחר, אלא בנפיחות של שריר, אין מקום לדאגה, כי מימצאים כאלו, בד"כ "נעלמים" עם הגדילה של שרירי הפנים, אבל לא בטווח של מספר חדשים. מובן שבמידה והתהליך גדל, יש להמשיך ולברר.
הרופאים שיכולים לתת מענה לבעיה הם : א.א.גרון, פה ולסת, רופא עור.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)