התעטשויות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעטשויות חוזרות
    ציאורי
    08/02/2009

שלום ד"ר דנינו במשך כשנה אני מרגישה גירוי באף הגורם לי מרגע היקיצה בבוקר להתעטשיות חוזרות ללא הרף במשך היום. היתי אצל רופא א.א.ג ששלח אותי לצילום סינוסים, הצילום היה תקין אח"כ טען שכנראה מדובר באלרגיה: בקיץ לאבק ובחורף לקור. קיבלתי 2 סוגים של תרופות לאלרגיה אך שניהם לא עזרו. האם ניגזר עלי לחיות כך ? מבקשת את עצתך תודה מראש ציאורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעטשויות חוזרות

הוספת תגובה

• התעטשויות חוזרות

ד``ר יהושע דנינו
    08/02/2009

שלום ציאורי,
    תיאורך מתאים לתגובה אלרגית של ריריות האף. כדי למצוא את הגורם האלרגי מומלץ לפנות לרופא אלרגולוג ולבצע טסטים אלרגיים על פיהם תתקבל תמונה מדוייקת על גורמי האלרגיה.
    לעיתים רופאי א.א.ג מטפלים באלרגיות של האף (בלי להתעכב בתהליך בדיקות גורמי האלרגיה) בתכשירים מקומיים של סטרואידים ומשולבים עם תכשירים אנטי אלרגיים. במידה ותכשירים מסוג אחד לא עוזרים יש לנסות גם תכשירים אחרים עד למציאת התכשיר שמקל על האלרגיה. במידה וגם התכשירים האחרים לא יעזרו יפנה אותך מן הסתם רופא א.א.ג לאלרגולוג.
    ולסיכום, בודאי שלא נגזר עליך לחיות כך. אולם הפתרון לבעיה טמון במוכנות שלך לקיים את תהליך הבירור האלרגי או את תהליך התאמת התכשיר ההולם. זה לוקח זמן אבל אני מקוה שזה יוכיח את עצמו כמאמץ שישתלם בסופו של דבר.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על זריזות התשובה יישר כח

ציאורי
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו