ניתוח כפתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפתורים
    מירב
    19/03/2009

שלום, אני אמא לילד בן שנה ושבעה חודשים. בני עשה בדיקת שמיעה, אשר ממצאיה הראו כי הוא שומע ברמה של 45-50 דציבלים.פניתי לפרופא אף אוזן גרון שבדק אותו ומצא כי לילד יש נוזלים באוזניים והפנה אותנו לבדיקת שמיעה חוזרת ולבדיקת טימפנומטריה. לדעתו של הרופא, רוב הסיכויים הינם שבני יצטרך ניתוח כפתורים. אני מודאגת הואיל ומדובר בניתוח מה גם שנעשה בהרדמה מלאה. כמו כן, הואיל ואני חסרת ידעה בתחום, איני יודעת באיזו מסגרת לבצע את הניתוח, איזה רופא נחשב מומחה. אשמח לקבל תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כפתורים

הוספת תגובה

• נוזלים וכפתורים

ד``ר יצחק ענתבי
    20/03/2009

מירב שלום רב.
    אתחיל מהסוף, הניתוח הזה -כפתורים- הוא השכיח ביותר מכל ניתוחי א.א.גרון, וכל רופא מתמחה מתחיל את עבודתו הכירורגית בניתוח זה. ועל כן בתשובה לשאלתך, כל רופא מומחה א.א.גרון יכול לבצעו ! ובכל מסגרת (ציבורית או פרטית).
    אני מניח שליקוי השמיעה החמור אינו מהיום או אינו חד פעמי, באם אכן כך הדבר ונעשה ניסיון טיפולי קודם (תרופתי או אחר), ללא שיפור, אז אין מנוס מניתוח כפתורים. חשוב יהיה גם לבדוק את הגורם להפרעה של ניקוז הנוזל מהאוזן, דהיינו, את השקד השלישי.
    איחולי הצלחה ובריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו