בלוטות לימפה ושקדים נפוחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה ושקדים נפוחים
    מיטל
    21/03/2009

שלום רב, בני בן שנתיים ו-7 , בלוטות הלימפה שלו בגרון וגם השקדים נפוחים אצלו באופן קבוע לפחות שנה כבר (אם לא יותר), הוא אינו מתלונן על כאבים בבליעה- אבל כששאלתי אותו הוא ציין שכואב לו קצת. בנוסף הוא מחרחר הרבה ונוחר כשהוא ישן (מסתובב הרבה בלילה), הוא ילד מאוד רזה (90 ס"מ כ-11 קילו) חוץ מזה הוא ילד מאושר ושמח וחשוב לציין שבחורף הזה הוא לא היה חולה כמעט בכלל!! אשמח לדעת מה לעשות - בינתיים העברתי אותו למוצרי סויה- אמרו לי שאולי זה קשור, המליצו לי ללכת להומאופט- איך הוא יכול לעזור לי?? אשמח לתשובה תודה רבה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה.

ד``ר יצחק ענתבי
    21/03/2009

מיטל שלום רב.
    שקדים, גם אם הם נפוחים מאוד, אך אינם גורמים להפרעה בנשימה, או דלקות, אינם חייבים בטיפול. חירחורים, נשימה רעשנית בשינה, והפרעה בעליה במשקל, הם גורמים השווים התייחסות.
    כל עוד בלוטות הלימפה הצוואריות הם במעקב של רופא מקצועי, כולל בדיקת אולטרסאונד, ובדיקות עזר, הם אינם צריכים להדאיג.
    המלצתי: המשך מעקב, והשוואה תקופתית, בגודל וצורת הבלוטות.
    קטונתי מלהמליץ על טיפול הומאופטי. (לא שאני מתנגד).
    איחולי בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו