ניתוח כפתורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפתורים
    מירב
    13/07/2009

שלום, בני בן כשנתיים עבר ניתוח כפתורים בשתי האוזניים ביום שלישי שעבר ומאז יש לו הפרשות צהובות סמיכות מהאוזניים. רציתי לדעת האם זה חלק מההחלמה מהניתוח? האם זה תוצאה טבעית של הניתוח? אן שמא מדובר בזיהום, דלקת שמחייבת טיפול תרופתי של רופא.
    לקבלת תשובה בקדם, אודה.
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כפתורים

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים

ד``ר יצחק ענתבי
    13/07/2009

מירב שלום רב.
    בניתוח כפתורים לאוזניים בד"כ לא צריך שתהיה הפרשה, יתכן שמדובר בתגובה של האוזן
    ל "דחיית הגוף הזר", יתכן שהדבר נובע מזיהום תוך או לאחר הניתוח. מומלץ לפנות אל הרופא המנתח, לקחת מישטח מהאוזן, להתחיל טיפול מקומי (טיפות), ועל פי הצמיחה במשטח, או על-פי הצורך הרפואי, להמשיך גם בטיפול אנטיביוטי פומי.
    איחולי בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים

ניר עפרון
    01/09/2009

שלום רב שמי ניר עפרון בן 27.5 לפני כשנתיים עברתי ניתוח כפתורים באוזני השמאלית עקב ריבוי נוזלים .
    מפה לשם שמיעתי משתפרת מיום ליום .

שאלתי היא כזאת : בזמן האחרון ישנה בעיה מוזרה כשאני מנקה את האוזניים לאחר המקלחת אני שמתי לב שלפעמים יוצא לי משם נוזל סמיך צהבהב ולפעמים גם דימום .
    שאלתי היא מה הפשר לעניין זה והאם יש צורך בהתערבות רפואית כירוגית או וכו'.................

רק ליתר ביטחון אישי קבעתי תור לרופא המנתח שלי ביום חמישי הקרוב
    לתשובה אודה מקרב לב ...

בברכה ....
    ניר עפרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים

ניר עפרון
    01/09/2009

שלום רב שמי ניר עפרון בן 27.5 לפני כשנתיים עברתי ניתוח כפתורים באוזני השמאלית עקב ריבוי נוזלים .
    מפה לשם שמיעתי משתפרת מיום ליום .

שאלתי היא כזאת : בזמן האחרון ישנה בעיה מוזרה כשאני מנקה את האוזניים לאחר המקלחת אני שמתי לב שלפעמים יוצא לי משם נוזל סמיך צהבהב ולפעמים גם דימום .
    שאלתי היא מה הפשר לעניין זה והאם יש צורך בהתערבות רפואית כירוגית או וכו'.................

רק ליתר ביטחון אישי קבעתי תור לרופא המנתח שלי ביום חמישי הקרוב
    לתשובה אודה מקרב לב ...

בברכה ....
    ניר עפרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפתורים

ד``ר יצחק ענתבי
    01/09/2009

ניר שלום רב.
    בהיותך בגיל שאינו עונה לפורום זה, אענה לשאלתך בקצרה.
    מפליא ששנתיים לאחר הניתוח, שמיעתך משתפרת......?
    מאחר ויש צורך בשמירה ממים, לאוזן עם הכפתור, ייתכן ומדובר בתהליך דלקתי, ויש צורך בהמשך מעקב ובדיקת רופא א.א.גרון.
    איחולי בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו