לבתי בת ה 2.5 דלות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבתי בת ה 2.5 דלות אוזניים חוזרות
    עדה
    30/07/2009

לבתי בת ה 2.5 דלות אוזניים חוזרות, שבאות תמיד לאחר ימים ארוכים של נזלת, ליחה ושיעול וכמעט תמיד נגמר בדלקות אוזניים או דלקת ראות. רופא המשפחה שלנו הוא רופא טוב
    אך נראה לי שהוא אינו רואה את התמונה הגדולה ולא מבין את החשיבות שבמניעת המחלה ובמתן אנטביוטיקה שוב ושוב. הינו פעם אחת אצל רופא א.א.ג שעשתה ניקוי ושאיבת נוזלים. והפנתה אותי חזרה לרופא המשפחה. שאלתי היא האם יש דרכים טובות יותר לטיפול בעניין ולמיעה של דלקות חוזרות? תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות

ד``ר יצחק ענתבי
    30/07/2009

עדה שלום רב.
    דלקות חוזרות באוזניים מעבר לכאב, האי נוחות, ולהפרעה בשמיעה, גורמים גם על-פי נסיונך להתפשטות הדלקת וסיבוכים אחרים.
    אין ספק שיש חובה להימצא במעקב צמוד של רופא א.א.גרון, במעקב שמיעה, והדמיה של השקד השלישי. לאור סיפורך, נראה לי שמאחר וטיפול אנטיביוטי אינו פותר את הבעיה, לא יהיה מנוס אלא להגיע לפיתרון כירורגי, של כפתורים באוזניים וכריתת שקד שלישי.
    הרופא המקצועי,(א.א.גרון) ימצא לבתך את הפתרון להפרעות הנ"ל.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו