מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת סטרפטוקוקוס - דחוף ביותר !!!!!אמא מודאגת03/09/2009
ערב טוב. בתי בת 3 + 5 חודשים חלתה לפני שלושה שבועות - חום גבוה ארבעה ימים, נזלת, שיעול יבש במשך שבוע וחצי, כנראה גם כאבי שרירים. במשך השבועיים האחרונים היא מתלוננת שכואבות לה הרגליים, שיש לה דיגדוגים ברגליים. לקחתי אותה לאורטופד שאמר שאין כלום מבחינה אורטופדית שלח לבדיקות דם ומשטח גרון במשטח יצא strep.beta hemolyticus gr.a ו בבדיקת הדם antistreptolys יצא 254.81 היום הייתי אצל רופא הילדים. הוא אמר שהוא מהסס עם המוקסיפן אך מאחר ויש לה קצת גרון אדום הוא יתן מוקסיפן . האם זה יעביר את כאבי הרגליים. האם היא חולה או נשאית. מה זה אומר. מה צריך לעשות עם הכאבים ברגליים. האם לתת אנטיביוטיקה או לא. עכשיו התחילה גן. מה לעשות אובדת עיצות!!!!!! אני רוצה לציין שלפני שנה וחצי היתה לך מחלת נשיקה האם יש קשר ?9033
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת סטרפטוקוקוס
ד``ר יהושע דנינו04/09/2009שלום לאם המודאגת,
האבחון של דלקת שקדים בגרון בעיקרו הוא קליני, כלומר בדיקה רפואית של הלוע והצוואר על ידי מומחה. 10% מהאוכלוסיה הם נשאי הסטרפטוקוק האמור ובמידה ואין תסמינים מתאימים אין צורך לטפל באנטיביוטיקה. לא ברור אם אצל ביתך היו כאבים ו/או חום ו/או ממצאים קליניים המתאימים לדלקת שקדים, במידה ויש כאלה יש לתת אנטיביוטיקה. הטיפול לא בהכרח יפתור את בעיית הרגליים משום שבדרך כלל אין קשר בין השניים.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא מודאגת!!!!!
אמא מודאגת05/09/2009תודה רבה על התשובה המהירה. ז"א שאם הגרון טיפה אדום אין צורך באנטיביוטיקה.? אבל האם יתכן שלפני כחודש חודשייים כשהיה לה חום שיעול חוסר תיאבון לא זיהו שהגרון אדום אז יתכן שפגע לה חס וחלילה בפרקים. האם אני צריכה לקחת אותה לרופא מומחה לפרקים או אולי בינתיים לחכות עם זה. מה אני צריכה לעשות. ? ה שאלה אם לפי הבדיקות שהעברתי אליך צריך לעשות משהו ? או שרואים משהו? או רופא מומחה ? מה לעשות אובדת עיצות!!!! לקחתי אותה לרופא א.א.ג שאומר שלא בטוח שהאנטביוטיקה תעזור אבל אפשר לנסות אולי תהרוג את החיידק.
ANTISTREPTOLYS 254.81 מה זה אומר. ?
בדיקת משטח - STREP.BETA HEMOLYTICUS GR.A
ESR 9.00
WBC 9.90
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת דלקת סטרפוטוקוקוס !!!!
אמא מודאגת05/09/2009שוב שלום. השאלה שלי היא אם הגרון קצת אדום האם בשביל לתת אנטיביוטיקה האם לתת אנטיוביוטיקה בגלל שאולי לפני חודשיים לא אבחנו גרון אדום? האם יש קשר בין כאבי הרגליים לבדיקות דם. אם היית רואה בדיקות דם שהמשטח חיובי ובדיקת הדם יצאה 254.81 מה זה אומר שהיא חולה שהיא נחשפה ? מה עושים עם בדיקות כאלה? תודה רבה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)