מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות.. :):)12/09/2009
אני בת 17 בערך , ועדיין תטופלת אצל רופאת ילדים ...
יש לי קשיי נשימה בעיקר בלילה , אמרו לי שאני נוחרת פתאום..
וכנראה שזה נובע מפוליפים באף.
האם זה אופייני בגיל 17 פוליפים באף ? איך הם נגרמים בכלל ?
לא עברתי שום בדיקה, אני נורא מפחדת.. זה נמשך כבר כשנה וחצי, אולי קצת יותר .
האם יש בזה סיכון גדול שאני מושכת את הזמן כ"כ ?
לא עברתי ניתוח בחיים וזה מלחיץ אותי מאוד
בנוסף לקשיי הנשימה , מופיעה לי מין אלרגיה כזאת בעיקר באזור הידיים, הבטן והיריכיים, בזמן שאני עושה פעילות גופנית מוגברת ומזיעה,
ואמרו לי שייתכן ויש קשר בין זה לפוליפים.
האם קיים קשר בין אלרגיות לפוליפים ?
אשמח לקבל תשובות, תודה מראש
המשך יום נעים. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה תשובות לכמה שאלות
ד``ר יהושע דנינו13/09/2009שלום רב,
פוליפים באף לא שכיחים בגיל הילדות אלא מופיעים בגיל העשרה. רק השקד השלישי קיים בגיל הילדות ומתנוון בערך בגיל 10.
פוליפים קשורים לאלרגיה של האף או לאסטמה אך לא קשורים לאלרגיה של העור. על מנת לאבחן את מצבך אני ממליץ לך לפנות למומחה א.א.ג שיבדוק האם אכן קיימים פוליפים או פתולוגיות אחרות באף.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות :)
:)13/09/2009יש לי עוד כמה שאלות .. חח מצטערת על החפירה :)
אממ, כמה זמן נמשך הטיפול + ההחלמה ?
יש לי טיסה לחו"ל בעוד כחודש.. האם אספיק להחלים עד אז ?
בנוסף, האם הניתוח ישפיע עליי בחיי היום יום ? יש לו תופעות לוואי כלשהן ?
שוב תודה על התשובות, לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות נוספות
ד``ר יהושע דנינו17/09/2009שלום :)
כאמור בתשובה הקודמת רק לאחר בדיקת מומחה א.א.ג ניתן לדעת מה האבחנה ולפי האבחנה ניתן לענות על השאלות הנוספות. אגב, בעת האבחנה את יכולה לשאול את המומחה המאבחן שאלות ככל שיהיו לך.
כל טוב ושנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)