שאלות בנושא אזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שאלות בנושא אזניים
    אני
    19/09/2009

    שלום, בני בן שנה ועשרה חוד', בסביבות גיל שנה (וסמך לכניסתו לגן בפעם הראשונה) הופיעה פעם ראשונה דלקת אזניים ואחריה בזמן של כשלושה חוד' היו עוד כפעמיים שלוש, כאשר הדלקת לוותה בחום מאוד גבוה והטיפול היה באנטיביוטיקה (לצערי הרב). היה לנו שקט של כמה חוד' וחודש שעבר שוב היתה דלקת באוזן בטופלה באנטיביוטיקה והשבוע אחרי 5 ימי חום (שנע בין 38-39) שוב נראתה אדמומיות ונוזלים באוזנים שוב התחלנו אנטיביוטיקה.
    בגיל 4 חוד' הוא החל בשחיית תינוקות וקצת לפני הפעם הראשונה בה הופיעה דלקת האזניים הפסקנו (בגלל החורף), בלפני כחודשים חזרנו שוב לשחיה, שאלתי היא האם יש קשר בין השחיה ודלקות האזנים, (כיוון שכל הזמן אומרים לנו מסביב להפסיק את זה), האם להפסיק את השחיה ובכלל מה דעתך על כל נושא הדלקות החוזרות והאנטיביוטיקה.
    תודה מראש

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנושא אזניים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דלקות אזניים

    ד``ר יהושע דנינו
    20/09/2009

    שלום רב,
    דלקות אוזניים יכולות להיות של האוזן החיצונית או של האוזן התיכונה. הדלקות של האוזן התיכונה אינן קשורות בדרך כלל לשחייה ורק הדלקות של האוזן החיצונית קשורות למים שנשארים באוזן החיצונית. לכן, צריך לדעת האם הדלקות שיש לילדך הן של האוזן החיצונית או התיכונה. האבחון בין השניים נעשה על ידי מומחה א.א.ג.
    הטיפול בדלקות אוזן חיצונית הוא מניעת הרטבת האוזניים וטיפות מקומיות ולעיתים גם אנטיביוטיקה. הטיפול בדלקות חוזרות של אוזן תיכונה הוא אנטיביוטיקה מונעת ולעיתים ניתוח כפתורים.
    בהצלחה ושנה טובה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו