הבן שלי עבר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי עבר ניתוח
    ליזה
    22/09/2009

לפני כחודש התאושש ברוך השם עבר ניתוח פוליפ שקדים ונוזלים, לפני הניתוח היה מדבר יותר יפה מבטא את האותיות יפה היום הוא מדבר בכלל לא טוב כמו בי בי הוא אומר מי מי היה פעם מבקש תות זאת אומרת לשתות היום לא היה קורא בשמות היום לא לא אומר אבא שהיה קורא לו יפה מתי או אמור להתחיל לדבר נורמלי לפחו את האותיות שיחקה טוב הוא המון בוכה מאד מאד מתוסכל הוא רוצה להסביר את עצמו ולא יכול מה עושים הוא בן שנתיים וחצי כבר כמו תינוק בן שנה וחצי , עד מתי כדי לחכת עם קלינאית תקשורת או ריפוי בדיבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן שלי עבר ניתוח

הוספת תגובה

• ניתוח לילד

ד``ר יהושע דנינו
    22/09/2009

שלום ליזה,
    השיפור בדיבור ובהיגוי לאחר ניתוחים כאלה לוקח מספר חודשים והוא אינדיבידואלי ושונה מילד לילד. לעיתים קיימים גורמים פסיכולוגיים הקשורים לניתוח ויכולים להאט את קצב השיפור בדיבור ובהיגוי. במידה והילד החלים מבחינה פיזית מהניתוח (אוכל ושותה ללא כאבים) יש להמתין זמן נוסף לשיפור. במידה וזה לא קורה מומלץ להתייעץ עם קלינאי תקשורת.
    כל טב ושנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו