מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה ,דחוף!!ליאת11/11/2009
לבני בן ה 3 יש עוד שבועיים תור לניתוח שקדים .
מזה כ 7-8 חודשים ואולי אף יותר הוא כל לילה נחר בקולי קולות ואף היו לו שקדים נפוחים ולעיתים היו לו השתנקויות בזמן שינה.
למרבה שמחתי אתמול בשנת הלילה לא שמעתי נחירות ולא כלום ופשוט כל רגע בדקתי שהוא נושם כי אני לא רגילה לשקט הזה(הילד ישן איתי במיטה).
פשוט לא האמנתי ובדקתי שוב בשנת הצהריים היום (ישן 3 שעות) ושוב .. שקט ודממה הילד ישן ממש טוב.
האם יכול להיות שהוא פשוט בסדר ולא צריך ניתוח??? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי, אני ממש מחכה לתשובה
ליאת11/11/2009כרגע הוא ישן כבר שעה בדממה מוחלטת, אני לא זוכרת כבר מה זה לילה ללא נחירות. האם שמעתם או נתקלתם פעם בילד שנוחר פלוס הפסקות נשימה קלות(לא הייתי במעבדת שינה), ופתאום זה יסתדר לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כן/לא.
ד``ר יצחק ענתבי11/11/2009לאת שלום רב.
אינני משוכנע, לאור תיאורך, שההחלטה לנתח את השקדים הינה מחוייבת המציאות (ללא קשר עם מצבו הנשימתי העכשיווי).
וכרגע לאור השיפור המשמעותי המתואר במכתבך, על אחת כמה וכמה.
ניתן וכדאי להמשיך ולעקוב, ולהחליט על ניתוח שקדים, או שקד שלישי אם בכלל.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התייחסותך..עוד שאלה קצר
ליאת11/11/2009אתה ממליץ כרגע לא למהר לנתח ופשוט לחכות ולעקוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מצטערת שאני נודניקית אבל
ליאת11/11/2009פשוט כולם מסביבי פשוט משגעים אותי שעדיף עכשיו לנתח ולא בגיל מאוחר יותר ואני פשוט מנסה להמנע מזה. אשמח להגיע אליך למרפאה להתייעץ איתך פנים אל פנים ולא בפורום. היכן ניתן לקבוע אליך תור ? דרך המרפאה או דרך מוקד הכללית. אני פשוט רוצה להגיע בהקדם האפשרי. תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיצטערת.
ד``ר יצחק ענתבי11/11/2009שלום רב.
כל הדרכים פתוחות בפנייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה קצרה
ד``ר יצחק ענתבי11/11/2009ליאת שלום רב.
אפנה אותך לשורה האחרונה בתשובתי:
כדאי להמשיך ולעקוב, ולהחליט על ניתוח שקדים, או שקד שלישי אם - ב כ ל ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר , לילה טוב
ליאת11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר ענתבי!
ליאת15/11/2009אני כותבת לך עדיין כאן כי הזמנתי אליך תור אך הוא רק ב 11/12 ויש עוד זמן.
כתבתי לך שבני הפסיק לנחור פתאום ולכן ביטלתי את הניתוח. בדקתי והוא התחיל לנשום דרך האף אבל פתאום הוא מתעורר בלילה בבכי חזק שכואב לו באף, הוא שואף שוב אויר דרך האף ושוב צורח מכאבים, ניסיתי למרול לו שמן מיוחד לצינון על מנת שזה יקל עליו את השאיפת אויר אבל עדיין הוא בוכה שכואב לו, מה זה יכול להיות?? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה להודעה.
ד``ר יצחק ענתבי15/11/2009ליאת שלום רב.
פורום זה עוסק בנושאים כלליים שיוכלו לעניין את קוראיו ומשתתפיו, על כן לא אוכל להתייחס לתור המזומן אל הרופא.
באשר לבעיית הכאב או ההפרעה בנשימה מהאף, מומלץ בהחלט להבדק, ע"י רופא א.א.גרון, ולבדוק גורמים אפשריים לבעיה זו.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה.
ליאת15/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)