תינוקת שנוגעת כל הזמן באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שנוגעת כל הזמן באוזן
    ליאת
    20/12/2009

בתי בת השנה נוגעת כל הזמן באוזן ימין שלה, ביחוד בזמן שהיא אוכלת-אציין שהיא לא בוכה באותו זמן
    הרופא שלל דלקת באוזן, וטען שיש מעט נוזלים באוזן, ורשם פניסטיל טיפות
    קראתי שהתרופה היא לגרד ואלרגיה, ולא הבנתי כ"כ מה הקשר לאוזן?
    בנוסף אמרו לי לשים את הצמח רוטה (ריחני בצבע כחול) עם שמן זית ולטפטף לה לאוזן
    אשמח לעיצה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי???

ליאת
    22/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

אליסה
    29/12/2009

בתי בת השנה וחודשיים גם כן "משחקת" באוזן במהלך האוזן, זוהי דרך להרגיע את עצמם, אין בהכרח קשר לכאבי אוזניים וזה נורמאלי לחלוטין. כמו שיש אנשים שמגרדים בראש כשחושבים. זאת במיוחד אם הילדה מתנגת נורמאלי במהלך היום ולא צורחת מכאבים בלילה. לא הייתי דואגת במיוחד שהרופא לא אמר שיש לה דלקת. חוץ מזה, נשמע לי קצת טיפשי לתת על זה תרופה נגד גירוד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגיעות באוזן.

ד``ר יצחק ענתבי
    03/01/2010

ליאת שלום רב.
    לילדים בגיל זה כמעט תמיד יש נוזלים באוזניים, בניוד הראש, הנוזלים זזים באוזן התיכונה ומשמעים קולות רחש, (שלא מובנים לתינוקות), הפעולה האינסטקטיבית היא שליחת יד לכיוון אותו רחש. זו הסיבה העיקרית במקרה בו הילד לא בוכה או עם חום.
    הפניסטיל יכול לעזור בעקיפין בייבוש האוזן אין צורך לטפטף לאוזן (תוספת נוזלים) !
    איחולי בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו