ניתוח להסרת שקדים ופוליפ שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת שקדים ופוליפ שלישי
    מירב
    13/01/2010

בני בן ה3 וחצי נוחר בשנתו וכנראה גם סובל מהפסקות נשימה.( עדיין לא נבדק במעבדת שינה). הומלץ ל ע"י רופאת א.א.ג ניתוח שקדים ואדנואידים. בממצאי הבדיקה אובחן kissing tonsill. האם ניתוח הכרחי? מהן סכנותיו?
    במידה ויתגלה בבדיקה שבני סובל מהפסקות נשימה מעטות, האם עדיין רצוי לבצע את הניתוח?
    קראתי באינטרנט על ילדים שמתו בעקבות ניתוח זה, סלח לי על ההסטרייה, אך ניתוח בהרדמה מלאה בילד בן 3 וחצי נשמע לי מאיים במיוחד.
    אשמח לכל מידע,
    בברכה,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח שקדים.

ד``ר יצחק ענתבי
    15/01/2010

מירב שלום רב.
    מיאור של הפסקות נשימה בשינה, המלווה במצב בו השקדים נושקים האחד לשני, מצריכים כריתתם.
    המצב בו הפסקות הנשימה תימשכנה יפריעו להתפתחות הילד,
    הניתוח אינו מוגדר כניתוח מסוכן, ובמעט זהירות ותשומת לב, לא אמורים להגיע למצב של מקרי מוות עליהם קראת.
    כן הניתוח מתבצע רק בהרדמה כללית, ובגיל זה סיכוני ההרדמה אינם גבוהים מהרדמה כללית במבוגרים.
    בהצלחה ובריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות בגרון חוזרות

עינת
    18/01/2010

שמי עינת, בתי בת ה 6- סובלת מדלקות בגרון חוזרות ונשנות , לעיתים יש סטרפ ולעיתים ויראליות, השבוע התייעצתי עם מומחה לגבי הסרת שקדים והוא המליץ לבצע את הניתוח. יש לציין שהיא חולה כמעט כל חודש -חודשיים. האם לבצע אני מתלבטת מאוד, אם תוכל לעזור נורא אשמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח, כן / לא

ד``ר יצחק ענתבי
    18/01/2010

עינת שלום רב.
    ממכתבך אני מבין שבשנה יש כ 7-9 דלקות בשנה, דלקות אלו (חידקיות או וירליות), גורמים לסבל
    לילדה בראש וראשונה, וכמובן למשפחה.
    כן מומלץ ובחום, להסיר את השקדים, וחבל להמתין לדלקת חוזרת .
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו