מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבשיר07/02/2010
בני בן 9 חודשים מגיל ארבעה חודשים סובל מדלקות אוזניים חוזרות, מידי חודש!
בפעם האחרונה לפני כחודש טופל באנטיביוטיקה למשך שבוע.
לפני שלושה ימים החל להשתעל והיה מנוזל ,לקחתי אותו לבדיקת רופא ושוב נראתה דלקת בשתי האוזניים.הילד סובל מאד לא רגוע ואינו אוכל
.רופא הילדים נתן מרשם לאנטיביוטיקה פעמיים ביום למשך עשרה ימים,כמו כן ציין שאם לאחר הטיפול הדלקת תחזור נצטרך לתת לילדי טיפול מונע למשך שלושה חודשים!
אני מאד חוששת להתחיל בטיפול והלואי שלא נצטרך.
מה דעתך האם המצב של ילדי מחייב טיפול מונע או שאפשר לטפל בדלקות בדרך אחרת?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקטין את הסיכוי לדלקות החוזרות(אנחנו לא משתמשים בקיסמי אוזניים ובמקלחת אני שמה לו אטמי אוזניים)
תודה על המענה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים
ד``ר יהושע דנינו07/02/2010שלום שיר
הטיפול בדלקות אוזניים חוזרות הוא טיפול אנטיביוטי מונע או ניתוח כפתורים.
מניעה וטיפול בנזלת יכול למנוע יכול לעיתים למנוע את הדלקות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)