בהמשך לתשובתך על ניתוח שקדים לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובתך על ניתוח שקדים לבני
    גל
    05/04/2010

איזה נזקים בלתי הפיכים נגרמים מנשימה דרך הפה? למה זה בעצם גורם?
    ועוד קטנה - איך אפשר לדעת אחרי הניתוח אם יש דימום כי הבנתישלעיתים הדימום פנימי ויורד אל הקיבה ולא רואים, מה הדרכים להמינע ככל האפשר מהסיבוכים? או שזה "אני והמזל שלי...?"
    ואחרון חביב - שבוע וחצי האחרונים הוא כמעט ואינו נוחר לעומת מה שהיה בחודשים האחרונים אפשר לומר שכמעט ולא שומעים קול נחירה או הפסקת נשימה, פשוט שקט.. שאני לא רגילה אליו.
    האם יתכן שהוא מתגבר לבד או שזה עלול לחזור? הניתוח עוד שבוע? יש טעם בדחייתו ובמעבדת שינה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ומוסיפה

גל
    05/04/2010

שעבר מעבדת שינה לפני כ חודשיים וחצי ובה נקבע בשורה תחתונה כי סובל מדום נשימה בשינה בדרגה קשה.
    ובכל זאת מזה כשבוע אינו נוחר והשינה שקטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת לניתוח שקדים

ד``ר יהושע דנינו
    05/04/2010

שלום רב,
    כמובן שאם קיים שיפור כפי שאת מתארת יש גם צורך לבדוק את הילד פעם נוספת אצל מומחה א.א.ג ולראות האם יש שינוי גם בגודל השקדים, לפי קביעת המומחה לקבל החלטה אם יש או אין צורך בניתוח.
    לשאלתך לגבי הדימום שלאחר הניתוח, הדימום נראה בבירור כאשר פותחים את הפה גם אם הוא יורד פנימה.
    לשאלתך מהם הנזקים הבלתי הפיכים - אלו נגרמים למבנה הלסתות ומבנה השיניים והמנשך. כמו כן יכולים להגרם נזקים בלב ועליה של לחץ הדם.
    כל טוב ובהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו