מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיעת עור התוףזהבית26/04/2010
שלום רב,
בתי בת ה- 6 סובלת מהיותה תינוקת מבעיות רפואיות באוזניים. היא עברה בגיל 2 וחצי ניתוח של שקדים, פוליפים וכפתורים באוזניים. תוך חצי שנה נפל כפתור אחד והשני נשאר תקוע גרם לדלקת מתחתו והוסר ע"י ניתוחון קטן. הייתי אצל הרופא היום לביקורת בעיקר בכדי לקבל הפניה לבדיקת שמיעה מכיוון שיש לילדה קושי וירבלי ולאחר בדיקה הרופא אמר שהאוזניים שלה עם נוזלים (דיי באופן תמידי) ושיש באוזן אחת שקיעת עור התוף הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה ולאחר מכן הוא יחליט באיזה אופן ימשיך לטפל בה. כעיקרון הוא דיבר על ניתוח כפצורים שוב. הבעיה שלי היא שהניתוח הכפתורים הראשון לא היה הצלחה גדולה וגרם לילדה לסיבוכים נוספים. אשמח לקבל פרטים נוספים בעניין זה - מה זה אומר?? אולי ישנה דרך נוספת לטיפול בשקיעת עור התוף? לא הייתי רוצה להעביר אותה שוב את ניתוח כשמראש אין לו אחוזי הצלחה גדולים.
בכבור רב,
זהבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור תוף שקוע
ד``ר יצחק ענתבי27/04/2010זהבית שלום רב.
אתחיל דווקא עם הסיפא במכתבך: ההצלחה הניתוחית בהכנסת צינוריות היא מאוד גבוהה, ויתכן שבתך נפלה בצד ה - % הנמוך של כשלון.
הבעיתיות של שקיעת תופית יכולה להיות מאוד משמעותית בטיווחי זמן ארוכים, ולהביא לידי יצירת אוזן תיכונה כרונית - כולסטאטומה.
ייתכן ולפני ההחלטה על ניתוח חוזר לצינוריות, (ד"א יש צינוריות ארוכות טווח), יהיה צורך בבדיקת CT או MRI של האוזניים לשלול כולסטאטומה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)