סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת
    דינה
    15/05/2010

בת 29 לפני חודש החל לי סחרחרות בזמן שהסתובבתי במיטה לצד אחד וגם שניסיתי לקום ושרציתי לשכב רופא אף אוזן גרון הבחן זאת כסחרחרות תנוחתית שלח אותי לפיזיוטרפיה עשיתי 2 טיפולים והמצב נשאר אותו דבר ללא שינוי פרט לכך אני מרגישה במשך כל היום גם שאני יושבת ולא עושה כל פעילות שהכל זז, הריצפה ,לא יכולה להתמקד בטלויזה כאילו מישהו מנדנד אותי האם תופעה זו קשורה לסחרחרות התנוחתית ומה אפשר לעשות אם פיזיוטרפיה לא עוזרת רופא אף אוזן גרן אומר שאין טיפול אחר פרט לפיזיוטרפיה ושאני עלולה לסבול מכך כל החיים.
    ממש מיואשת הפסקתי לעשות כל פעילות כולל עבודה (רק לציין שחודש לפני שזה החל נכנס בי מאחורה מכונית לא קרה לי דבר וגם לא כאב לי כלום פרט לכך שנתתי ברקס מאד חזק אולי זה קשור?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• סחרחורות

ד``ר יצחק ענתבי
    17/05/2010

מירי שלום רב.
    בגלל גילך ובגלל בעייתך, חוששני שאינך מתאימה לפורום זה, ומאחר ותיאור המצב שלך יכול
    לנבוע מיותר גורמים רפואיים (א.א.גרון, אורטופד, נוירולוג, עיניים), הייתי ממליץ שתפני לרופאים המייצגים במקצועות אלו, לבדיקה וטיפול.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו