מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פקק שעווה באוזנייםשי19/05/2010
היי ביום שבת ברוב טיפשותי חיטטתי באוזני עם קיסמי אוזניים ואוזן ימין שלי נסתמה..
כעבור יומיים הלכתי לרופא והוא אומר שיש לי פקק שעווה באוזן הוא נתן לי מרשם למי חמצן
יש לי כמה שאלות ברשותך:
1.כמה פעמים ביום צריך לשים טיפות חמצן באוזן?
אני יודע שצריך לעשים 3 טיפות אבל אין לי מושג כמה פעמים ביום..
2.שאני שם את הטיפות אני שומע מין בועות כאלה בתוך האוזן אבל ואחרי כמה זמן אני נוגע באוזן ויש הרבה לכלוך..
השאלה שלי להשאיר את האוזן ככה? או לשטוף את האוזן במים?
ואם לשטוף את האוזן במים כמה זמן אחרי ששמתי את הטיפות לשטוף אותה?
3.אני כבר יומים עם המי חמצן תוך כמה זמן אני כבר ירגיש הקלה כי הקטע ששאני בקושי שומע משהו באוזן וזה כ"כ מעצבן..
4.הרופא אומר שאם מי חמצן לא יעזרו אז ללכת לרופא א.א.ג לניקוי האוזן..
הטיפול של ניקוי האוזן כואבת ?
תודה ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקק שעווה באוזניים
ד``ר יהושע דנינו20/05/2010שלום שי,
אף ששאלתך מיועדת לפורום א.א.ג מבוגרים, אענה לך.
1. את מי החמצן נהוג לשים 2-3 פעמים ביום.
2.צריך לנגב את האוזן אחרי כן רק עם אצבע עטופה במטפחת נייר ואסור לשטוף אותה במים.
3. מרגישים הקלה ממספר ימים ועד שבוע אחר כך. זה אינדיבידואלי.
4. ניקוי האוזן אינו כואב ומומלץ לבקר אצל מומחה א.א.ג במידה ומי החמצן לא עוזרים אחרי 5-7 ימים.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)