מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קןשי בבליעה-דחוף!!לינוי28/05/2010
שלום רב,
יש לי בעיה בגרון כבר 5 ימים,
הנה ההסבר:
-אין לי חום (למרות שאני מרגישה חום פנימי קל)
-אין סימני התקררות
-הגרון בעל שתי קשתות אדומות ונפוחות , מאוד אדומות כמו שתי כוויות, וככל הנראה כשהאוכל פוגע בהם זה מה שגורם לכאבים
-יש קצת לבן בגרון
**ביצעתי משטח גרון והוא יצא שלילי...
הרופאה אומרת שכנראה זה ויראלי, אבל זה נשמע לי קצת לא הגיוני כי זה כבר הרבה זמן (5 ימים) ועדיין כואב וכל כדורי הבליעה(קלגרון למוסין וכו'...) לאצעוזרים כלל.
-אני חלשה וקצת עם כאבי ראש
רציתי לדעת האם:
1.יכול להיות קשר לזה ששהיתי בסביבת חתול (אבל לא נגעתי בו, ולא נשרטתי ממנו)<<??
2.האם יכול להיות שהמשטח שבוצע היה לא טוב או שבזמן לא טוב (לפני שהחיידק הספיק להתרבות??).
3.ייתכן וזו פטרייה בגרון?
4.מה לעשות והאם לפנות למרפאה בדחיפות או לא בדחיפות, והאם לעשות שוב משטח גרון?
בתודה,
לינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קןשי בבליעה
ד``ר יהושע דנינו29/05/2010שלום לינוי
שאלתך דורשת בדיקה ע"י מומחה א.א.ג .
ממליץ לפנות לפורום מתאים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)