בלוטות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטות לימפה
    יפה
    21/08/2010

שלום דר
    לבני בן השלוש יש כמעט 4 חודשים בלוטות לימפה מוגדלות בצואר לאחר בירור מקיף לפני 3 חודשים הילד עבר את מחלת הנשיקה ולפני כחודש הוא עבר דלקת גרון חיידקית סטרופטקוקוס ביצענו אולטרסאונד פעמיים ולא היה משהו חריג הרופאה שלו לא מודאגת בכלל אבל אני קצת מודאגת אני שואלת עם זה נורמלי שהבלוטות לא יורדות מהר יש לציין שהוא עםחום או מצונן הבלוטות גדלות יותר ולאחר שבוע הם חוזרת לקטון קצת אבל לא נעלמות לגמרי אני מודאגת מאוד מבקשת ממך לענות לי מהר תודה מראש ואם יש עוד איזה בדיקה שאני צריכה לעשות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות לימפה

הוספת תגובה

• בלוטות לימפה

ד``ר יהושע דנינו
    23/08/2010

שלום יפה,
    בלוות הלימפה בצוואר מנקזות את הזיהומים בראש ובצוואר. בנוסף הבלוטות יכולות להיות מוגדלות כתוצאה ממחלת הנשיקה לתקופה לעתים ארוכה.
    זה שהבלוטות גדלות כשיש דלקת גרון חיידקית וקטנות אחרי כן מוכיח כי מדובר בהגדלה שפירה של הבלוטות על רקע זיהומי ולכן אין סיבה לדאגה. אך אם הבלוטות נשארות מוגדלות זמן רב, יש להיות במעקב של רופא הילדים וא.א.ג על מנת לשקול האם נדרשים בירורים נוספים.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו