ניתוח כפתורים,פוליפ לעשות או לחכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפתורים,פוליפ לעשות או לחכות
    שלי
    06/10/2010

שלום,בתי בת 4,מגיל 10 חודשים סובלת מברונכיטיס,נזלת כרונית,נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה,לא מצליחה לנשום מהאף אלא רק מהפה,נוחרת בשינה ומדברת כמו מצוננת מתקשה לבטא אותיות כמו מ' ונ' ,במשך כל התקופה טופלה במשאפים,סטרואידים,סינגולייר,איירפופר,אדים חמים,אדים קרים,חדר מלח,דיאטה ללא מוצרי חלב ושום דבר לא עזר,אין החמרה אך גם לא שיפור.
    במעקב אצל רופא פרטי שהמליץ על ניתוח כפתורים על אף שלא היו לה מעולם דלקות אזניים,הלכתי לייעוץ נוסף אצל רופא א.א.ג שהמליץ לחכות עד גיל 5,אינני יודעת מה לעשות וכיצד לעזור לה,האם לנתח?האם לחכות?אולי בכלל יש לה פוליפ באף?אף גורם לא בדק זאת.אפילו על מעבדת שינה המליצו לי ללכת...מה עליי לעשות בכדי להקל עליה?
    אמא עייפה ומטורטרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים,פוליפ לעשות או לחכות - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    06/10/2010

שלי שלום רב.
    אין ספק שנשימת בתך תישתפר אם יבוצע ניתוח לכריתת השקד השלישי, קביעה זו היא על-פי תיאור נשימתה, במכתבך. לא ברור לי אם בוצעה בדיקה (רנטגן, או אנדוסקופיה) לוודא את גודל השקד השלישי.
    ליקוי השמיעה המתואר במכתבך, על-אף שאין דלקות אוזניים, מחייב גם ניתוח כפתורים.
    אין כל סיבה רפואית בהמתנה עד לגיל 5, וככל שהפעולה תתבצע מוקדם יותר, יוטב
    לבתך, ולך.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו