מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת מקצועיתבני12/01/2011
שלום רב! בתי בת חודש. בבית החולים היא לא עברה את בדיקת הסינון שמיעה וכן את בדיקת הBERA,בגיל חודש עברה שוב בדיקת סינון וגם אותה לא עברה. נקבע לה בדיקת BERA לעוד חודש. אני מאוד מודאג והחוסר וודאות משגע כיון שבכל פעם לא מסבירים לי איפה אני עומד ואומרים שיש כאלה שלא עוברים ובבדיקת BERA עוברים. הילדה לא נבהלת מרעשים אך לפעמים עושה רושם שמקשיבה ששרים לה , אך גם זה לא בטוח. חשוב לי לציין שבבדיקת הBERA הראשונה בגיל יומיים הבדיקה הראתה ערכים שנעו בין 2.5 ל3 אך לא 3.6 כפי שדרוש שאותה הבדיקה אך הקלינאית שעשתה את הבדיקה טענה שלדעתה היא שומעת משהו כיון שאם לא הייתה שומעת המכשיר היה מראה תוצאה של 0 בלבד.
בבקשה הייתי רוצה לקבל איזה חוות דעת מקצועית מהנתונים שרשמתי כיון שקשה לי מאוד לחכות ללא מעש ולאבד עשתונות מלחץ.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת מקצועית - תגובה
ד``ר יהושע דנינו13/01/2011שלום בני,
לפי הנתונים שמסרת לא ניתן לתת לך חוות דעת משמעותית, שכן על מנת לתת חוו"ד כזו יש לראות את בדיקת ה"ברה" עצמה או להמתין ולראות את בדיקת ה"ברה" החדשה.
מכיון שהילדה בת חודש, אני ממליץ לא להילחץ ולהמתין לבדיקה השנייה. עם תוצאות הבדיקה כדאי לגשת למומחה א.א.ג שימליץ בהתאם על המשך הטיפול.
כל טוב ובהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)