ילד בן שנה וחודשיים שאומר רק מילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה וחודשיים שאומר רק מילים
    אמא מודאגת
    27/02/2011

שלום,
    בני בן שנתיים וחודשיים אומר רק מילים לא מחבר משפטים, אחות טיפת החלב המליצה
    לבצע בדיקת שמיעה ובבדיקה יצא שיש לו ירידה בשמיעה ושיש נוזלים באוזניים.
    פנינו לרופא א.א.ג והוא נתן לנו את התרופה PSEUOEPTLEDERINE HYDROCHLORIDE . אחרי שבועיים חזרנו לא.א.ג והוא אמר שנמשיך עם התרופה עוד חודש ואז לחזור. לפני כמה ימים היינו אצל הרופא בגלל חום ושיעול וכשהראיתי לו את התרופה הוא אמר שלא טוב להשתמש עם התרופה זמן ממושך כל כך. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן שנה וחודשיים שאומר רק מילים - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    27/02/2011

שלום אמא מודאגת
    אכן אם התרופה לא עזרה במשך שבועיים לא מומלץ להמשיך איתה ,יש תרופות אחרות. ממליץ להתיעץ עם מומחה א.א.ג נוסף שיבדוק וימליץ על הטיפול המתאים.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לפניה שלי

אמא מודאגת
    28/02/2011

הי, התרופה הזו כן עזרה כשחזרנו אחרי שבועיים הרופא א.א.ג אמר שעכשיו יש פחות נוזלים אבל להמשיך עם זה עוד חודש. זה בסדר להמשיך אין תופעות לוואי לתרופה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לפניה שלי - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    05/03/2011

שלום אמאמ מודאגת,
    אם התרופה עוזרת אז ודאי שאין צרך להמשיך לקחת אותה, ובכל מקרה לא מומלץ להמשיך עם תרופה זו גם בגלל מחלת החום והשיעול שהתווספה.
    בכל מקרה אני ממליץ להיוועץ במומחה א.א.ג
    כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו