מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים קלים באזור הצוואראורית07/10/2017
שלום ביתי בת 8 וחצי לפני כחודש החלו לה טיקים קלים באזור הצוואר . הטיקים היו קלים ולאט לאט החלו להחמיר עד שהשבוע הם ממש החמירו היא פשוט כול הזמן מעוותת את הצוואר מזיזה אותו מצד לצד . אני ממש אובדת עצות . שאלתי אותה אם מישהו בביס שם לב לטענתה לא .ואני לא מבינה זאת. אני מודאגת מאוד מהמצב . אני יודעת שאין לכך טיפול והבעיה היחידה היא איך הסביבה רואה זאת . אבל בכול זאת קשה לי . השאלה היא האם הילדה צריכה טיפול צמוד אצל נוירולוג או שזהו מצב נתון שאין לו טיפול ? האם יש משהו שהילדה יכולה לנסות בכדי להפסיק אותם או שזה ממש לא בשליטתה . היא ילדה שכול היום מול הראי פרינססה כזאת והיא לוקחת את המצב נורא קשה . איך ניתן להרגיע אותה ?😢
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר שי מנשקו18/10/20172 הסיבות העיקריות לטיפול בטיקים הם - באם זה מפריע לחולה או מפריע לסביבה.
בתיאור המפורט שציינת בהחלט ממליץ לפנות לנוירולוג ילדים לקבלת טיפול תרופתי / התנהגותי אשר יכול להקל על התסמינים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)