מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ומה לגבי הכתמים אדומים?ניר19/09/2008
ומה ניתן לעשות עם הכתמים האדומים? (מלבד להמתין)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי טיפול
ניר19/09/2008אני מעדיף כמה שפחות לגעת בעור כי הוא גם ככה רגיש. האם יש פתרון גם לכתמים האדומים מבלי לטפל אצל קוסמטיקאית רפואית? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפול
אורית בן יהודה23/09/2008היי :
אתה יכול לגשת לקוסמטיקאית פרא רפואית לרכוש את החומר שכתבתי לך עליו יש לו גם חומרים
משלימים , מי פנים וסבון.
אתה כותב שיש לך רק סימנים לאחר אקנה, כמובן שהקוסמטיקאית צריכה לאבחן את עורך.
אך לא בכל מקרה צריך טיפול, לפעמים מספיק רק שימוש בחומרים מתאימים הביתה, יחד
עם הדרכה נכונה.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניר לגבי כתמי העור האדומים
אורית בן יהודה23/09/2008הי :)
הכתמים האדומים (פוסט אקנה), יתבהרו הבדרגה, בשימוש משולב של איזומד ורטין A.
ברצוני להדגיש שוב את חשיבות קרם ההגנה!
ניתן לרכוש גם קרם מצןיין הנקרא bright,(הקרם מכיל הידרוקינון כמו האיזומד בשילוב חומצות)
של חברת ביופור המיועד לפוסט אקנה:מטפל גם
בכתמים האדומים של האקנה וגם בכתמים החומים.
ניתן למצוא אצל קוסמטיקאית פרא רפואית.
בהצלחה אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי אקנהניר19/09/2008
שלום רב, האם אזומד מתאים למריחה על כתמים וסימנים כתוצאה מפצעי אקנה ? האם מומלץ התכשיר או שעלול לגרום לנזק? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים כתוצאה מאקנה
אורית בן יהודה23/09/2008היי ניר:)
איזומד הוא תכשיר המכיל הידרוקינון בריכוז 4%, ומיועד להבהרת כתמים חומים.
גם כתמים שנותרים אחרי אקנה (לא את הכתמים האדומים).
במידה והכתמים בפניך חומים איזומד יבהיר בהדרגה את עורך.
רצוי בנוסף לבקש מרופא מרשם לרטין A בריכוז נמוך, או לחילופין לגשת לקוסמטיקאית
פרא רפואית ולרכוש תכשיר על בסיס חומצות אלפא הידרוקסיות ומסנן קרינה.
השימוש צריך להיות כך: שטיפה בסבון מתאים ,הנחת האיזמד על העור ואח"כ רטין A
או קרם על בסיס חומצות בלילה.
לתוצאות טובות יותר רצוי למרוח ביום את האיזומד על איזור כתמי העור ועליו להניח
קרם מסנן קרינה 30 SPF , מספר פעמים ביום.- ח ש ו ב!!
רצוי שתקבל הכונה מרופא או קוסמטיקאית פרא רפואית כדי לא לגרום גירוי יתר בעור.
שימוש נכון יביא להבהרת כיתמי האקנה ובכלל לשיפור מראה העור.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנהקרן17/09/2008
שלום רב! אני בת 25 ועורי מעורב. אבקש המלצה על קרם הגנה לפנים שאוכל לשים מתחת לקרם לחות או במקום אשר יהיה לא שומני. ניסיתי הרבה קרמי הגנה וכולם כבדים ושומניים, אולי עדיף לא לשים מעליהם קרם לחות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
אורית בןיהודה19/09/2008היי:) אני מאוד מליצה לך על קרם הגנה של חווה זינגבויים הגנה 15 , MOISTURIIZING CREAM POR PROBLMATIC SKIN SPF 15 אינו גורם לשומניות. מאוד נוח על העור, גם עלעור אקנתי וגם על עור שינו סובל קרמים באופן כללי. בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטהיעלי16/09/2008
יש לי בפנים מראה של חורים קטנים ובולטים כניקוב סיכה כתוצאה מנקבוביות פתוחות מה ניתן לעשות כדי לפתור את המראה ולהסדיר את עניין הנקבובוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל - נקבוביות פעורות
ספיר שבה16/09/2008שלום מיכל,
כעיקרון - אנשים שסוג העור שלהם שמן ונוטה להפריש, הם אלו האנשים שסובלים מנקבוביות פעורות.
העובדה כי למעשה יש הפרשה עודפת של חלב המגיע מהתעלה המתנקזת אל פני העור גורם לה להיות פעורה יותר יחסית לשאר הנקבוביות בעור.
על פניו - אין פיתרון ממשי ומיידי לבעיה. מה שאת כן יכולה לעשות זה לעודד הנשלה (קילוף עדין) של השכבה הקרנית שעל פני העור. דבר שיגרום לחידוש מתמיד של העור. וגם יאזן את ההפרשה העודפת של החלב את פני העור.
זהו תהליך. אשר בסופו של דבר יביא לצמצום הנקבוביות הפעורות בלבד. לא ניתן להביא את הנקבוביות הללו לסגירה מוחלטת.
את יכולה לפנות לקוסמטיקאית רפואית אשר נמצאת במקום מגורייך. ולבקש ממנה חומר שנקרא - חומצה גליקולית בריכוז מתאים אשר יעזור לך לשפר את מראה עורך באופן כללי. וגם יתן מענה חלקי לנושא הנקבוביות. את יכולה למרוח במקביל לחומר הזה גם חומר שנקרא רטין A או רטינול. אני תמיד מעדיפה שילובים של חומרים - מנסיוני, הם עובדים יפה ובאופן הרמוני יחד.
עוד חומר שיכול לתת לך מענה ע"י מריחה חיצונית על העור הוא - DMAE - ישנן הוכחות קליניות שהחומר הזה מסייע בכיווץ הנקבוביות. גם אותו את יכולה לשלב עם החומרים שהזכרתי לעיל.
קוסמטיקאית רפואית תאבחן את עורך. ואני בטוחה שתצמיד לך את הטיפול המתאים לך.
לתשומת ליבך - כיום, קיים גם מכשור שיכול לתת לך מענה. אם זה רלבנטי, כתבי לפורום ואענה לך תשובה נפרדת.
בהצלחה,
ספיר שבה, פאראגון ויטאליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה עזרת לי מאוד והייתי ר
יעלי16/09/2008והייתי רוצה את שם המכשיר ועוד שאלה את הדברים הנ"ל ניתן לקנות עם רצפט מרופאת עור או באופן פרטי ומהיכן כל בית מירקחת או מקום אחר תודה תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל - בהמשך לשאלתך.
ספיר שבה16/09/2008שלום מיכל,
לגבי חומרים - אין צורך במרשם רופא (למעט רטין A, שנחשב לתרופה ודורש מרשם מרופא עור/דרמטולוג).
לגבי החומרים שציינתי: חומצה גליקולית, רטינול, DMAE - תוכלי להשיג אצל כל קוסמטיקאית רפואית מורשית המחזיקה בחומרים אלו (את יכולה למסור לי את מקום מגורייך ואני אפנה אותך למקום הקרוב אלייך על מנת להקל עלייך).
לגבי מכשור - מכונים המתקדמים כיום מחזיקים במכונות אשר מבוססות על טכנולוגיית RF (גלי רדיו). כיצג הטכנולוגיה עובדת ואיך זה מסייע לך? טכנולוגיית RF מטפלת בשכבת הדרמיס בעור שלנו (שם ממוקמים זקיקי השער שלנו ובלוטות החלב). המכשיר מסוגל לחמם חימום מבוקר ויעיל את שכבת הדרמיס ולמעשה גורם לבלוטת החלב להתנקות מהפסולת ומעודפי חלב, כך שפעילות בלוטת החלב מתאזנת. מעבר לעובדה הנפלאה שהטכנולוגיה הזו עובדת במקביל גם על ייצור קולגן ואלסטין בעור שלנו, מראה העור משתפר - ובעקבות איזון ההפרשה מבלוטות החלב, הרי שניתן גם להשיג צמצום הנקבוביות.
נושא השפעת טכנולוגיית RF על הנקבוביות בעור נבדק קלינית ונמצא יעיל!
בהצלחה,
ספיר שבה. פאראגון - ויטאליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה אני גרה
יעלי17/09/2008בכפר סבא ואודה אם באמת תוכלי להפנות אותי למשהי מוסמכת כי אינני מכיר ה פה אף אחת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל - הפניה לקוסמטיקאית רפואית
ספיר שבה17/09/2008הי מיכל,
אני מפנה אותך לרוית פאר P.M.E - קוסמטיקאית רפואית.
כתובת: אימבר 3/7 כ"ס.
טל': 052-2786335
בהצלחה.
ספיר שבה. פאראגון-ויטאליס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הכל
יעלי17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת עוריוסי15/09/2008
שלום, אני בן 18 ונולדתי עם גוון עור בהיר, העור שלי התכהה במשך השנים, כמו שיזוף בעצם רק קבוע. העור המקורי שלי עדיין נראה בהיר, העור שחשוף לשמש במהלך היום-יום כהה ממנו בהרבה, רציתי לדעת איך אפשר להבהיר אותו, אם יש משחות כלשהן או טיפולים שאפשר לעבור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת עור
אורית בן יהודה15/09/2008משה שלום:
במכוני הקוסמטיקה, ניתן לבצע פילינג יהלום או פילינג קריסטל המסיר תאים מתים מחדש ומבהיר
את העור.
רצוי לסיים את הטיפול עם מסיכה מבהירה בתוספת אבקת ויטמין C ותמצית הבהרה,
כל קוסמטיקאית פרא רפואית מנוסה תדע לעשות זאת.
כמו כן יש הרבה חומרים להבהרת העור , חומרים אשר גורמים למלנין (החומר הנוצר בגוף
בעת שיזוף ומשמש להגנה), לשקוע לשכבות העמוקות יותר של האפידרמיס. .
כמו כן ישנם חומרים מבהירים שניתן לרכוש : אתן לך מספר דוגמאות : מי פנים מבהירים של חביבה
ריבקין( N.B.C), מסיכת הבהרה של חווה זינגבויים ויש עוד חומרים רבים.
הדבר החשוב ביותר הוא למרוח מקדם הגנה מספר פעמים ביום בהקפדה.
כמו כן קרא תשובתי לעדי בדף 2 : מידע נוסף על חומרים להבהרת העור..
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת עור
יוסי15/09/2008אני כמעט ולא נחשף לשמש, אולי 3-4 דקות ביום, עדיין את חושבת שקרם ההגנה נחוץ? ומה שאני מחפש זה לכל האיזורים החשופים לשמש(רגליים וידיים באיזורים החשופים, עורף ופנים). אם נגיד נבחר ללכת לטיפול, מה שלא סביר, תוכלי להעריך לי כמה טיפולים זה ידרוש, כמה כסף זה יעלה ומה ההשלכות של זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת עור שזוף
אורית בן יהודה16/09/2008היי משה:)
קרם הגנה משמש חשוב ביותר אפילו בחשיפה קצרה לשמש !!
ממה שכתבת ניתן להבין שאינך סובל מפיגמנטציה (כתמים בעור).
פשוט עורך משתזף בקלות, לאור זאת, שימוש במקדם הגנה גבוה חשוב אף יותר כדי
למנוע שיזוף נוסף.
כאשר מדובר על איזורים נרחבים כפי שכתבת (רגליים וידיים באיזורים החשופים , עורף ופנים)
מריחת קרם המגן על העור מקרינת השמש על כל האזורים ולעיתים קרובות,
כבר תבהיר את עורך בהדרגה.
מאחר ולא מדובר בפיגמנטציה אלה בשיזוף, לא הייתי ממליצה להכנס לטיפולים יקרים.
ניתן להכין בבית פילינג זול ע"י ערבוב כפית מים מינרלים + מיץ מלימון שלם+ רבע כפית שמן זיית
+רבע כפית מלח שולחן.
אתה יכול להכין כמות גדולה יותר ביחס דומה, מאחר ומדובר על שטחים גדולים.
להניח על העור לשפשף קלות ולהסיר לאחר כרבע שעה.
חשוב מאוד להשתמש טרי , כדי להפיק מקסימום ויטמין C(מבהיר את העור) מהלימון.
יחד עם שאר החומרים , גם יוסרו תאים מתים המכהים את העור.
שימוש בפילינג זה פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע , תלוי ברגישות עורך ובנוסף ואני מדגישה שוב!
שימוש במקדם הגנה על כל האיזורים החשופים לשמש, יבהירו את עורך בהדרגה.
טיפול כזה עלותו מינמלית.
באיזור הפנים יש להשתמש ביתר זהירות , לא לשפשף חזק מידי.
במידה ועור פניך סובל מאקנה (פצעי בגרות), טיפול זה לא יתאים לעור פניך.
שאר איזורי הגוף פחות רגישים , במידה ולא תגזים בשימוש, לא צפויות השלכות שליליות.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה - הבהרת העור
ספיר שבה16/09/2008משה שלום רב,
נושא פיגמנטציות והבהרת העור נחשב כיום למלאכת אמנות. קודם כל כדאי שתעבור אבחון העור במכונה אשר נקראת WOOD LAMP - זו מכונה מצויינת שלמעשה מאפרשת אבחון פיגמנטציות הן דרמליות והן אפידרמליות. משם והלאה - ניתן יהיה לבנות לך תוכנית טיפולים המתאימה לסוג הפימנטציה ועומקה בעור.
שימוש בחומרים מקלפים הינו נכון ויפה. בד"כ, חומרים מתוך קבוצת החומצות האלפא והביתא הידרוקסיות יעשו עבודה מצויינת בחשיפה של העור ויאפשרו לחומרי הבהרה יעילים יותר לחדור פנימה. אין חשיבות בשימוש בחומר הבהרה כזה או אחר כל עוד הוא עובד על הקשר בין האנזים טירוזין - טירוזינאז. האחראי על הפרשת הצבע ביור שלנו. - שילוב בין השניים יהיה נכון לשימוש בבית.
במכון תוכל לעבור פילינגים מסוגים שונים הן בדרגת חומרים מקלפים ומבהירים בשילוב מכשורים כגון: פילינג מכני (קריסטל).
אני באופן אישי, מעדיפה לתקוף פיגמנטציה וגוון עור לא אחיד בשילוב של חומצות ו-IPL. ההבדל בין האפשרות הראשונה שהיצעתי לאפשרות השניה היא שבאפשרות השניה, (IPL) - התוצאות הינן מהירות יותר.
פילינג קריסטל או כל פילינג שטחי אחר - כשמו כן הוא - שטחי. IPL - יודע להכות עמוק יותר, אך עדיין בטווח הבטוח. אלו שיודעות לשלב טיפול בפילינג כימי תוך כדי - התוצאות אפילו יותר טובות.
זה עדיין לא גורע מחובתך לטפל בחומרים מבהירים משלימים בבית.
אזכיר לך את חובת השימוש במקדם הגנה גבוה (SPF30 יספיק). לא ניתן להבהיר את העור ללא הגנה תואמת מהשמש!
כדי לעמוד על השיטה הטובה ביותר עבורך, עליך לעהור כמובן אבחון ולאחר מכן תוכל לדעת מהי הדרך הטובה ביותר מתוך מגוון השיטות - הבחירה - תהיה בידיך בלבד!
לגבי עלויות - על מכון והמחירון שלו. בד"כ, שימוש במכשורים - מעלה את מחיר העסקה - אך לעיתים לטווח הארוך, לטעמי בכל אופן - הוא זול יותר מאשר הרבה טיפולים שטחיים!
בברכת הצלחה,
ספיר שבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה - הבהרת העור
ספיר שבה16/09/2008משה שלום שוב,
אני רוצה להדגיש ולחדד את נושא האבחון שעליך לעבור. עם כל בכבוד למה שאתה חושב שיש לך. מנסיוני הרב, לא פעם ולא פעמיים אני נתקלת בלא מעט נושאים שאנשים חושבים שיש להם משהו - ללא ידע מתאים, ומטפלים לא נכון! כל זאת כמובן - ללא תוצאה.
אבחון של העור במכונת WOOD LAMP יתן לך מענה נכון ומקצועי אם מה שיש לך זה שיזוף או פיגמנטציה.
היום - יותר מתמיד, כמעט כל אחד יודע שגם משיזוף (אפילו שה כמה דקות) יכולה להיווצר פיגמנטציה, כתמים, או גוון עור לא אחיד.
אנא, לפני שאתה עושה משהו - בקש אבחון מקצועי.
ברגע שתדע מה בדיוק יש לך - הדרך לטפל כבר ידועה לך בהתאם לתשובות שניתנו לך לעיל.
בהצלחה,
ספיר שבה. פאראגון - ויטאליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה לעור שמן ואקנתינתי15/09/2008
אורית שלום, ידוע לי כי יש קרם הגנה ללא שומן ומתאים לעור שמנוני עם נטייה לאקנה. תוכלי להגיד היכן ניתן לקנותו? לא ידוע לי שם החברה, אשמח להמלצתך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה לאקנה
אורית בן יהודה15/09/2008הי נתי:)
קרם מומלץ לעור שמן ולאקנה:
אני מאוד אוהבת את קרם ההגנה של חווה זינגבויים , הוא לא מגרה את העור האקנתי לייצר נקודות
שחורות ופצעים, יחד עם זאת מאזן את העור האקנתי כך שלא יתיבש יתר על המידה.
מכיל הגנה S.P.F 15 , מומלץ למרוח מס' פעמים ביום.
ניתן להשיגו אצל קוסמטיקאית פרא רפואית שלמדה אצל חווה זינגבויים.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית14/09/2008
גילחתי בין הגבות שלי, עד פה הכול מצויין, רק מה - אבוי - אסון כבד נחת עליי ככה פתאום. בטעות, מרה וקשה, הורדתי גם מאחת הגבות עצמה. עכשיו זה לא סימטרי ואני מתביישת. דיאכון כבד. האם זה אמור לגדול שוב ולחזור לקדמותו, ואם כן אז כמה זמן בערך זה אמור לקחת? יש דרך לטשטש את זה? בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה זהה? ......
אורית בן יהודה14/09/2008גלית ,אותה שאלה בדיוק באותם מילים כבר נשאלה ע"י רן????......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנוניות ואקנהדן10/09/2008
אורית שלום, אני בעל מצח שמנוני עם נטייה לאקנה קלה. למי עלי לפנות - רופא עור או קוסמטיקאית רפואית? ועד הטיפול תוכלי לתת לי כמה טיפים בינתיים שאוכל לבצע בעצמי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנוניות ואקנה
אורית בן יהודה10/09/2008הי דן:)
עור שמנוני הנוטה לאקנה קל יכול בקלות להתאזן ע"י טיפול נכון.
אני ממליצה לפנות לקוסמטיקאית פרא רפואית, לבצע ניקוי פנים.
הקוסמטיקאית תתאים לך תכשירים מתאימים לטיפול בבית.
טיפים לטיפול בבית לעור שמנוני נוטה לאקנה (פצעי בגרות):
לא לחטט בפצעים וכמה שפחות לגעת בעור הפנים כדי לא לזהם .
להחליף ציפית לכרית לעיתים קרובות, להשתמש לשטיפת הפנים בסבון מתאים,
בנתיים עד שאתה מבקר אצל קוסמטיקאית פרא רפואית, אני ממליצה על סבון ללא לחות,
עם PH נטראלי כמו נקה 7 .
את הפנים לנגב עם רב מגבת , להשתמש ולזרוק, כדי לא להעביר חיידקים הגורמים לאקנה(פצעי בגרות)
ניתן לקנות בנתיים בבית מרקחת ספירט סליציל מכיל 2% חומצה סליצילית, אמנם ריכוז נמוך
יחסית ממה שתקבל אצל קוסמטיקאית פרא רפואית, אבל בנתיים, נקה את איזור המצח
עם צמר גפן וספירט סליציל .(כ 3 פעמים ביום)
ישנם גם מגבונים לעור שמן של ד"ר פישר, שאיתם ניתן לנגב את העור כשאתה שוהה מחוץ לביית.
חשוב לא למרוח חומרים לשיער על בסיס שומן, הדבר יכול לגרום לאקנה באיזור המצח.
כרגע אנו עדיין בתקופה של חום ולחות גבוהה , דבר המחמיר אקנה ועור שומני.
בקיצור הגיינה גבוהה וניקוי העור בחומרים שהמלצתי לך , הדבר ישפר את מצב העור.
כשתגיע לקוסמטיקאית פרא רפואית היא תתאים לך חומרים עם ריכוזים מעט יותר גבוהים,
שיפתרו את בעיית האקנה הקלה.
ב ה צ ל ח ה
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות - עזרה דחופהרן10/09/2008
גילחתי בין הגבות שלי, עד פה הכול מצויין, רק מה - אבוי - אסון כבד נחת עליי ככה פתאום. בטעות, מרה וקשה, הורדתי גם מאחת הגבות עצמה. עכשיו זה לא סימטרי ואני מתבייש. דיאכון כבד. האם זה אמור לגדול שוב ולחזור לקדמותו, ואם כן אז כמה זמן בערך זה אמור לקחת? יש דרך לטשטש את זה? חשבתי אולי לגזור טיפה מהשיער ולהדביק ליד הגבה כדי למלא את החסר... בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
אורית בן יהודה10/09/2008היי:)
תמתין בסבלנות עד שיצמח, כמה זמן שנחוץ הדבר אינדבידואלי
בינתיים ניתן לטטשטש בעזרת איפור מתאים.
יש איפור מיוחד לגבות, אתה יכול לשאול בפורום יופי ואיפור.
אני חושבת ששם יוכלו לתת לך הכוונה .
בברכה אורית אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! הרגעת אותי.
רן10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך מה לגבי קרם הגנה?יוני09/09/2008
אורית מה לגבי קרם ההגנה? האם קרם ההגנה של "לייף" הינו מתאים למצח שמנוני עם אקנה, או שמא את ממליצה משהו אחר? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
אורית בן יהודה10/09/2008היי:)
לא מכירה את הקרם של לייף , המלצתי לך כבר על קרם הגנה של חווה זינגבויים לעור שמן ולאקנה.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנהיוני09/09/2008
אורית שלום, אני משתמש ב קרם ההגנה של "לייף", הואו מתאים לעור שמנוני במצח עם נטייה לאקנה? תודה רבה רבה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, שיהיה ב ה צ ל ח ה
אורית בן יהודה09/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונה (יוני ולא מאור טעות)יוני08/09/2008
תודה אורית על ההפניה אך שאלה אחרונה בבקשה- האם יש לי ממה לחשוש בנוגע לגרימת נזק לעור המצח שלי לאחר ביקור אצל הקוסמטיקאית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שחורים
אורית בן יהודה09/09/2008היי יוני :)
אני ממליצה ללכת לטיפול לאחר כשבוע של לקיחת המינוציקלין.
כך שהעור פחות דלקתי, ולהמשיך את לקיחת המינוציקלין במשך תקופה תוך כדי הטיפול הקוסמטי,
כך אתה מוגן מבחינה תרופתית (אנטיביוטיקה) מפני התפרצות אקנה.
בנוסף ביקור אצל קוסמטיקאית פרא רפואית טובה שדואגת לחיטוי נכון ונותנת לך תכשירים לטיפול
ביתי ולחיטוי העור ,יכול להביא לריפוי האקנה שלך במידה ותקפיד גם על טיפול נכון בבית.
חשוב מאוד גם למרוח קרם הגנה משמש שמתאים לעור הסובל מאקנה(פצעי בגרות), מספר פעמים
ביום, כך תמנע הופעה של כתמים בעור (פיגמנטציה).
כמו כן הקוסמטיקאית הפרא רפואית ששלחתי לך פרטים שלה במייל ,מקצועית והרבה שנים בתחום.
כך שאתה יכול להיות רגוע.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקויי שחוריםאורטל08/09/2008
שלום ! שאלה: אם אני הולכת לקוסמטיקאית שתוריד לי את כול השחורים מהפנים , אחרי כמה זמן הם חוזרים שוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי שחורים
אורית בן יהודה09/09/2008הי אורטל:)
חזרת הנקודות השחורות , תלוייה בגורמים רבים.
החל ממהמערכת ההורמונאלית שלך, התורשה שלך, מתח ולחץ נפשי ועוד...
כך שאיני יכולה לתת לך תשובה חד משמעית.
מצד שני ישנם חומרים שקוסמטיקאית פרא רפואית יכולה לתת לך לשימיוש ביתי כמו,
אזלק של חווה זינגבויים שבשימוש ממושך מפחית את הפרשת החלב הגורמת ליצירת הנקודות
השחורות והאקנה.
כמו כן ישנם חומרים נוספים כמו שהזכרתי בתשובתי ליוני , תקראי.
ב ה צ ל חה
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה שקוראת לאחר הסרת שיערנערה08/09/2008
שלום רב, אני לא בטוחה אם זה המקום לשאול את זה, אבל יש אצלי תופעה שגילוח שיער גורם להווצרות מאין גבשושים קטנים כאלה מתחת לעור- זה מורגש בעיקר בבית השחי ובמפשעה. מה זה? האם זו בעיה? מה אפשר לעשות? (אני בת 16) תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה לאחר הסרת שיער
אורית בן יהודה09/09/2008הי:)
ברוכה הבאה לפורום.
התופעה שאת מתארת נקראת פוליקוליטוס (דלקת זקיק השערה).
תופעה זו נפוצה ללאחר הסרת שיער בשעווה או בגילוח, ניתן למנוע אותה ע"יי חיטוי המקום
בסבון אנטיספטי, כגון אסותא או סבון פולידין - מכיל יוד כמו יוד פולידין , ניתן להשיג
בבתי מרקחת.
כמו כן את יכולה לבצע הסרת שיער במקומות אלו : שחי ומפשעה, ע"י I.P.L , לאזורים
אלו המחירים סבירים, ניתן לשלם גם על טיפול בודד להסרת שיער.
כמו כן הסרת שיער במכשירים אלו תמנע את דלקת זקיק השערה .
שחי ומפשעה מגיבים מצויין להסרת שיער בI.P.L
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנייהיוני07/09/2008
אורית שלום שוב, האם תוכלי להפנות אותי לגבי טיפול במצב האקנה והכתמים שלי? משהו באיזור רחובות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה
אורית בן יהודה08/09/2008היי יוני :)
שלח לי מייל , אשלח לך חזרה פרטים של קוסמטיקאית פרא רפואית מרחובות.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)