מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחה בשם אקדפיל ואפילציהאורלי30/10/2008
שלום!! פניתי לקוסמטיקאית כדי להתעניין בטיפולי אפילציה בשיער חום כהה ופלומתי באזור הפאות בפנים (עור פניי בהיר ושיערי כהה). הקוסמטיקאית המליצה לי קודם כל לעשות 3 טיפולים שבהם אסיר את שיער הפאות בשעווה ולאחר מכן אמרח איזושהי משחה בשם "אקדפיל" שאמורה להאט את צמיחת השיער, ורק אחרי מספר שבועות שבהם אסיר את השיער בפאות ע"י שעווה ואמרח את המשחה פעמיים ביום לאחר ההסרה, רק אז אוכל להתחיל בטיפולי האפילציה, כי אז השיער יהיה יותר דליל והצמיחה שלו תהיה יותר חדה. (הקוסמטיקאית בנוסף ציינה שהשיער שלי קצת בהיר בתחילתו ולקראת סופו הוא הופך כהה יותר ולכן יהיה קשה לראות היכן נקבובית שורש השערה שהינה בהירה יותר ויהיה קצת קשה להחדיר את המחט למקום הנכון). שאלותיי הן: * האם משחה זו בשם אקדפיל באמת מאטה את צמיחת השיער? * האם נהוג להסיר את שיער הפנים מספר פעמים בשעווה ורק אז להתחיל אפילציה? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה בשם אקדפיל ואפילציה
אורית בן יהודה31/10/2008היי אורלי:)
ברוכה הבאה לפורום.
במשך השנים נתקלתי בלא מעט "משחות פלא" לדילול שיער, אף אחת לא הוכיחה את עצמה עדיין.
לא נהוג למרוט שיער בשעווה לפני אפילציה , במיוחד לא שיער פלומטי שלא עבר מריטה לפני כן.
מריטת שיער פלומטי "בטולי" גורם לצמיחה מוגברת כהה ועבה יותר של השיער.
נהפוכו כשמבצעים אפיצליה בצורה נכונה, השיערה אמורה להישלף ולא להימרט, במידה
ואפילטורית טובה מרגישה שהשיערה לא נשלפת, היא מבצעת צריבה נוספת עדינה באותו זקיק, כדי
לא למרוט ולגרום לצמיחה מוגברת.
הסרת שיער פלומטי או בלונדיני ע"י אפילציה דורש מיומנות נסיון ודיוק.
כדי לבצע אפילציה בצורה קלה יותר,במקרה שקשה לראות מהיכן יוצאת השיערה,
, משתמשים במשחה מיוחדת בצבע שחור הצובעת את העור.
כך ניתן לראות את המיקום המדוייק להחדרת המחט ולבצע אפילציה בהצלחה.
מקווה שתשובתי לא גרמה לך הרגשה רעה. רצוי לקבל המלצות מלקוחות שעברו טיפולים
אצל הקוסמטיקאית או האפילטורית אליה את הולכת .
אשמח לעזור עם יש עוד שאלות.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורלי31/10/2008תודה רבה לך!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שערבלה30/10/2008
שלום אורית, קודם כל רציתי להגיד שאני ממש הנהנית מאדיבות ומקצועיות שלך . מאוד נעים לקרוא את הפורום . קראתי על הטכנולוגיות שבהן את משתמשת והשילוב של הטכניקות לפי הצורך. אבל לא מצאתי באתר שלך את המחירים. אשמח מאוד לקבל מושג על סדר גודל של המחירים בהתאם לאזורים.ומקווה שנפגש בקרוב :-) בתודה מראש, בלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
אורית בן יהודה30/10/2008היי בלה:)
ברוכה הבאה לפורום, אני שמחה שאת מוצאת בו עניין.
בקשר לשאלתך , צרי עימי קשר טלפוני, אשמח לשוחח עימך.
ערב טוב.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקותמיטל30/10/2008
קראתי בויקיפדיה דבר מדאיג ואני מצטטת חומצה הילארונית הוא גליקוזאמינוגליקן (בלי סולפט). נמצא ברקמות חיבור, תאי אפיתל וברקמת עצב. מהווה אחד הרכיבים החשובים בתווך החוץ התאי (ECM). קשור לתהליכי פרולפירציה ותזוזה תאית ובמקרים מסוימים אף לגידולים סרטניים. בגוף של אדם השוקל 70 ק"ג קיימים כ-15 גרם חומצה הילארונית. ביממה, שליש מכל החומצה ההילארונית בגוף מתחלף.מה שמפחיד הוא עניין הגידולים הסרטניים . למה הכוונה במה שכתוב????האם יש דבר כזה יותר מדי חומצה הילרונית בגוף????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות וקשר לסרטן
אורית בן יהודה30/10/2008היי:)
ברוכה הבאה לפורום.
ויקופדיה היא אינציקלופדיה חופשית, זאת אומרת שגם את יכולה להכנס ולשנות "ערך"
ולרשום מה שאת רוצה. אני לא הייתי סומכת יותר מידי על המידע שם!
בכל אופן , משרד הבריאות ובטח ה FDA המחמיר לא היו נותנים אישור לחומר שלא בטוח.
כל אופן אבקש מביולוגית עמה אני בקשר, להגיב ולתת לך את המידע הנכון.
בנתיים הרגעי, הלחץ מזיק יותר.
ערב טוב אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה היילורונית וקשר אפשרי לסרטן
רונית30/10/2008התבקשתי להגיב לשאלה בעניין הקשר בין ח.היילורונית לסרטן, ואני עושה זאת בשמחה. ובכן, מי שכתב בויקיפדיה שהחומצה ההיילורונית "קשורה" לסרטן לא טרח לפרט מה הקשר. יכולים להיות סוגים רבים של קשר, ואין להסיק מכך שיש לך מקום לדאגה. במקרה שלנו, אכן אין לך מקום לדאגה. הנתונים הם כאלה: חומצה היילורונית מצויה בגופנו בכלל ובעור בפרט, כפי שציטטת מויקיפדיה. היא נמצאת בחומר הבין תאי, ומרקמה הרך והגמיש מאפשר תנועה של תאים - מסתבר שהעור שלנו הוא לא סטטי כמו שהוא נראה... הוא דינמי ותאים נעים בו מכל מיני סיבות. באפידרמיס - הם נעים מעלה , תוך כדי השתנות, הופכים לתאים מתים ולאחר מכן נושרים. בדרמיס אין את התנועה הזאת אולם ישנה תנועה של תאי מערכת החיסון גם באפידרמיס וגם בדרמיס, תנועה שמאפשרת להם לבלוע גורמים מזהמים, להביא אותם לבלוטות הלימפה, לחזור ביחד עם תאים נוספים שנלחמים במזהמים אלה ועוד. כך שתנועה תאית היא חלק מחיי העור הנורמלים. החומצה ההיילורונית, בגמישותה ורכותה, מאפשרת תנועה חלקה של תאים. לצערנו, גם תאים סרטניים מסוגלים לנוע. הם צריכים לנוע כדי להתפשט וכדי ליצור גרורות. לתאים סרטניים יש יכולת לעורר יצור של גורמים המאפשרים להם לנוע. יש גורמים רבים המאפשרים יצירת גרורות ותנועת תאים סרטניים, ולמרבה הצער לתאי הסרטן יש יכולת שאין לתאים רגילים: לעורר יצור של חומרים מסויימים, שלא היו מיוצרים אלמליא הגידול. אחד מהחומרים שהתא הסרטני מעודד הוא חומצה היילורונית. הוא גם מעורר יצור אנזימים השוברים קולגן, גם זה לצורך "פילוס דרך". אכן, מחקרים ראו שבעורם של חולי סרטן יש יותר חומצה היילורונית. אבל לא בגלל שהם הזריקו אותה. כיוון הקשר הוא הפוך: התא הסרטני גרם לעלייה בחומצה ההיילורונית, ולא החומצה גרמה להיווצרות סרטן. אין כל מחקר המראה שהזרקת חומצה היילורונית עוררה התפתחות של גידולים. כך שצריך לקרוא בזהירות את מה שכתוב: אכן החומצה ההיילורונית "קשורה" לסרטן אבל לא בקשר של גרימת סרטן. מקווה שעזרתי! בברכה רונית שגב מנהלת פיתוח תכשירים לעור וקוסמטיקה רפואית ביופור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבהההההה עזרת לי מאוד!!!!!!!!!
מיטל31/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיזוף ואקנהיוסי30/10/2008
שלום, קוראים לי משה, השארתי לך בעבר הודעה על הבהרת השיזוף הפילינג לא עבד, רציתי לדעת אם יש קרמים או משחות שמזרזות את תהליך הבהרת השיזוף(בנוסף לקרם הגנה מן הסתם). דבר שני, אני יודע שאי אפשר לעשות את זה כשיש פצעים בפנים, לכן רציתי גם שתמליצי לי על משחה נגד אקנה שאני ישתמש בה לפני ההבהרה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיזוף ואקנה
אורית בן יהודה30/10/2008היי יוסי:)
להבהרת עור כהה שסובל גם מפיגמנטציה/שיזוף אני ממליצה על חומר בשם "אזלק"
מבוסס על חומצה אזלאית , מטפל בכתמים בעור כהה ובאקנה- מבית חווה זינגבויים
בנוסף סבון על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרוקס ו-"derma -peel" מי פנים /פילנג-מבית ביופור .
לאחר שהאקנה יחלוף, ניתן יהיה להמליץ על חומרי הבהרה נוספים.
רצוי לשלב טיפול פנים או טיפול בעזרת אור כחול המשמיד את חיידק האקנה.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמידיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיזוף ואקנה
יוסי31/10/2008מאיפה אני קונה את המוצרים האלה? אפשר להשתמש בהם על כל הגוף? וגם בזמן שיש אקנה? מצטער על כל השאלות, פשוט חשוב לי לדעת. ומה זה בדיוק האור הכחול לאקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיזוף ואקנה
אורית בן יהודה31/10/2008היי:)יוסי.
לקניית המוצרים חפש בגוגל את האתר של "חווה זינגבויים" ואת האתר של "ביופור".
דרך האתרים תקבל הפניה לקוסמטיקאית הקרובה ביותר למקום מגורייך
המשתמשת בתכשירים אלו. התכשירים מיועדים לפנים.
האור הכחול מופק ע"י מכשיר בשם "IClear" גורם להשמדת החיידק הגורם לאקנה ע"י חיסול חומר
בשם פורפירין אותו מפריש חיידק האקנה .ללא מולקולת הפוריפין החיידק מושמד.
למעשה האור הכחול פוגע בפוריפינים וכתגובה לכך הפוריפינים יוצרים רדיקלים חופשיים,
הפוגעים בחיידק וממיתים אותו.הטיפול נעשה בסדרה של 8 טיפולים.
פציה נוספת ויותר זמינה, היא טיפול ע"י קרן אור באורך של
כ 420ננומטר , הפעילות על החידק דומה לטיפול באור הכחול אך העוצמות שונות.
מכשירי הסרת שיער מסוימים עובדים בטווח אור זה, הטיפול מפחית מיידית
את נפיחות הנגע וניתן לעשותו מס' פעמים בשבוע ע"י קוסמטיקאית פרא רפואית מיומנת ,
עורך כהה , תלך רק לקוסמטיקאית מומלצת, מאחר ובעור כהה טיפול ע"י קרן אור
בעוצמות גבוהות מידי , עלול ליצור כויה ופיגמנטציה. כאשר עובדים נכון
ניתן לעבוד גם עם כהי עור למעט שחורי עור.
מקווה שעניתי על שאלותיך.
שבת שלום ,אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיזוף ואקנה
יוסי01/11/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שגרת טיפוחרוני29/10/2008
שלום אורית! אני בת 20, העור שלי אינו שומני כולו, אלא רק באזור האף אך עדיין עם נטייה לאקנה- בעיקר באזור הלסת והסנטר, ובהיר. רציתי לדעת מה צריכה להיות שגרת הטיפוח שלי לעונת החורף? כמו כן ייתכן ואתחיל בטיפול ברואקוטן, האם אצטרך שגרת טיפוח מיוחדת בשל כך? אשמח לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגרת טיפוח
אורית בן יהודה29/10/2008היי ברוכה הבאה לפורום.
במצבך לא הייתי ממליצה על רואקוטן, היום רופאים רושמים תרופה חזקה זו בקלות יתרה
לדעתי. במקרים של אקנה קשה ועקשנית , אני בעד.
עור שמן במצבך קל ביותר לטיפול , הקוסמטיקה הרפואית עשתה קפיצת דרך גדולה
בשנים האחרונות וניתן לפתור מצב כמו שלך בקלות.
שגרת הטיפוח שלך צריכה לכלול סבון על בסיס חומצות אלפא וביתא הידרורקסי.
קרם הגנה לעוור שמן המרגיע עור עם פצעונים- יש כזה לחווה זינגבויים
וקרם אנטיספטי לאחר איבחון העור ע"י קוסמטיקאית פרא רפואית וכמובן טיפול פנים
אצל קוסמטיקאית מומחית לאקנה שקיבלת עליה המלצות .
כמו כן ניתן לעשות טיפול בקרן אור באורך 420 ננומטר יש מכשירי IPL אצל קוסמטיקאיות
באורך גל זה וטיפול כזה משמיד את החיידק הגורם לאקנה.
במידה ובכל זאת תחליטי ליטול רואקוטן, ניתן היום לקבל מינון קטן שלא גורם ליותר מידי
תופעות לוואי בשילוב טיפול באור כחול גם הוא אור בטווח 420 ננומטר שילוב זה נותן תוצאות
יפות- מכשיר IClear נמצא בשימוש אצל רופאים וקסמטיקאיות.
נקודה למחשבה: בעור שמן עם אקנה קל ניתן לטפל בקלות ובהצלחה.
עור שמפריש שומנים מזדקן הרבה יותר לאט, בגילך הדבר וודאי לא מטריד
אותך, אך הזמן חולף מהר......
לעומת זאת נטילת רואקוטן מייבשת את בלוטות החלב , ותופעות הלוואי לא
נעימות.
ערב טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגרת טיפוח
רוני01/11/2008תודה רבה לך על התשובה המפורטת! ואם באמת כבר העלית את עניין הזדקנות העור, מתי לדעתך צריך להשתמש במוצרי אנטי אייג'ינג, אני מניחה שלא בגילי, אבל מאיזה גיל כן? אין אחידות דעים לגבי כך וכל התעשייה הזו מאד מבלבלת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגרת טיפוח
אורית בן יהודה01/11/2008היי רוני:)
בגילך מספיקים התכשירים שהמלצתי, כמובן אחרי אבחון העור אצל קוסמטיקאית פרא רפואית.
והחשוב מהכל קרם הגנה משמש המתאים לעורך!
מעבר לכך שימוש בתכשירם לאנטי אייג'ינג, מותאמים בהתאם לסוג העור, בדרך כלל מגיל 25
ומעלה, עור שמן מאוזן פחות דורש תכשירי אנטיאיג'ינג, גם בגיל מבוגר יותר, מאחר והשומן
התת עורי שומר הייטב על לחות העור.
לעומת זאת ישנן בנות שלא סבלו מאקנה ומעור שמן בגיל צעיר יותר וכבר בגיל 25 רואים
אצלן סימני גיל, והן אלו שצריכות טיפולי אנטי אייג'ינג מגיל צעיר.
לכן המלצתי לך בתשובתי הקודמת שמקרה כמו שלך אקנה קלה , עדיף לטפל אצל קוסמטיקאית
פרא רפואית טובה ולא ליבש את בלוטות החלב ע"י רואקוטן.
מקווה שעזרתי .
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגרת טיפוח
רוני06/11/2008תודה רבה, עזרת לי מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פניםנעמי29/10/2008
שלום רב, אני בת 23. אתמול היתי אצל קוסמטיקאית חדשה בטיפול פנים. היא איננה עובדת בשיטה של לחיצות על מנת להוציא את הקומודונים, אלא בשיטה שבה היא משתמשת בשעווה מיוחדת להסרת הקומודונים. וכך היא עבדה על כל הפנים שלי. כעת הם מלאים (במיוחד אזור המצח) בפצעים קטנים עם מוגלה - פצעים המוכרים לאחר מריטה בשעווה, אבל יש לציין שזו הייתה שעווה להסרת השומנים ולא להסרת שיער. האם זה מצב נורמלי? ממש כל הפנים מכוסים בפצעונים הללו. מה לעשות? אני מודאכת נורא. זה נראה ממש רע. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים רשלני!
אורית בן יהודה29/10/2008נעמי שלום.
אין דבר כזה שעווה לניקוי קומודונים!!!(אני בכל אופן לא שמעתי על כך ,20 שנה במקצוע).
ישנן מדבקות מאוד עדינות שניתן לקנות בבית מרקחת רק לאיזור האף וגם הם
לא עושות הרבה.
כנראה שסבלת מנקודות שחורות עדינות שנוצרות עקב חימצון החלב בזקיק השיערה.
סוג כזה של קומודונים(נקודות שחורות) דורש עבודה מאוד קשה ועדינה של הקוסמטיאית.
הקוסמטיקאית פשוט עבדה עם שעווה להסרת שיער ועשתה לעצמה עבודה קלה.בתור
קוסמטיקאית, זה ממש מכעיס אותי.מאחר ולא הזכרת את שמה וטוב שכך, אני יכולה לאמר שזו
ממש רשלנות! את לא טועה, את סובלת מדלקת זקיק השיערה(פוליקוליטוס)- כמו אחרי הסרת
שיער .ממש צר לי עלייך ועל הסבל המיותר, אני מבינה את הדיכאון, אך חשבי על זה כעל מצב
זמני. עם טיפול נכון הדלקת תחלוף תוך מספר ימים.
השתמשי בנתיים בסבון ומי פנים וגשי מחר לרופא שירשום לך משחה אנטיביוטית מתאימה.
פעם הבאה ללכת לקוסמטיקאית מומלצת. מקווה שיחלוף מהר ושמרי על מצב הרוח!
אשמח לשמוע כשיהיה שיפור.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפה כבר בחיימיטל27/10/2008
אורית. בשעה טובה החלטתי באיזה קליניקה לעבות את שפתיי....ושאלתי ...ישנם חברות שמייבאות את החומצה ההילרונית ממה שקראתי ישנה חברה אחת שהחומצה ההלרונית(רסטילן פרלן)מחזיקה יותר זמן בגוף שם החברה היא א.מ.י .וממציא הפטנט חברת נאשה ..שם החומצה .. G _med.. אמור להיספג מהגוף לאחר שנה וחצי או שנה .האם נכון הדבר?. .אני רוצה לעשות עיבוי שפתיים וכבר כואב לי הראש מלהבין מה טוב מה לא מה עמיד .צמיגי וכו.תודה רבה .והאם עניין הצמיגות...סמיכות...בעצם הכוונה לזמן הישארות החומר בגוף?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפה כבר בחיי
אורית בן יהודה27/10/2008עינת יקירה.
קליניקה, שרוצה למכור לך בכל מחיר תספר לך כל דבר...
חומצה הילהרונית מחזיקה כשנה.
ושלא יספרו לך סיפורים....
כתב לך ד"ר שפירו בתגובתו ששני החברות מכילות אותו חומר, וטכנולוגיית היצור לא רלוונטית!
כמה ביקשו ממך ל1: CC של החומר.?
כתבי לי ואומר לך האם המחיר סביר או מופקע. אם המחיר סביר, זה ממש לא משנה
איזו חברה , החומר אותו חומר ומחזיק כשנה, חבל שתטפחי צפיות גבוהות וגם הקליניקה
תסבול בסופו של דבר , כי לקוחה שמבטיחים לה "הרים וגבהות" חוזרת לא מרוצה.
כתבי לי מה המחיר וגם בדקי שהרופא בעל נסיון מוכח.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
מיטל28/10/2008מחיר ל1 סיסי ...יעלה לי כמעט 2000 שח. קראתי שפרלן עולה בשוק (החומר בלבד ללא שכר הרופא<מחיר הזרקה)כ 1000 שח האם הגיוני שרופא ייקח1000 שח על הזרקה?ופניתי לים חברות והמחירים זהים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרלן
אורית בן יהודה28/10/2008היי:)
המחיר סביר בהחלט, החומר מתאים לשפתיים, קחי בחשבון שיש נפיחות זמנית
מחומצה הילהרונית, היא חולפת די מהר, תלוי ברגישות שלך.
לכי על זה ובהצלחה.
אורית בן היוד אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הכבודימית26/10/2008
אורית שלום, גם אני קוסמטיקאית פרא רפואית, בתחילת דרכי ( מבית ד"ר קליין) , נחשפתי לפורום לאחרונה ורציתי רק לומר לך שתשובותייך כנות ונכונות וההסבר מכל הלב, יישר כח על התשובות ועל הסבלנות לכך!!! אפילו אני -כקוסמטיקאית- נהנית לקרוא בפורום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימית תודה
אורית בן יהודה27/10/2008הי ימית:)
תודה על הפרגון, המשיכי להינות מהפורום.
והמון הצלחה וסיפוק כקוסמטיקאית פרא רפואית.
עלי והצליחי.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול קוסמטי מומלץמיכל26/10/2008
אשמח להכוונה לקסמטקאית רפואית באיזור המרכז (רצוי תל אביב) וכן המלצות לכיצד כדי לטפל בעור בעל נקבוביות פעורות המון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוסמטי מומלץ
אורית בן יהודה26/10/2008היי:)
חומר טוב לכיווץ נקבוביות , הוא חומר הנקרא "ליין קונטרול"מבית חווה זיזנגבויים: לשימוש בשעות היום.
שילוב מעניין של חומצה אלפא ליפואית בנגזרת פעילה- מהווה נוגד חימצון חזק ביותר ומשפרת נקבוביות פעורות ומיצוק העור. DMAE- הוגדר "כמתיחת פנים בבקבוק"- חומר גלם ייחודי טיבעי המשפר את מוצקות העור.תכונתו להגדיל את כמות הנירוכימיקל אצטיל כולין,(כימיקל המשפיע על מתח השרירים מתחת לעור) היורדת עם התבגרותינו משפיע על מתח השרירים שמתחת לעור וגורמת לעור חלק יותר .החומצה האלפא ליפואית הוא נוגד חימצון חזק ביותר נוכחותה בתא עוזרת לשמר את פעילות האנטי אוקסידנטים האחרים, מסייעת לתאי העור לעכל קולגן פגוע, יש לה השפעה על טשטוש צלקות וקמטוטים , החומצא האלפא ליפואית מסייעת לצמצם נקבוביות .
שילחי לי מייל בקשר להפניה.
יום טוב
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים שאלהמיטל26/10/2008
תודה על תשובתך הקודמת...במאמר של רופא עור קראתי שחומרים זמניים כמו ניופיל ארטקול וקולגן יש בהם רכיב סינטטי מעורב עם רכיב טיבעי והם בעצם תחליפים של סיליקון נוזלי ויש להם אותן תופעות לוואי כמו לסיליקון ????????.יש ככ הרבה סתירות באינטרנט בנוגע לחומרי המילוי אני מעוניינת בחומר מילוי זמני ועמיד יחסית אילו מבייניהם הוא בריא* ועמיד יחסית?(עד שנתיים...שנה וחצי)ושאלה נוספת אילו מבין החומצה ההילרונית הוא עמיד יותר ?גובדרם>רסטילן>או פרלן?ואם תוכלי לתת את כתובת המרפאה שלך ליצירת קשר .תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
אורית בן יהודה26/10/2008היי:)
אני מבינה את הבלבול של, אכן יש באינטרנט הרבה מידע מוטעה.
חומצה הילהרונית , קולגן ורדיאס לא מכילים סיליקון!
כתובת הקליניקה והטל' מופיעים בחתימה האישית בסוף כל תשובה.
כתובת האתר ליד התמונה.
בנוסף יגיב לך ד"ק שפירו ויעשה לך סדר בבלבול, מקווה שעוד היום.
יום טוב.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי שפתים תשובה למבולבלת
ד"ר שפירו26/10/2008שלום לך,בהתיחסות לשאלה ראשונה שלך עדיף להשתמש בחומצה היאלורונית למילוי שפתיים למרות שהיא מחזיקה פחות זמן אך בטוחה יותר. נכון להיום לא מומלץ להזריק רדיאס בשפתיים עקב יווצרות גושים אחרי הזרקת החומר בשפתיים. רדיאס לא מחזיק ארבע שנים אלא בין שנה וחצי עד שנתיים. לגבי שאלה שניה בקולגן וניו פיל אין סיליקון וארטיקול הוא לא חומר זמני .נכון ארטיקול כולל סיליקון נוזלי וקולגן ובגלל השפעת סיליקון הוא נחשב חומר קבוע עם סיבוכים דומים לסיליקון נוזלי. מה שקשור לגווידרם ופרלן אין הרבה שוני בין שתי חומצות היאלורוניות ,יצרן שונה עם תכנולוגית יצור שונה שלא רלוונתית לתוצאה סופית וטוח השפעה בקיצור חומר מילוי מתאים ביותר לעיבוי שפתיים הוא פרלן או גווידרם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתייםעינת25/10/2008
על איזה חומר מילוי היית ממליצה יותר חומצה הילורונית או רדיאנס??מי מבין אלה עם פחות תופעות לוואי ובטוח יותר?ממה שהבנתי הרדיאנס הוא טיבעי ומחזיק שנתיים עד 4 שנים.והחומצה עד שנה ועוד שאלה>אני מתכוונת לעשות הלבנת שיניים לעשות לפני או אחרי העיבוי ?או שלא משפיע אחד לשני ...בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוישפתיים
אורית בן יהודה25/10/2008היי עינת:)
ברוכה הבאה לפורום.
ראשית אין קשר להלבנת שניים ועיבוי שפתיים, את יכולה לעשות לפני או אחרי , מה שמתאים לך.
שנית רדיאס הוא חומר מילוי המבוסס על סידן והוא מחזיק בממוצא כשנתיים, מי שאמר לך
אחרת הטעה אותך, יתרנו של הרדיאס שהוא נותן יותר נפח מאחר והוא מעודד את בנייית
רקמת הקולגן.
חומצה הילהרונית מחזיקה עד שנה, שניהם חומרים טבעיים שנספגים בגוף ונעלמים בהדרגה.
מבחינת המחיר, חומצה הילהרונית הרבה יותר זולה, בערך חצי מחיר מרדיאס.
תופעות הלוואי הן נדירות ובמידה והן מופיעות הן זמניות. עם חומצה הילהרונית יש הרבה יותר
נסיון בעיבוי שפתיים . ניתן לעבות שפתיים גם עם קולגן , מחזיק עד שנה וחצי , חומר טבעי גם
הוא ויש איתו יותר נסיון מרדיאס, מדובר פה על עיבוי שפתיים איזור רגיש שהסימטריה
בו חשובה , נסיון עם חומר חומר מילוי לאיזור זה הוא דבר חשוב.
עם רדיאס ראיתי הרבה יותר שימוש לעצמות לחיים ומילוי שקעים בפנים ,עם תוצאות נהדרות.
אבקש מד"ר שפירו להוסיף לך את המלצתו.
בברכה
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים קוסמטיים "מבוגרים" מידיסטודנטית25/10/2008
האם זה נכון שלבחורה כמוני (בת 25) שבעבר סבלה מאקנה אך זה לא העניין- שימוש במוצרי Dermalogica אינו חיוני, שכן מוצרים אלה מיועדים לעור מבוגר יותר ואם אשתמש בהם עכשיו - הם לא יהיו אפקטיביים בעתיד בבגרותי? כך אמרה לי קוסמטיקאית אחת כשאמרתי לה שקוסמטיקאית אחרת המליצה לי להשתמש במוצרים האלה... האם אותו הסיפור נכון גם עם מוצרי MD Formulatios? תודה רבה רבה מראש, אשמח מאוד לקבל מענה לעניין כי מדובר פה בסכומי כסף נכבדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים קוסמטיים "מבוגרים" מידי
אורית בן יהודה25/10/2008היי:)
ברוכה הבאה לפורום:)
בחורה בת 25 לא צריכה ללהוציא סכומי עתק עלל מוצרים קומטיים.
את צריכה למעשה סבון טוב , קרם פעיל עם חומצות אלפא הידרוקסיות, יכול להיות גם מסדרת MD
, אם כי קיימים כיום בשוק מוצרים פעילים לא פחות מתוצרת הארץ וזולים יותר.
גם בגל 25 אפשר ורצוי להשתמש בחומרי אנטי אייג'ינג- שמשמעותו עיקוב תהליכי הזדקנות
והכי חשוב קרם הגנה טוב לסוג העור שלך גם בחורף.
דרמלוגיקה מבוססים יותר על שמנים אתרים, זה לא נכון שהם כבר לא ישפיעו בעתיד, מה שנכון
שחומרים פעילים כפי שכתבתי , יתרמו לך הרבה יותר, במידה והאבחון נכון והשימוש נכון.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופורטלי25/10/2008
אורית שלום אני בת 32 עם שקעים בפנים עקב פצעים שהיו לי בעבר. המלצת לי למטה על תכשיר שנקרא ברייט. נכנסתי לאתר וקראתי גם על תכשיר בשם ריניו. מה ההבדל בין התכשירים, ומה יותר יעיל לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופור
אורית בן יהודה25/10/2008היי טלי:)
ברוכה הבאה לפורום.
"ברייט" מיועד לעור צעיר יותר שעדיין מפריש שומנים, אך כבר לא במצב אקנתי, משפר מצב של פוסט אקנה , סימנים חומים ואדומים כתוצאה מריפוי פצעי הבגרות וגם משפר את מרקם העור, משפר הצטלקיות כתוצאה מאקנה, ובנוסף מצמצם הפרשת שומן.- בדר"כ לעור צעיר יותר.
"רניו" מיועד לעור שכבר מראה סימני בתבגרות עם מיעוט שומנים תת עוריים מכיל בנוסף חומרי אנטיאייג'ינג כגון נגזרת ויטמין A ועוד, תורם למיצוק העור ולחידושו, ובנוסף משפר מרקם עור וחוסר אחידות בעור גרם תורם אף הוא לשיפור היצטלקיות.- מיועד לעור בוגר יותר.
בגיל 32 ניתן לעיתים להשתמש כבר ב"רניו" כמובן לאחר איבחון של קוסמטיקאית.
בהצלחה
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת רואקיוטןנועה23/10/2008
היי, אני נוטלת כבר 4 חודשים רואקיוטן עם עליה של 10 מ"ג מהחודש הראשון ועד היום. במהלך הטיפול נוצרו לי כתמים אדמומיים שנראים בתוך העור והם יוצרים מעין שינוי בפיגמנטציה של העור. שאלתי היא האם תופעות לוואי שכאלה אמורות לקרות במהלך טיפול שכזה, ואם במידה וכן כמה זמן לוקח לעור להתחדש ולהעלים יחד איתו את כל התופעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת רואקוטן
אורית בן יהודה24/10/2008היי נטע:)
ברוכה הבאה לפורום.
רואקוטן הינה תרופה הגורמת לתופעות לוואי רבות, בין היתר העור נעשה דק מאוד ורגיש עם ריבוי
של כלי דם בולטים (קומפרוז), לפעמים התרחבות כלי הדם יוצרת מראה של "עכביש" מתחת
לעור (נראה ככתמים אדומים)הדבר בולט במיוחד בעור בהיר .
מאחר ולא ראיתי אותך. זו רק השערה. חשוב שתייעצי עם הרופא המטפל לגבי תופעות הלוואי
והמשך/מינוון הרואקוטן.לעור לוקח לפחות שנה להתחדש ולחזור לעצמו .
חשוב מאוד להגן על העור עם קרם הגנה SPF 30 לפחות!
בהצלחה בהמשך הטיפול.
אורית בן יהודה אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנטילת רואקוטן
נועה24/10/2008אורית, בהמשך לתגובתך, ותודה רבה על כך, ברצוני לדעת אם לשכבת העור או לפיגמנטציה לוקח שנה להתחדש?שמעתי שכבר לאחר חודשיים יש אפשרות פשוט להיחשף לשמש (ויש להזכיר שלא היו ציסטות או מוגלות, אך ורק פצעונים קטנים רבים באיזור הפנים) זה די חשוב, מכיוון שאני מתחתנת במאי הבא.. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לרואקורטן
אורית בן יהודה24/10/2008היי:)
לגבי הפיגמנטציה, שוב לא ראיתי אותך לכן הכל בהשערה, באם מדובר בקומפרוז לאחר הפסקת
נטילת הרואקוטן בהדרגה חלק מנימי הדם חוזרים למצבם הקודם.
ראיתי גם מקרים שהעור סובל מקומפרוז במידה מסויימת גם אח"כ, בדומה למריחת רטיןA
שחלק מתופעות הלוואי שלו הן קומפרוז.
שכבת העור כולה מתחדשת כשנה אחרי, כמובן בהדרגה. חשוב מאוד למרוח קרם הגנה
יותר מחודשיים לאחר נטילת רואקוטן, בכלל רצוי מאוד למרוח קרם הגנה כל הזמן ,
ללא קשר לנטילת רואקוטן.
ושוב, תתיעצי עם רופא העור שלך,כדי לענות בוודאות צריך לראותך.
בברכה
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשות על מנת שכן יהיה שיפור?אורית בן יהודה22/10/2008
שלום יש לי עור בוגר בת 45 ניסיתי נספר פעמים את הלוקסיד דרך רופא עור, העור שלי אינו בהיר מאוד אלא בין לבין, ולא היה שום שיפור במירקם העור, מה אפשר לעשות על מנת שכן יהיה שיפור עד עכשיו לא קרה כלום
בתודה מראש
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין A
אורית בן יהודה22/10/2008היי ריקי:)
ברוכה הבאה לפורום.
רטין A הוא חומר מצויין לחידוש העור, אך הוא לא מבהיר כתמי עור וחוסר אחידות בעור
הגורם למראה עייף ומבוגר. כדי לקבל תוצאות טובות מתכשיר ,את צריכה שיהיו בו חומרים שונים
שיחדשו א העור יבהירו את הכתמים ויתנו ברק ורעננות.
אני ממליצה לך בחום לנסות תכשיר בשם ריניו קרם-RENEW- מבית ביופור
הקרם מסדרתDERMA CELL , פעיל ביותר לטיפול בעור הפנים נמכר גם במרפאות , מיועד לעור
בוגר חסר חיות ,מרקם לא אחיד וסימני גיל אחרים. הקרם פעיל ביותר לטיפול מקצועי בעור
הפנים:מקלף ומחדש את העור , מחליק את טקסטורת העור ומעניק מראה אחיד. מכיל נגזרת ויטמין A
- רטינול חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, חומצה קוג'ית והידרוקינון. תורם להחייאת העור, מיצוק
ושיפור ניכר של מרקם העור. מקנה מראה קורן ובריא. מסייע לטשטוש כתמי עור. משפר קמטוטים
קלים, ומעקב תהליכי הזדקנות. מומלץ לשימוש עם אל סבון מסדרת DERMA CELL וסרום ויטה
VITA SERUM המונע גירוי ויובש בעור כתוצאה מהתחדשות העור - חפשי בגוגל "ביופר "
את הקרם ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות ובמרפאות , שימוש בו דורש הדרכה ומעקב.
דרך האתר יפנו אתך לקוסמטיקאית קרובה לאיזור מגורייך .
בבוקר הייתי ממליצה לך להשתמש בתכשיר המכיל פפטידים ובנוסף והכי חשוב במשך
היום ומס' פעמים ביום למרוח קרם הגנה משמש.
מידי פעם רצוי לגשת לקוסמטיקאית פרא רפואית לטיפול פנים, לא כזה של פינוק
אלה טיפול שיעודד הנשלת תאים(פילינג ,לאו דווקא כזה היוצר קילוף ניכר) , ויפתח את ה"דבק"
הבין תאי" טייפול כזה "משפעל" את העור ובנוסף ,מסייע לחומרים פעילים בשימוש ביתי לחדור
לעומק העור.
ושוב אני מזכירה את חשיבות קרם ההגנה SPF 30 לפחות וגם בחורף!
שיהיה בהצלחה.
אורית בן יהודה אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחידוש העור של חברת רביו
ריקי14/12/2008שלום לך הצעת לי קרם טוב של ריביו, אך אני גרה בתל אביב ואין לי שום שמץ של מושג אצל מי קונים את הקרם הזה אני גרה בתל אביב, באיזור יד אליהו כל טוב ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשלוקסיד, הרטינול 0.05 לא משפיע
יוסי שדה08/11/2008בקשי מהרופא להעלות את אחוז הרטינול שקיים במשחה. בבתי מרקחת מסויימים מכינים משחות עם רטינול עם אחוז שיותר מ0.05 של המשחה. או אפשרי שתמשיכי עם המשחה פלוס משחה נוספת שמכילה לפחות עשרה אחוז חומצה גליקולית- חברת MGP ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות שכוללות בסל הקרמים שלהם גם את הקרם הזה.(משווק במרכז הקוסמטיקאיות ברחוב בוגרשוב לקוסמטיקאיות בלבד) הכוונה היא למריחת הרטינול (הלוקסיד) ואחרי כרבע שעה למרוח את הקרם שמכיל חומצה גליקולית. יחד זה עושה את העבודה. ניקוי הפנים לפני המריחות בסבון פנים . אני ממליץ על לקטופיל של חברת כצט.. אולי קצת מייבש אבל העור מתאזן תוך כמה זמן . חשוב יום כן ויום לא ולבדוק רגישות.. אם מתגלה רגישות כמו אדמומיות אז יום כן ויומיים לא. לא כדאי להפסיק את הטיפול. אם אין רגישות אפשר כל ערב , אבל כדאי לנקוט משנה זהירות ולהשתמש בערב כן וערב לא. יוסי שדה , קוסמטיקאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)