פורום קוסמטיקה פרא רפואית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בוגר
    אילונה
    08/12/2008

בת 50. עור רגיל מעט כהה(מוצא מזרחי). קמטוטים קלים מאד.מעט בעיות פיגמנטציה שמטופלות ע"י משחה שרוקח לי במיוחד רופא עור למריחה בלילה. מטופלת גם אצל קוסמטיקאית.אבל הגיל עושה את שלו(צניחה קלה)הקוסמטיקאית המליצה לי לעבור למוצרי לידיה דיינוב.האם מכירים? באמת יעילים?ממליצים גם?מבקשת המלצות(גם של חברות אחרות) למוצרים-קרם צוואר, עיניים,פנים,מסיכה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בוגר

הוספת תגובה

• עור בוגר

אורית בן יהודה
    09/12/2008

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

אני מניחה שהקרם שהרופא רקח לך מבוסס על הידרוקינון(להבהרת העור) ורטין A , רופאים

רבים רוקחים קרם זה במינונים שונים להבהרה וחידוש העור.

חשוב מאוד יחד עם קרם זה להשתמש בקרם הגנה מהשמש גם בחורף.

לגבי מוצרי לידיה דיינוב, אני מכירה אך יש חומרים הרבה יותר פעילים וטרנס דרמלים

(חדירים לדרמיס) שאת יכולה לשלב עם הקרם הרפואי.

אני מאוד ממליצה לשלב בשעות הבוקר סרום "נרו פפטידים" של חווה זינגבויים,

ועליו ניתן לשלב אחד מהחומרים הנוספים של אותה חברה, אך צריך לראותך

כדי להתאים במדוייק. על ה"נרו פפטידים" אני ממליצה בכל מקרה, זהו חומר טרנס דרמלי,

על הפטידים נעשו מחקרים רבים ורופאי עור ממליצים על חומר זה.

לגבי צניחת העור, הפתרון הטוב ביותר הוא להזריק מעט חומר מילוי, המרים את העור

ונותן מראה צעיר יותר, ישנם חומרים רבים, אני ממליצה להמנע מהזרקת סיליקון ,אלה

להזריק חומרים טבעיים כמו, קולגן , חומצה הילארונית, רדיאס, כולם נספגים בהדרגה

ואינם גורמים נזק. לגבי הקמטוטים הקלים באם הם באיזור העניים והמצח הפתרון

הטוב ביותר הוא הזרקת בוטוקס המחליק את הקמטוטים ויותר חשוב מונוע את העמקתם.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אייגינג+הבהרה

אילונה
    09/12/2008

תודה על התשובה. האם את מכירה את ד"ר סופר לצורך הזרת מילוי? במידה ואני לא רוצה עדיין התערבות של זריקות,האם מוצרי חוה זינגבוים יכולים לשפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אייג'ינג והבהרה

אורית בן יהודה
    09/12/2008

היי,

אני לא מכירה אישית את ד'ר סופר.

לגבי חומרים פעילים אחרים של חווה זינגבויים, למקרה שאת לא מעוניינת עדיין בהזרקות.

אני ממליצה בנוסף על "ליין קונטרול קרם"- שהוא שילוב מעניין של חומצה אלפא ליפואית בנגזרת

פעילה- מהווה נוגד חימצון חזק ביותר ומשפרת נקבוביות פעורות ומיצוק העור. DMAE-

הוגדר "כמתיחת פנים בבקבוק"- חומר גלם ייחודי טיבעי המשפר את מוצקות העור.תכונתו להגדיל

את כמות הנירוכימיקל אצטיל כולין,(כימיקל המשפיע על מתח השרירים מתחת לעור) היורדת עם

התבגרותינו משפיע על מתח השרירים שמתחת לעור וגורמת לעור חלק יותר .החומצה האלפא

ליפואית הוא נוגד חימצון חזק ביותר נוכחותה בתא עוזרת לשמר את פעילות האנטי אוקסידנטים

האחרים, מסייעת לתאי העור לעכל קולגן פגוע, יש לה השפעה על טשטוש צלקות וקמטוטים .

כך שהוא יכול להתאים לגילך ומצב עורך, ניתן להוסיף גם ליין קונטרול קרם עניים כמובן לאחר

אבחון של קוסמטיקאית פרא רפואית. (לשימוש בשעות היום)

בהצלחה , אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיטל
    08/12/2008

אורית שלום האם נכון ש ככל שמזריקים יותר חומצה היאלורונית כך מצבינו משתפר מהזרקה להזרקה כיוון שהחומצה היאלורונית מעודדת את יצור הקולגן הטיבעי בגוף שלנו ועם השנים אנו צריכים פחות חומר,הכוונה לעיבוי שפתיים.??ושאלה שנייה אחותי עברה עיבוי שפתיים בחומצה הילרונית ויש לה גושים האם זה יעבור?תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

מיטל
    08/12/2008

האם היא יכולה להזריק עןד חומר למרות הגושים?און שייש להמתין עד שהם ייעלמו?תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    08/12/2008

אכן בהזרקת פרלן (חומצה היאלורונית), רואים בהזרקות חוזרות שככל שמתמידים בהזרקות

עם השנים ,יש צורך להזריק פחות חומר ובמרווחי זמן גדולים יותר, ככל הנראה כמו שכתבת

החומצה ההילארונית, מעוררת את הרקמה סביבה להפריש קולגן.

בהזרקת פרלן, יכולים להיווצר גבשושיות קטנות, הן חולפות מעצמן, ניתן להזריק עוד חומר

למרות הגבשושיות. (בתנאי שבאמת הוזרק פרלן המיועד לשפתיים).

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה באזור הפנים והפאות
    אורית בן יהודה
    07/12/2008

אורית, שלום!!

יש לי כמה שאלות בנוגע לאפילציה.

אני מעוניינת לעשות אפילציה באזור הפאות בפנים.
    ביררתי אצל אפילטורית שהמליצו לי עליה והיא טענה שעליי לקנות מחט קבועה גרמנית שתשמש אותי לכל הטיפולים ועלותה 80 ש"ח ומחט רגילה לא טובה כי היא פחות יעילה.

2 אפילטוריות אחרות אמרו לי שישנה מחט רגילה שעלותה כ-4 ש"ח במכללות השונות לקוסמטיקה והן משמשות למס' טיפולים וכל כמה טיפולים מחליפים מחט ושמדובר במחט פשוטה ואין שום צורך במחט קבועה גרמנית.

שאלותיי הן:
    * באיזה סוג מחט משתמשים? האם יש הבדל בין המחט הפשוטה לבין הגרמנית הקבועה?
    * האם סוג המחט תלוי בסוג המכשיר?
    * האם נהוג להחליף מחט?
    * היכן ניתן לקנות מחט?

תודה,
    אורלי.

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    08/12/2008

היי אורלי:)ברוכה הבאה לפורום.

אורלי , אני מסירה שיער באפילציה כבר 19 שנה.

אין משמעות לסוג המחט, בכל מכשיר ניתן להשתמש גם במחטים הפשוטות והטובות, מחליפים אותן

כל מס' טיפולים תלוי במצב המחט וזמן הטיפול.

אני לא רואה שום סיבה לשלם 80 שקל על מחט קבועה, גם מחט כזו צריכים להחליף לעיתים.

את לא צריכה לקנות את המחט, אני למשל נותנת את המחט ללא תשלום, למעט מקרים בהם

מגיעים להסרת שיערה או שתיים.

התוצאות בהסרת שיער ע"י אפילציה, תלויות אך ורק במיומנות של האפילטורית , לא בסוג

המכשיר ולא בסוג המחט!

מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

אורלי
    08/12/2008

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חגי
    07/12/2008

שלום רב, אני נמצאת עכשיו בהריון (שליש ראשון, הריון בסיכון גבוה). רציתי לדעת אם מותר לי להשתמש במשחה לפצעים של קרליין או שזה יכול להוות סיכון. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    07/12/2008

היי, ברוכה הבאה לפורום:)

אני לא מכירה את המרכיבים של המשחה לפצעים של קרליין, לא נראה לי שיש

שצריכה להיות בעייה, בתכשירים שמסוכנים להריון מצויין בפירוש "אסור לשימוש בהריון"

קראי מה כתוב.

בכל אופן, בכל הקשור לתרופות בהריון ניתן לפנות למרכז הטטרולוגי(טלפון ב144)

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגליים
    יאיר
    03/12/2008

שלום ובברכה, רציתי לדעת בבקשה מה ניתן לעשות נגד ריח רע בכפות הרגליים ובין אצבעות כפות הרגליים. משהו שאפשר לעשות מחומרים טבעיים שנמצאים בשימוש ביתי, על מנת למנוע או להפחית את הריח. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    רגליים

הוספת תגובה

• רגליים

אורית בן יהודה
    03/12/2008

היי:) העברתי את הודעתך לפורום קוסמטיקה טיבעית, מאחר וזה אינו התחום שלי,

ראה תשובה שם.

בברכה אטורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכי עוזר
    אריאל
    02/12/2008

אורית שלום..אני מסירה באופן קבוע שיער מהפנים בקרמים וכבר נמאס קצב הצמיחה מאוד מהיר..שאלתי היא איזה תכשיר את ממליצה או שעווה שיעילה בהסרת שיער מהפנים .תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מה הכי עוזר

הוספת תגובה

• ?

אני:)
    03/12/2008

יש דבר כזה בכלל קרמים להסרת שיער בפנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאני:)

אורית בן יהודה
    03/12/2008

היי:)

משחות להסרת שיער הן כמו גילוח כפי שכתבתי, רק על בסיס כימי , לא מומולץ לנשים בפרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכי עוזר

אורית בן יהודה
    03/12/2008

היי, ברוך הבא לפורום:)

השעווה הטובה ביותר להסרת שיער מהפנים היא שעוות שרף, ניתן לקבל טיפול בשעווה זו

(צבעה לבן) אצל קוסמטיקאיות.

הסרת שיער בקרמים הם העצם כמו גילוח רק על בסיס כימי.

מקווה שעזרתי אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    יאיר
    02/12/2008

שלום רב, אני סובל מאקנה קצת, ונאמר לי מרופאת עור כי יש להחליף את ציפית הכרית ומגבת פנים כל יום. 1.האם גם צריך להחליף סדין ושמיכה כל יום? 2. האם יש צורך גם להחליף מגבת גוף וראש כל יום, יש קשר לפצעים בפנים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    02/12/2008

היי דן, ברןך הבא לפורום:)

קיבלת עצה טובה וחשובה מרופאת העור, הסיבה לכך שאנשים הסובלים מאקנה

צריכים להחליף מגבת וציפית כל יום היא:סכנת הזדהמות מחיידק הP.ACNE היכול להצטבר

על המגבת למשל ולזהם את העור, כאשר המטרה באקנה היא להפחית את כמות החיידקים.

מגבת גוף , רצוי שתחליף במידה ואתה מנגב איתה גם את הפנים, סדין וסמיכה אין צורך

להחליף כל יום.

כדי להמנע מהחלפת מגבות הגוף והפנים כל יום, עשה לך הרגל לנגב את הפנים במגבות

חד פעמיות, להשתמש ולזרוק.

מידע נוסף על אקנה אתה יכול לקרוא באתר שלמעלה.

מקווה שעזרתי, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר IPL לטיפול העור
    נוי
    01/12/2008

אני סובלת ממחלת עור נדירה בשם DARIER ,שנוטע לפתח מעליו חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס ומתבטאת באודם קוסמטיקאית אמרה לי שהיא בטוחה שהיא יכולה לעזור לי ושהיא עובדת עם המכשיר IPL שזה תדרים של אור בכל מיני צבעים ושהיא עובדת עם הרבה חברות ביוטימד היא הזכירה. זכור לי שעשיתי טיפול עם המכשיר הזה ולא זכורה לי הטבה האם יש מכשירים כאלה של כל מיני חברות?, מה דעתך על זה?, מה המחיר הממוצע של טיפול פנים באיזור המרכז רמת גן?

לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר IPL לטיפול העור

הוספת תגובה

• מכשיר IPL לטיפול בעור

אורית בן יהודה
    02/12/2008

ברוכה הבאה לפורום.

ניוי , מחלת DARIER, כמו שכתבת היא מחלה גנטית ודי נדירה ,אך לי אישית אין נסיון עם המחלה.

ניתן לטפל ע"י גלי אור במחלות שונות, כמו אקנה סבורה ופסוראזיס, אבל הטיפול אמור להתבצע

ע"י מכשירים עם כיון מדוייק יותר של אורך הגל וצבעו, IPL לא מספיק מדויק לשם כך.

ישנם את מערכות קיורלייט כמו הCLEAR100 וה ICLEAR שהם מערכות מדוייקות מבחינת

אורכי הגל ,. ב CLEAR100XL איתו אני משתמשת, ישנם אפליקציות אור מדוייקות לבחירת

אורך הגל וצבעו. אך בכנות אין לי נסיון עם מחלת עור כמו שלך, אני עובדת איתו בעיקר

לריפוי אקנה וחידוש העור . וישנן תוצאות מרשימות.
    .
    לכן אני ממליצה לך לפנות לפורום רפואת עור פוטודינמית , הרופאה שם מטפלת במערכות

אלו, ואני מניחה שבתור רופאת עור, היא מכירה את המחלה ותוכל לתת לך תשובה

יותר מדוייקת.

אשמח לעזור בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות
    טל
    01/12/2008

הייי אורית ... כן ישלי גם בקצוות האף .. אבל תיראי האדמומיות היא אדמומיות שבאה לפעמים ויש מצבים שהאף רגיל ... האם זה גם קומפרוז ? והאם זה דבר שנימשך לתמיד אוו אפשר לסדר את זה !? אוסייף ואומר שאני גם בגיל ההתבגרות האם זה קשור או שאין קשר ..? תודה על היחס :)

לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    01/12/2008

היי , ברןך הבא לפורום:)

קיבלת עצה טובה וחשובה מרופאת העור, הסיבה לכך שאנשים הסובלים מאקנה

צריכים להחליף מגבת וציפית כל יום היא:סכנת הזדהמות מחיידק הP.ACNE היכול להצטבר

על המגבת למשל ולזהם את העור, כאשר המטרה באקנה היא להפחית את כמות החיידקים.

מגבת גוף , רצוי שתחליף במידה ואתה מנגב איתה גם את הפנים, סדין וסמיכה אין צורך

להחליף כל יום.

כדי להמנע מהחלפת מגבות הגוף והפנים כל יום, עשה לך הרגל לנגב את הפנים במגבות

חד פעמיות, להשתמש ולזרוק.

מידע נוסף על אקנה אתה יכול לקרוא באתר שלמעלה.

מקווה שעזרתי, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    02/12/2008

אורית היי :) אמרת שהאדמומיות הזו קשורה גם בתזונה .. אז מ5איזה תזונה את ממליצה לי להימנע ? תודה מראש ..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך סברוראה

אורית בן יהודה
    03/12/2008

היי ספיר:)

בסבוראהכמו באקנה(פצעי בגרות), כדי לבחון אלו מזונות משפיעים לרעה על הסבוראה שלך,

יש לנקוט בשיטת האלימנציה (שלילה),זאת אומרת לנסות להפחית מהתפריט מזונות מסויימים ,כל

פעם קבוצה אחרת של מזונות, בדלקת סבוראית חשוב קודם כל להפחית את צריכת הפחמימיות,

לחם ,פסטה ,סוכרים, מאחר וסבוראה נחשדת כסוג של פטרייה , מזונות המכילים פחמימיות יכולים

לגרום לקנדידה(סוג של פטריה), שאחראית לתופעות עור ובריאות שונות.

לאחר שבוע לנסות להפחית מוצרי חלב, ובשר, אלו מכילים בימינו (בגלל התיעוש) הרבה הורמונים,

היכולים לשבש את המערכת ההורמונאלית, סבוארה , קשורה גם בשינויים הורמונאליים.

מקווה שעזרת בברכה , אורית בן יהודה אורמדיקסץ

חשוב לציין שיש לשמור על תזונה מאוזנת, רק הפחתה משמעותית בצריכת מזונות מסויימים.

כל פעם מקבוצה אחרת של מזונות.

ללמשל פחיממות בלבד להפחית לשבוע וראות איך השינוי התזונתי משפיע על מצב הסבורה.

שבוע אחרי להפחית מוצרי חלב ובשר ולראות בדרך זו מה מטיב עם עורך ומה מרע את המצב.

בהצלחה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טל
    01/12/2008

שלום אורית :) רציתי לישאול אותך בקשר לאדמומיות באזור האף .. תיראי יש לי עור ממש בהייר ולפעמים מופעים לי אדמומיות באזור האף כאילו לא אדמומיות ראציינית פשוט בקצה האף הוא קצת אדום כזה רציתי לדעת למה זה ואיך לטפל בזה ? האם זה ביגלל שמש אוככל או נגיעות מיותרות באאף וכיצד אפשר לטפל בזה שצבע האף יהיהכמו צבע שאר הפנים ? אולי על ידי קרמים או משהו אשמח לתשובה :)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אדמומיות באף

אורית בן יהודה
    01/12/2008

קשה לענות בוודאות, אך אני מניחה שמדובר בעור היפרמי, זאת אומרת עור בהיר

ועדין הנוטה לאדמומיות בגלל ריכוז כלי דם (קומפרוז).

במקרה כזה, כמובן שרצוי להמנע מנגיעות מיותרות המחמירות את מצב העור,

חשוב להשתמש החומרי קוסמטיקה עדינים, קרם מומלץ לעור עם קומפרוז נקרא "D.red" של

הולילנד קוסמטיקה וכמובן קרם הגנה משמש.

אפשרות נוספת וכאן השאלה היא אלייך: היא אדמומיות בשני קצוות האף היכולה להופיעה

עם חספוס או בלעדיו ויכולה להופיעה לסירוגין. במקרה כזה כנראה מדובר בסבוראה וכאן הטיפול

שונה. כתבי לי איזה מהאפשריות נכונה לגבייך ואנסה להנחות אותך.

בברכה , אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה:)
    01/12/2008

אפלציה לאיזה סכומים זה יכול להגיע בפנים.?האם הטיפול באפלציה יכול להימשך שנים?מה עדיף לעשות קודם קילוף עור או אפלציה.? עם עושים טיפול באפלציה זה יכול להגיע לאלפים בטיפול אחד?כי אם כל טיפול נמשך רבע שעה לפי תשלום כנראה שצריך כמה כאלה בשביל לנקות תפנים בפעם אחת כל פעם

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה:)

הוספת תגובה

• שאלה

אורית בן יהודה
    01/12/2008

סכום הטיפול באפילציה, משתנה ותלוי בגורמים רבים.

ניתן לבצע אפילציה על שיער מובהר.

במידה ואת שוקלת קילוף עור (פיליניג), רצוי קודם לסיים את תהליך האפילציה.

לסיכום שאלתך אפילציה היא תהליך ממושך הדורש סבלנות , לא מסירים את כל

השיער בפנים בטיפול אחד, אלה בשלבים ולהתמיד בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מותר לעשות שעווה בזמן רואקוטן
    חסוי
    30/11/2008

שלום אורית נערה בת 14 שעוד מעט תתחיל לקחת רואקוטן. האם מותר לה בזמן לקיחת רואקוטן לעשות שעווה ברגליים וידיים אצל קוסמטיקאית תודה מראש

הוספת תגובה

• שעווה ורואקוטן

אורית בן יהודה
    30/11/2008

בזמן נטילת רואקוטאן , מריטת שיער בשעווה עלולה להיות מסוכנת ולגרום לקילוף העור יחד

עם השיער המיותר.

ברצוני להמליץ לך על טיפול חלופי לרואקוטן שלא כרוך בתופעות הלוואי הקשות

הנגרמות עקב נטילת רואקוטן. במקרה של אקנה קשה (אקנה וולגריס), ניתן לשלב מינונים

מאוד נמוכים של רואקוטן שגורמים למינימום תופעות לוואי, יחד עם מערכות הקיור לייט.

הטיפול נעשה ע"י מערכות קלירלייט : ICLER ו ה CLEAR100XL נמצא בשימוש אצל טובי

רופאי העור וקוסמטיקאיות רפואיות ופרא רפואיות. ניתן לקבל טיפול פוטותרפי לאקנה

במקומות שונים בארץ.

במקרים לא אקוטיים, הטיפול הפוטותרפי מחליף טיפולים רפואיים, ללא תופעות לוואי.

למידע מורחב, את יכולה לקרוא באתר המצויין למעלה לייד תמונתי.

בברכה, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 9

אתי
    07/12/2008

שלום רב, ביתי בת התשע שעירה מאוד עקב בעיית הורמון גדילה מוגבר, מטופלת בדקפפטיל אחת לחודש. ביתי מוטרדת מאוד משיעור היתר ולוחצת עלי להוריד לה את השיערות בידיים וברגליים. שאלתי היא באיזה גיל מותר להתחיל להסיר שיער בשעווה? אני יודעת שכרגע מוקדם מידי לדבר על זה אבל רוצה לדעת באיזה גיל אפשר.. תודה רבה אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 9 ושיעור יתר

אורית בן יהודה
    07/12/2008

ניתן בגיל 9 הבחלט להסיר שיער בשעווה, חבל שהילדה תסבול בגלל שיעור הייתר.

כיום מטפלים בילדים בגיל זה גם ע"י IPL .

שיהיה בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי:)
    27/11/2008

אני רוצה להסיר שיער באפלציה אבל אמרת לי לחכות לפחות חצי שנה שתעבור מסיום השימוש בראקוטן יש לי צלקות על הפנים מתי אני יכולה לטפל לפחות בהם?ואיך?

לקביעת תור
    סגירה
    הי:)

הוספת תגובה

• הי:)

אורית בן יהודה
    27/11/2008

תמתיני כמו שאמרתי כחצי שנה, כל טיפול שמשפר את מרקם העור, הוא טיפול שגורם, גירוי

כל שהוא לעור וטיפול כזה לא מתאים לעור לאחר ראקוטן שהוא מאוד רגיש ופגיע!

אז בבקשה סבלנות.

ערב טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל
    אריאל
    25/11/2008

שלום הייתי רוצה לעשות עיבוי שפתיים .הבנתי שיש שני סוגי עיבוי אחד עיבוי כמו הוליווד שזה עיבוי צידי השפתיים...וישנו עיבוי שנראה טבעי יותר שזה ניפוח כל השפה .מה ההבדלים ומה נראה עבה יותר.איזה מראה מקנה כל 1 בתודה

לקביעת תור
    סגירה
    מה ההבדל

הוספת תגובה

• מה ההבדל

אורית בן יהודה
    25/11/2008

היי נעמה, ברוכה הבאה לפורום:)

המראה ההוליוווד, זה סגנון כמו של מישל פייפר.

הסגנון השני מקנה מראה טבעי יותר וחומר המילוי מוזרק בצורה דיי שווה

בכל השפה , תלוי במבנה השפה.

ערב טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער
    א.א.
    24/11/2008

שלום אורית! כבר מזה 3 שנים אני מורידה שיער בפנים. לעומת מצב התחלתי מצבי כן השתפר - חייבת גם לציין כי כשהתחלתי לא היו לי שערות על הפנים חוץ מאזור של הפאות - להיום כבר מה שנשאר לאחר טיפולים ארוכים בלייזר (אלכסנדריט) זה שערות בודדות בצדדים והעיקר הבעיה היא הצוואר. אין בעיה הורמונאלית כלשהי לשם כך עשיתי כל הבדיקות כדי להיות בטוחה. נאמר לי שיש סטייה ממש מינימלית מהנורמה. במקביל לטיפולים רופא נשים המליץ לי על דיינה (עדיין ממשיכה איתה - איתה כן ראיתי שינוים יותר משמעותיים). עם הזמן התחלתי לדאוג "למה הטיפולים לא ממש עוזרים" לכן לפני 3 חודשים פניתי לאנדוקרינולוגית. היא אמרה לי להמשיך עם דיינה וגם הוסיפה לי אנדרוקור (10מ"ג). הבעיה היא שהיום היה לי טיפול אחרון כי נאמר שהשיער נהייה דליל ולייזר לא תופס אותו כמו פעם וכדאי מעכשיו להמשיך לאפילציה. רציתי לשמוע את דעתך כללית על הטיפול באנדרוקור ומה היית ממליצה לי לעשות הלאה?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער

אורית בן יהודה
    25/11/2008

היי, ברוכה הבאהלפורום:)

שילוב של דיינה ואנדרקור מיועד לנשיםבעלות פעילות הורמונלית לא תקינה.

מאחר ואנדרוקור הוא חומר המעכב את פעילות ההורמונים האנדרוגנים(הורמונים גבריים)

כנראה שבבבדיקות שנערכו לך נמצאה רמה לא תקינה של הורמונים אנדרוגנים, טיפול כזה

ניתן לדיכוי הורמון הטסטטורון (הורמון זה קיים אצל כל אישה לצד ההורמונים הנשיים),

הטסטוסטרון הגבוה גורם לצמיחת יתר של שיער הגוף והפנים ואנדרוקור יחד עם הדיינה

מיועד לדיכוי צמיחת השיער המיותר במקרה שלך. גם סטייה מינמלית מהנורמה גורמת

לשיעור יתר ואף לאקנה(פצעי בגרות).

אני לא רופאה אך מאחר והאנדורקרינלוגית המליצה לך כך, כנראה שיש סיבה לכך.

הפסקת הטיפול התרופתי עלולה לגרוםלשיער שהסרת בליזר לשוב ולצמוח.

המלצתי להמשיך בטיפול התרופתי ולעבור טיפולי אפילציה לסיום תהליך

הסרת השיער.

בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

א.א.
    25/11/2008

היי אורית תודה רבה על התשובה :) אבל יש לי עוד שאלה קצר צרה לא יודעת רק אם תוכלי לענות לי עליה. אם אנו מדברים על טיפולי המשך - אפילציה הייתי רוצה לשאול אותך (אני יודעת שלכל אחד זה מאוד אינדיווידואלי אבל בטוח יש איזשהי הערכה) כמה מפגשים מצריך טיפול פנים כזה. תוכלי קצת להסביר איך זה עובד? מה התהליך של המפגש כזה. וכל כמה זמן עושים טיפול מסוג זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אורית בן יהודה
    26/11/2008

בתהליך האפילציה מאלחשים קודם את המקום המטופל ע"י משחה בשם "אמלה" או"דוקאין",

שתי המשחות מכילות אותן מרכיבים, פשוט חברה אחרת ומשמשות לאילחוש המקום המטופל.

מכסים את האיזור המרוח בניילון וממתינים כ 40 דקות, הדבר מאפשר טיפול נסבל הרבה יותר.

בתהליך האפילציה מחדירים מחת דקיקה לזקיק השיערה וצורבים את הנימים המספקים חמצן

לשיערה. באפילציה אין חשיבות לצבע השיער או לעוביו.

לגבי הערכת זמן טיפול , בלתי ניתן לענות, כבר 20 שנה אני מטפלת באפילציה , השאלה

נשאלת שוב ושוב אך לתת תשובה בלתי אפשרי מאחר והדבר תלוי בגורמים רבים,

כמו המערכת ההורמונאלית, תדירות ההגעה לטיפול וזמן הטיפול.

הדבר היחידי שאני יכולה לאמר לך בוודאות הוא, שמי שמתמיד בטיפול ואינו סובל מבעיות

הורמונאליות , מגיע ל 100 % הצלחה בהסרת השיער.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה