מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזרתמר24/11/2008
שלום, רציתי לדעת האם כל אחת יכולה לעבור טיפול להסרת שיער בלייזר? ואם כן מאיזה גיל מותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר
אורית בן יהודה24/11/2008היי תמר, ברוכה הבאה לפורום:)
כמעט כל אחת יכולה לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר למעט כהיי עור ואנשים הסובלים
ממחלות מסויימות למשל אפילפסיה, או אנשים הנוטלים תרופות המגבירות רגישות לאור
כגון רואקוטאן.
ניתן להתחיל טיפולי לייזר או אינפרא אדום אפילו בגיל הילדות באישור רופא.
יש לקחת בחשבון שככל שהגיל מבוגר יותר יש צורך בפחות טיפולים.
מקווה שעניתי על שאלתך.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעוות שרףאני:)23/11/2008
שמעתי ששעוות שרף מפחיתה באופן משמעותי צמיחה של שיער מדובר גם בפנים?היא מיודעת לפנים בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעוות שרף
אורית בן יהודה24/11/2008היי:)
שעוות שרף אכן מעולות לפנים ,משתמשים בשעווה הלבנה ללא צורך בבדים.
בשימוש ממושך מאוד הסרת שיער השעוות שרף אכן מדללת את צמיחת השיער.
בתנאי שאין הפרעות במערכת ההורמונאלית.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים ובירור על קרם לפניםעינתי23/11/2008
שלום רב, אני בת 27 ואין לי סימנים של התבגרות על פני ( קמטי הבעה וכדו') ברוך השם לבנתיים. יש לי עור יבש ורזה ואני יודעת שעור מסוג זה נוטה יותר לסימני התבגרות כגון קמטים מאשר עור שמן ובשרני, איך את ממליצה לי לעכב ככל הניתן את תהליך ההתבגרות וכיצד לשמור בצורה נכונה על העור, האם כדאי להשתמש בקרם אנטי אייג'ינג לפני שיש קמטים? מה לגבי טיפולי פנים? כל מה שיכול לשמור על עור הפנים, אשמח לשמוע עצתך. כל טוב ותודה מראש עינתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים להאטת הזדקנות העור
אורית בן יהודה24/11/2008היי עינתי, ברוכה הבאה לפורום:)
אכן עור יבש ופנים רזות, מזדקנות יותר מהר.
לעיכוב תהליך ההזדקנות, מומלץ להשתמש בקרמים המכילים חומרים קרטוליטים(מקלפים)
בשעותהלילה, המבחר הוא גדול ,יש לאבחן את עורך כדי להתאים את הקרם הנכון.
בבוקר מומלץ להשתמש בסרום ויטמין Cהמבוסס על לנגזרת הנקראת" אסטר ויטמין C"
שהיא מסיסת שמן וחודרת את ממברנת התא.
טיפול נוסף מצווין לרגובינשייו (חידוש) של העור ,הוא ע"י מכשיר clear100xl שהוא החדיש
ביותר במערכות הקלירלייט שזכו כבר בשנת 2002 ע"י "וול סריט גורנל "הארופאי בתחרות הצגת
הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום ה"ביוטק"(טכנולוגיות ביולוגיות ורפואיות ).
ובשנת 2005 זכו בפרס של מגזין "בוסטון אסטטיק" האמריקאי,המגזין עוסק במדע יופי וטכנולוגיה,
הפרס ניתן לחדשנות טכנולוגית מבוססת אור שאינה, לייזר. טיפול בטוח ומוכח מדעית.
את הטיפול הנ"ל ניתן היום לקבל אצל טובי הדרמטולוגים הארץ ואצל קוסמטיקאיות פרא פרפואיות.
הטיפול נעשה בשילוב החומרים שרשמתי קודם, מחקרים מראים ששילוב החומרים ה"נל וטיפול
ב CLEAR100X מביא לתוצאות מרשימות של שיפור קמטוטים ובניית קולגן חדש ועוד.
לעומת שימוש בחומרים בלבד. וכמובן שימוש בקרם הגנה משמש כל ימות השנה.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עינתי24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי:)אני:)23/11/2008
ברצוני לקבל מידע על מכשיר I.P.L הוא מיועד לכל סוג עור ולכל סוג שיער?בין עם פלומטי ובין עם לא? כמה טיפולים צריך ?התוצאות הם 100 אחוז?הוא יכול לגרום לצמיחה מוגברת?מה התופעות לואי שלו? עם השיער הוא מובהר על הפנים על ידי הבהרה זה פוגם בטיפול או מפריע?או שזה לא משנה. מגלחים תפנים בטיפול במכשיר? אשמח לקבל מידע על המכשיר הזה כי אין לי מושג בעניין מצטערת על החפירה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לא קיבלתי תשובות?..
אני:)25/11/2008....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
אורית בן יהודה25/11/2008היי, סליחה , לא שמתי לב לשאלה.
I.P.L מיועד לכל סוגי העור למעט עור מאוד מאוד שחום, בו הטיפול עלול לגרום לכויות.
מס' הטיפולים משתנה מאדם לאדם ובאיזורים שונים בגוף.
המכשיר מתאים את עצמו ,לאחר איבחון העור לצבע השיער ולעובי השיערה,
כך מקבלים תוצאה מקסימלית.
לשיער מאוד פלומתי I.P.L לא מתאים רק אפילציה.
בדרך כלל אין תופעות לוואי בתנאי שעובדים נכון, עבודה עם עור מאוד מאוד שחום,
עלולה לגרום כויות.
בהסרת שיער באינפרא אדום, I.P.L ולייזר אין דבר כזה הסרת שיער לצמיתות!
ישנם איזורים מסויימים בהם ניתן להגיע ל90% דילול למשל בית שחי , מפשעות, רגל
תחתונה. את השיער הנותר יש להסיר באפילציה.
לגבי שיער מחומצן, חשוב לפני החמצון להגיע לאבחון סוג השיער וצבעו כדי לדעת
באיזה פרמטרים לעבוד. אח"כ אין בעייה לחמצן מאחר שבזמן הטיפול מגלחים והמכשיר
קורא את השיער מחוץ העור פנימה, לשם לא הגיעה החמצון.
סליחה שפספסתי את השאלה, מקווה שעניתי על שאלותייך .
ערב טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר בהריוןאור21/11/2008
שלום רב מזה כ -10 שנים מורידה שיער מהפנים (פאות סנטר) בעקבות שיעור יתר על ידי שעווה+ אפילציה, כיום אני בהריון והמשכתי במנהגי רק שלפתע בגלל השינויים ההורמונלים השיער צומח מהר ושחור יותר, גם עשיתי טיפול אחד של אפליציה על חום נמוך בגלל חשש מלעשות אפליציה בהריון - טיפול שלא הועיל במיוחד. מה עלי לעשות? להמשיך לעשות שעווה למרות שנראה כי המצב מחמיר? האם ניתן לעשות טיפול אפילציה בהריון? האם השיער ימשיך לגדול כך גם אחרי הלידה או יתאזן? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר בהריון
אורית בן יהודה22/11/2008היי אור, ברוכה הבאה לפורום:)
שיעור יתר בהריון היא תופעה מוכרת. בגלל השינוי ההורמונאלי בגוף ,בזמן הריון השיער נעשה
עבה יותר ,כמו כן בהריון נוצרים זקיקי שיער חדשים.
לרוב לאחר הלידה מצב השיעור חוזר לקדמותו. ידועה התופעה של נשירת שיער הראש
בצורה מוגברת לאחר הלידה, הדבר קורה מהסיבה שהזכרתי(ישנה סיבה נוספת של חסרים
תזונתיים עקב ההריון והלידה ,אך זה לא הנושא), גם שיער הראש מתעבה בזמן ההריו ונוצרים
זקיקים חדשים, לכן מורגשת נשירת יתר לאחר לידה.
לכן לפי דעתי, עדיף בזמן ההריון למרוט את השיער המיותר בשעווה, אין טעם לעשות אפילציה
בזמן ההריון במקרה שלך ,מאחר ורוב הסיכויים שחלק מהשיער ינשור מעצמו.
אני מציעה לך , שמספר חודשים לאחר הלידה תעשי בירור הורמונאלי אצל אנדרוקרינולוג
כדי לבדוק חוסר איזון, במידה וקיימת בעייה הורמונאלית רצוי לטפל ובמגביל לעבור טיפולי אפילציה.
מאחלת הריון ולידה קלים.
בברכה אורית בן יהודה , אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור23/11/2008אורית, תודה על התגובה המהירה שאלה נוספת, האם יתכן כי לאחר המריטה באמצעות השעווה המצב יהיה גרוע יותר?, עד היום השיער צמח רך ואיטי ועכשיו הצמיחה מהירה ויש יותר שערות כהות וקוצניות. אני לא מעוניינת להגיע למצב בלתי הפיך. האם לקראת סוף הריון זה כבר משתפר ? או רק לאחר הלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אור23/11/2008האם השיער ינשור גם לאחר הורדתו על ידי שעווה? או לפחות יחזור למצב הקודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אורית בן יהודה23/11/2008היי אור:)
השיער והמצב ההרמונאלי מתאזן רק לאחר הלידה.
לגבי מריטת השיער בשעווה , את כתבת שאת נוהגת לשלב שעווה ואפילציה,
לכן כמו שאמרתי עדיף בזמן ההריון למרוט את השיערה ע"י שעווה ואין טעם באפילציה.
בדרך כלל מצב השיעור חוזר למצבו הקודם ,למעט מקרים של חוסר איזון הורמונאלי
גם לאחר הלידה , זה לא אומר שזה יהיה המצב אצלך, אך תמיד עדיף לעבור
בירור הורמונאלי לאחר הלידה.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל18/11/2008
שלום.עשיתי עיבוי שפתיים וכעת רציתי לשאול האם איפור קבוע או הדגשת שפתיים פוגע בחומר המוזרק ??(עשיתי מילוי בחומר זמני חומצה הילורונית).וכמה שנים זה מחזיק .במרפאתך את מבצעת הדגשת שפתיים או רק איפור קבוע ?ומה העלות בערך .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע לאחר הזרקה
אורית בן יהודה18/11/2008היי:)
ניתן לבצע איפור קבוע לאחר הזרקת חומר מילוי, התהליך לא פוגע בחומר המילוי.
הדגשת שפתיים ואיפור קבוע זה אותו הדבר.
רצוי להמתין לפחות כשבועיים לאחר עיבוי השפתיים כדי שהחומר יתפזר והשפה
תקבל את צורתה הסופית.
זמן השארות הדגשת השפתיים באיפור קבוע, תלוי מאוד בצבע הנבחר.
לגבי מחירים ועוד פרטים נא ליצור קשר בטל: 03-9332857
ערב טוב.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה לנערה בת 15חסוי18/11/2008
שלום הבת שלי בת 15 ויש לה שחורים ואקנה רב על הפנים היא לא משתמשת ברטין A ולא ולא ברואקוטן.. השאלה שלי אם אני לוקחת אותה לקוסמטיקאית זה יהיה כמה טיפולים? ועוד שאלה האם הקוסמטיקאית תצטרך לשים לה פילינג אלפא הידרוקסי לפני ניקוז הפנים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה לנערה בת 15
אורית בן יהודה18/11/2008היי ברוכה הבאה לפורום:
במידה ואת חוששת משימוש בחומצות אלפא הידרוקסי לבתך, ניתן להשתמש בפילינג
פאפייה , מסוג הפילינגים האינזימטיים.
לגבי מס 'הטיפולים, אני לא יכולה לאמר ,הדבר תלוי בגורמים רבים, את יכולה לקרוא
על כך בפורום , עניתי על זה בהרחבה מספר פעמים.
לפי מה שהבנתי משאלתך, את מאוד חוששת מחומרים פעילים ומתרופות כמו רטין A.
ישנו טיפול נהדר בטכנולוגיה מתקדמת המחליפה טיפול תרופתי , ומשפרת את מס'
נגעי האקנה בעור בכ-80% תוך חודש ימים.
הטיפול נעשה ע"י מערכות ה clearlight וה CLEAR100XL שהוא הדגם החדיש ביותר , טכנולוגיה
מתקדמת זו מצוייה בשימוש רחב העולם כולו וגם בישראל אצל מספר דרמטולוגים וקוסמטיקאיות,
במספר מקומות בארץ.
הטיפול מתבצע ללא מגע יד, ע"י הקרנת אור כחול באורכי גל של 400-440 ננומטר.
כ- 8 טיפולים פעמיים בשבוע כ15-20 דקות כל טיפול.
הטיפול באור הכחול משמיד את חיידק האקנה, ע"י פגיעה בחומר שחיידק האקנה מפריש.
חומר הנקרא :פורפירינים הרגיש לאור הכחול ומושמד על ידו וכך מושמד החיידק שאינו
יכול להתקיים ללא הפורפירנים. את יכולה להכנס לאתר :YouTube ולהקיש CLearLight
כך תוכלי לצפות בסרטונים בנושא.
מקווה שעזרתי, באם יש עוד שאלות אשמח לענות.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלתמיטל17/11/2008
שלום אורית .עשיתי עיבוי שפתיים אצל שפירו בפרלן 1 סיסי ..וקראתי שצריך לשים שלושה ימים אחרי הטיפול זובירקס למניעת שטפי דם.אך שפירו לא הזכיר זאת .היית ממליצה למרוח זוביקרס?ועוד דבר יש לי גושים כאלה קטנים במקום ההזרקה ואדמומיות כמו פצע כזה במקומות ההזרקה ..אני יודעת שזה אמור לחלוף אבל זה תקין.??אני מורחת וזלין בשפתיים זה בסדר ?שפירו אמר שאני יכולה למרוח גם לפסטיק אחרי ההזרקה אבל אני סומרת עלייך .מה נכון.והאם הוא היה אמור לעשות את השפה המוזרקת ?(כך קראתי אבל מי אני מול הרופא.)תודה רבה .כמובן ששאלתי אותו והוא אמר שאפשר למרוח הכל..ואין צורך לעשות את השפה .ושאלו תופעות לוואי חולפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת
אורית בן יהודה17/11/2008היי, :)
אין צורך למרוח זובירקס לאחר עיבוי שפתיים ע"יי פרלן, זובירס לא מיועד למנוע שטפי דם.
זובירקס היא תרופה להרפס. הרפס מתפרץ אחרי איפור קבוע, קילפוי עור (פילינגים) ,
ניתוחים פלסטיים וכמובן במצבים שהמערכת החיסונית חלשה.
לאחר ההזרקה אין צורך לעסות , רצוי גם לא לעשן במידה ואת מעשנת.
במידה ויש גושים ,רק לאחר שבוע שבועיים את יכולה להגיע לרופא והוא כבר יעסה את המקום
ויפזר את החומר. זיכרי פרלן הוא חומר טבעי שנספג בגוף, הייתי דואגת עם היה מדובר בסיליקון.
תופעות הלוואי אכן חולפות מעצמן, את יכולה למרוח וזלין בשפתיים , זה בסדר.
ואפילו אודם, ההזרקה היא לעומק העור ואין מה לחשוש.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מיטל17/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.:)אני:)15/11/2008
אם מישהי רוצה לעשות אפלציה בפנים והיא הבהירה תשיער על ידי הבהרה לפנים זה יוצר איזשהי בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינדקלין
אסתר ארד16/11/2008אורית עוד שאלה עד אשר אצליח להגיע לרופאה האם למרוח את הזינדקלין ערב ובוקר על כל הפנים או רק על הפצעים והאם יש צורך לנקות לפני כן ןאם כן עם מה האם אפשר בלימון תודה אסתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזינדקלין
אורית בן יהודה16/11/2008היי אסתר:)
עד שתגיעי לרופאה לקבלת אבחנה ברורה, את הזינדוקלין יש למרוח מקומית על הפצעים.
הזינדוקלין מכילה אנטיביוטיקה מסוג Clindamycin בתוספת של אבץ Zinc, מיועד
לטיפול באקנה.
לגבי נקיון הפנים , עד שתהייה לך אבחנה ברורה לא הייתי מגרה את עור הפנים יותר מידי
מומלץ שימוש בסבון עם רמת חומציות 5.5 ניתן לשאול בכל בית מרקחת.
מקווה שעזרתי.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתר ארד16/11/2008תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאום ביקור
אסתר ארד30/11/2008אורית שלום מאחר והרופאים לא החליטו מה קרה לי בעצם ואין כרגע התפתחות נוספת הייתי רוצה שתראי את פני היכן את נמצאת וכמה עולה ביקור אבחון ואם אפשר עדיין ללא טיפול בברכה ותודה אתי ארד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאום ביקור
אורית בן יהודה30/11/2008היי, אסתר:)
יעוץ ואבחון לא כרוך בתשלום, אשמח לראותך.
הקליניקה נמצאת בפתח תקווה סמוך לצומת סירקין.
לתאום פגיישה נא להתקשר לטלפון: 03-9332857
בברכה , אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתר ארד30/11/2008ההי אורית מודה לך ואתקשר לתאם אתי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני :)תשובה:)
אורית בן יהודה16/11/2008היי:)
ניתן להבהיר שיער לפני אפילציה. העבודה עם שיער בהיר קשה יותר לאפיטורית,
אך ישנו חומר מיוחד המשמש אפילטוריות במקרה כזה, החומר צובע (רק לזמן הטיפול)
את העור באיזור המטופל ,כך שהאפילטורית יכולה לראות את זקיק השיערה בבירור.
במידה ואת מבהירה את השיער המלצה שלי: השתמשי בחומר בשם "זולן", ההבהרה על ידו
נראית טבעית יותר, ניתן להשיג בבתי מרקחת.
מקווה שעזרתי.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אני:)16/11/2008תודה רבה:)יש לי עוד שאלה אני יכולה להבהיר תשיער אחרי שהשתמשתי בראקוטן או לחכות ?נגיד עם עבר שבוע שבוע וחצי כי אפלציה אני יכולה לעשות רק עוד חצי שנה ובנתים אני לא רוצה שיראו את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני:)
אורית בן יהודה16/11/2008היי,
הייתי ממליצה להמתין לפחות עוד חודש וחצי, מאחר וחומרי ההבהרה מכילים חמצן, ועור לאחר
רואקוטן מאוד רגיש, עדיף להזהר.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשעווה מהפניםחסוי15/11/2008
היי אני מורידה אצל הקוסמטיקאית שלי שיער מהפנים עי" שעוות קרם וחשוב לי להדגיש שהפנים שלי הם לא אקנטיות ובכל זאת יש לי אחרי זה פצעים.. אם אין נגיעה של מים לאחר מכן אז פחות.. אבל כשיש נגיעה של מים על הפנים.. נהיה לי ממש פצעים.. מה את ממליצה לשים אחרי זה כדי למנוע זאת.. או מה הקוסמטיקאית אמורה לשים לי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים
אורית בן יהודה15/11/2008ברוכה הבאה לפורום:)
אחרי הסרת שיער מבפנים , להרבה אנשים יש נטיה לפוליקוליטוס (דלקת זקיק השיערה)
אחריהתהליך על הקוסמטיקאית לחטא היטב את הפנים, ולתת לך גם הביתה מי פנים
המיועדים לעור שמן הנוטה לפצעים , כדי למנוע את התפרצות הדלקת.
במידה ומי פנים לא מספיקים , ניתן להשמש בפוליסן , תכשיר העוזר לפולקוליקוס,
שבת שלום אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לאחר פצעיםאסתר ארד14/11/2008
שלום , ראשית אבקש לציין כי הפורום שלך הוא לפי דעתי הטוב ביותר מתוך אלו אשר בהם עיינתי עד היום , יש תשובות לכל השאלות אשר לא מצאתי תשובות עליהן . ולהלן הבעייה לפני שנים רבות היו לי פצעי בגרות חטטתי וגרמתי לצלקות בנוסף לכתמי הריון אשר נשארו , הייתי כל היום מכוסה מייק אף עד אשר עשיתי טיפול בלוקציד והפצעים גם הכתמים נעלמו כליל. היום אני בת חמישים ותשע הולכת עם כובע ושומרת מאד על העור גם בשמש . לפני כמה חודשים חיתנתי את ביתי והחלטתי לטפל שוב בלוקציד הפעם לא היתה תגובה רצינית אך הבנתי שהחומר מצעיר את הפנים לפתע החלו להופיע פצעים עם מוגלה אחד אחרי השני מודיעים על בואם. נבהלתי חשבתי ששרפתי את העור עם הלוקציד פניתי לרופאת עור אשר הודיעה לי בחגיגיות כי זה יהפוך להיות כרוני וקיבלתי טיפול של זינדקלין , הפצעים עברו נשארו צלקות , כואב לאחר הטיפול הקודם שהצליח כל כך , מה לעשות הצלקת טרייה האם לחזור ללוקציד ולהידרוקינון או שיש משהו אחר לסילוק הצלקות בעודן טריות . מודה על תשובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לאחר פצעים.
אורית בן יהודה14/11/2008היי אסתר:) ברוכה הבאה לפורום.
ראשית , תודה על הפרגון , אני שמחה שאת מוצאת עניין בפורום.
לפי תיאור המקרה ותשובתה של הרופאה אני משערת שפרצה אצלך רוזצאה,
רוזציאה היא אקנה של הגיל המבוגר , היא מלווה פצעונים אדומים קטנים הדומים לאקנה (פצעי
בגרות). אנשים הסובלים מרוזציאה , בדרך כלל לא מפתחים קומודונים (נקודות שחורות).
אך יש התרחבות של כלי הדם והופעת פצעונים.והמחלה אכן נוטה להיות כרונית, כפי שרופאת
העור אמרה.המחלה מחריפה עם מתח נפשי , מזג אויר חם מקלחות חמות שימוש בחומרי
קוסמטיקה לא נכונים ועוד.
לא ראיתי אותך זו רק השערה, אני מציעה לך לשוב לאותה רופאת עור ולבקש הבחנה ברורה,
משום שבמידה וזו אכן רוזציאה , לא נותנים רטין - A - לוקציד, מאחר והחומר גורם להחרפת
המצב.
לגבי שאלתך על צלקות, חשוב לי לדעת העם מדובר אכן בהצטלקות או בכתמים על העור?
הידרוקינין ולוקציד , החומרים בהם השתמשת בעבר , מתאימים יותר לפתרון פיגמנטציה
לאחר אקנה ובכלל (תלוי בסוג העור).
לסיכום מאוד חשוב הבחנה ברורה מרופאת העור, בידקי איתה מהם החומרים המתאמים
למצב עורך כיום.
אשמח לשמוע ממך
מקווה שעזרתי, שבת שלום.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדר בבלאגןמיטל14/11/2008
אורית .דר שפירו מבצע אצלך עיבוי שפתיים .לאחר שקבעתי תור למרפאתך נתקלתי במרפאת מדיקארט ששפירו מבצע אותו עיבוי שפתיים בכלום כסף...והבנתי שלדר שפירו יש גם מרפאה פרטית משלו ! האם הוא סופר מן??..או שבמרפאה השנייה שיקרו לי!!!!!!! או שזה לא אותו 1.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בבלגן
אורית בן יהודה14/11/2008היי ברוכה הבאה לפורום:)
אכן לד'ר שפירו יש גם קליניקה משלו, רבים מהרופאים הטובים ביותר בארץ, עובדים
ביותר מקליניקה אחת, הדבר לא עושה אותם "סופר מן".
המחירים בקליניקה שלי ושלו זהים!
בידקי לאיזה חומר ובאיזו כמות, מזרק או חצי מזרק???נתנו לך מחיר , כנראה כאן המקום לבילבול.
את מוזמנת לבדוק את הדבר ביסודיות ולעמוד איתי או עם ד'ק שפירו בקשר.
בברכת שבת שלום .
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
מיטל15/11/2008המחיר לחצי סיסי 1100 .שאלתי אם זה ייראה בכלל על שפתיי.אני פוחדת ש 1 סיסי יהייה נפוח מדי .תודה רבה .פשוט הייתי בספק לגבי הקליניקה השנייה .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אורית בן יהודה15/11/2008היי אורלי :)
אני שמחה שהעניין הובן.
תמיד רצוי לנסות חצי סיסי, ולהמתין קצת ,להוסיף תמיד אפשר יותר מאוחר .
שבת שלום אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור גבותאבי14/11/2008
אני גבר בן 30 בעל גבות עבות ושחורות ועור בהיר .אני רוצה לדלל וליישר מעט את הגבות וכן בין הגבות. איזו שיטה מומלצת ביותר מבחינת דיוק וכן מבחינת אפקטיביות? לייזר , אפילציה או שיטה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור גבות
אורית בן יהודה14/11/2008היי שוורץ ברוך הבא לפורום:)
מאחר ועורךבהיר והשיער שחור, ניתן בין הגבות ומעל הגבות לדלל את השיער בעזרת IPL.
את שאר העיצוב של הגבה, רצוי לבצע ע"י אפילציה שהויא שיטה מדוייקת מאוד וניתן
בעזרתה להגיע לעיצוב המדוייק בו אתה מעוניין וכן לדלל מעט בין הגבות.
מקווה שעזרת שבת שלום.
אורית בין יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
אבי15/11/2008תודה. שאלה נוספת: האם קיים חשש לפיגמנטציה? פצעים, דלקות או השפעה כלשהי כתוצאה משימוש בIPL או באפילציה באזור הגבות? בכמה טיפולים בערך מדובר? בברכה, שוורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
אורית בן יהודה16/11/2008היי שוורץ:)
טיפול בIPL יכול לגרום פיגמנטציה בידיים לא מיומנות, לכן יש לבחור מכון מקצועי, למרות שרשמת
שאתה בעל עור בהיר, שהוא פחות מסוכן מבחינת כויות ופיגמנטציה.
בכל אופן לאחר טיפול כזה עליך להגן על פניך ע"י קרם הגנה משמש עם SPF של לפחות 30 .
בתהליך האפילציה יש סכנה לזיהומים שהוא נעשה בידיים לא מיומנות, לכן גם פה רצוי שתקבל
המלצה על המכון המטפל . אפילציה שנעשית בידיים מקצועיות עם הדרכה נכונה לאחר התהליך
היא בטוחה ומדוייקת. בכל אופן המלצה אישית שלי: לאחר כל טיפול אפילציה למרוח משחה
בשם "ויטה מורפן" על המקום המטופל, המשחה אנספטית וגורמת לחידוש והבראה מהירה של
המקום המטופל, יש למרוח אותה מס' ימים לאחר האפילציה.
לגבי מס' הטיפולים , אני לא יכולה לענות משום שהדבר תלוי בגורמים רבים ומשתנה מאחד
לשני.
בהצלחה.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשיעור בפנים!סיון :)14/11/2008
יש לי שיער פלומתי בפנים באיזור הפאות לחיים..אני מרגישה שזה גודל רק בזמן האחרון כי לפני כן לא היה לי ,כמו מה שייש לי עכשיו,מהפרופיל השיער כמעט ולא נראה ועור הפנים חלק אך אם מסתכלים ישר על הפנים במרחק קרוב השיער נראה,הבעיה היא שהשיער לא "שוכב" על הפנים אלא כאלו "מזדקר" אז זה בולט וישנם שערות ארוכות יותר מהשניות,עורי בהיר, האם מומלץ טיפול באפילציה במצב כזה? יש מצב שאם אגזור מעט את השיער (לקצר את השערה)אז יגדל לי עוד או שהשער יהפוך לכהה? מה מומלץ לעשות במצבי,ותוך כמה זמן אוכל לסיים טיפול של אפיליצה כמה בערך העלות של כל העניין? ואם יש מישהי כאן שמטופלת באותו ענין אשמח שתגיב לי. אם תוכלו לענות לי על 2 השאלות ששאלתי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
אורית בן יהודה14/11/2008היי סיוון:), ברוכה הבאה לפורום.
ראשית באם השיעור החמיר לאחרונה, רצוי לבצע בדיקות הורמונאליות.
גשי לאנדרוקרינולוג ובקשי בדיקה מקיפה של כל הבלוטות האדרוקריניות.
לגבי גזירת השיער, הדבר לא גורם להשחרתו , אך גורם לשיערה להיראות יותר עבה
כמו כשגוזרים קצוות אצל ספר.
אני בהחלט ממליצה לבצע אפילציה, לגבי מחיר הוא משתנה מאפילטורית אחת לשניה.
לגבי הזמן הדרוש עד סיום התהליך , בלתי אפשרי לדעת, הדבר תלוי בגורמים רבים
כמו המערכת ההורמונאלית שלך , זמני הגעה לטיפול משך טיפול והתמדתך.
אך במידה והמערכת ההורמונאלית שלך מאוזנת, אפילציה היא השיטה היחידה המסירה שיער
בפנים ב100%%.
מקוה שעזרתי, שבת שלום.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,עזרת לי מאוד!
סיון :)14/11/2008שבת שלום =)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת להשתדרג בתחום הקוסמטיקההדס13/11/2008
מה ההבדל בין חוה זינגבוים לדר קליין ?מה עדיף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשתדרג
אורית בן יהודה13/11/2008היי ,הדס:)
ברוכה הבאה לפורום.
את בית הספר של ד'ר קליין , אני לא מכירה.אולי גולשי הפורום יוכלו לתת לך המלצות.
אך אני יכולה להמליץ לך בחום על בית הספר של חוה זינגבוביים.
המון בהצלחה.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)