מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליסןעדי05/04/2014
שלום,מאיפה אני קונה פוליסן וכמה עולה?
הבנתי שאצל קוסמטיקאיות,שאלתי את הקוסמטיקאית שלי והיא בכלל לא ידעה מה זה.
ניסיתי אפילו בסופר פארם בבית מרקחת והם גם לא מכירים..
אני ממש חייבת את זה מאיפה אני משיגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליסן - תגובה
מיכל גולן06/04/2014היי עדי..
רק אצל קוסמטיקאיות
עלות בערך 70 ש"ח (לא בטוחה אל תתפסי במילה)
מהיכן את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליסן - תגובה
אורית בן יהודה06/04/2014היי עדי
פוליסן ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות בלבד.
שימי לב , ניתן לרכוש בקובוקונים קטנים או בקבוק גדול
לפי האזור המטופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי מכל חנות שמוכרת לקוסמטיקאיות,
ליאתוש8207/04/2014או מהקוסמטיקאיות עצמן...
מהיכן את בארץ?
יש לי מקום טוב להמליץ לך עליו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
עדי07/04/2014אני מפתח תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני - תגובה
מיכל גולן08/04/2014עדי אני מראשון לציון אם בא לך לבוא בכייף
עדכני אותי ויחכה לך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה טלפון
ליאת08/04/2014של חנות כזו שמוכרים לקוסמטיקאיות אתן לך ותשאלי שם..
נראה לי שיש להם הכלללל!!!
והם עושים משלוחים כמובן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
עדי08/04/2014כן אני אשמח,איך קוראים להם ומה המספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה
אורית בן יהודה08/04/2014ההודעה נמחקה משום שהייתה פרסומת שיווקית לשמה כולל וידאו !
דבר האסור לפי חוקי הפורום.
את המוצר ניתן להשיג אצל כל קוסמטיקאית בכל אזורי הארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה10/04/2014שוב מחקתי, מרכזי שיווק זה לא המקום לפרסומת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכשיר הזה הוא עבודה בעיניים
אני09/06/2014רכשתי את התכשיר הזה בעבר ועד כמה שזכור לי (ויתקנו אותי הקוסמטיקאיות אם אני טועה), המרכיב הפעיל בתכשיר הוא חומצה סליצילית ואין בו מרכיבים פעילים נוספים, ולכן המחיר שבו נמכר התכשיר הנ"ל הוא שערורייתי, שכן אפשר לרכוש תכשיר עם אותו מרכיב פעיל (לדוגמה: "ספיריט סליציל") במחיר נמוך הרבה יותר של 15 ש"ח לערך לאותה כמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיכשור לטיפולי פניםירדי25/03/2014
שלום,
אני באמצע לימודי קוסמטיקה רפואית ורציתי לדעת איזה מכשיר הכי חשוב שעלי לרכוש ע"מ להתחיל לקבל לקוחות שלא כדאי לעבוד בלעדיו. אני מתכוונת לתדר גבוה, וופוזון או גלווני
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכשור לטיפולי פנים - תגובה
אורית בן יהודה26/03/2014שלום ירדי.
הכי חשוב לתחילת העבודה הוא התדר הגבוה שהכרחי לחיטוי עור שמן ואקנה
בסיום טיפול. בטיפול בעור האחריות שלך כקוסמטיקאית (לעתיד) היא לדאוג שהמטופל יצא מטיפול והעור לא יזדהם בהמשך.
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדי מאיפה את?
לילוש03/04/2014אני יודעת על מישהי בצפון שעושה השתלמות על מיכשור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציהשרון19/03/2014
שלום רב
האם אוכל בבקשה לקבל המלצה לאפילטורית (כך ניתן לומר??) ברמת אביב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה - תגובה
אורית בן יהודה25/03/2014שלום שרון
מאז המצאת הליזזר/ IPLמעט מאוד קוסמטיקאיות. אפילטורייות נשארו מומחיות בתחום.
כך שלצערי אני לא מכירה מישהיא מהאזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות ללא לנוליןהדס13/03/2014
שלום,
אשמח לדעת איזה קרם לחות מומלץ ללא לנולין
יש לי רגישות גדולה לחומר זה ורציתי לדעת אם קיים קרם כזה
תודה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על קרם פנים טבעי
סיוון24/03/2014אני גם רגישה ללנולין ואני משתמשת במוצרים של חברת LAVIDO הישראלית, קונה אותם בחנות שלהם בקניון בראשון לציון, יש להם רשת בכל הארץ וגם נמכרים לדעתי בבתי הטבע. כנסי לחניות שלהם יש שם בד"כ קוסמטיקאית שיכולה להתאים לך קרם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לשאול
בקי05/06/2014מה זה לנולין בעצם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפנים ומחזוראורית06/03/2014
שלום,
האם זה נורמלי שכמה ימים לפני מחזור ובהתחלת המחזור נקבוביות העור בפנים שלי נראות פעורות יותר והעור מחוספס יותר?
אגב אני משתמשת בקרם חומצות ללילה שעובד יפה מאוד אבל בימים שלפני המחזור נראה שגם הקרם לא משתלט על מרקם העור והוא נראה לא טוב...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים ומחזור - תגובה
אורית בן יהודה06/03/2014שלום אורית,
כן בהחלט
,התופעה מוכרת ל, עקב שינויים הורמונאלים ניכרים שינויים בעור הפנים בעיקר אצל בעלות שמן או נוטה לשמן.
מומלץ בימים אלו לתגבר את הטיפול בעור ע"י סרום רטינול או מסיכה מכווצת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לדעתגיא27/02/2014
אני רוצה לפתוח קליניקה ורציתי לדעת איזה מכשיר נחשב להכי טוב בהסרת שיער תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין לדעת - תגובה
מיכל גולן27/02/2014יש הרבה מכשירים טובים היום בשוק, השאלה מה הצרכים שלך ...
אני עובדת מכשיר ומאוד מרוצה... של שארפ לייט :)
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים כתוצאה משערות חודרניותיפעת19/02/2014
שלום.
לאחר הורדת שיער במפשעה באמצעות גילוח/ שעווה יצאו לי שערות חודרניות
שגרמו לפצעים באזור המפשעה.
לצערי נשארו לי כתמים גם כתוצאה מהפצעים וגם כתוצאה
מהניסיון שלי להוציא את השערות החודרניות באמצעות פינצטה.
איך אני יכלה לטשטש את הפצעים/ כתמים?
הדבר גורם לאי נוחות גדולה מהמראה הלא אסטתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים כתוצאה משערות חודרניות - תגובה
מיכל גולן19/02/2014היי יפעת,
ממליצה לך על נוזל בשם "פוליסן"... יעשה עבודה של חיטוי ויטפל בשער החודרני
בכלל מציעה לך לעבור להסרת שיער לצמיתות - יפתור לך את הבעיה.
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיווץ נקבוביותאורית13/02/2014
שלום,
אני בת 30, בעלת עור רגיש, עם כתמים וצלקות פוסט אקנתיים ונקבוביות מורחבות, בעיקר בלחיים.
מחפשת המלצה למסיכה טובה לכיווץ נקבוביות, ואם היא גם קצת מבהירה אז בכלל טוב.
נ.ב.,
שמעתי על מסיכת פלנטגו לכיווץ נקבוביות ואשמח לדעת היכן ניתן להשיג אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיווץ נקבוביות - תגובה
מיכל גולן13/02/2014היי אורית
פלנטגו היא מסכה לעור שמן ...
לכיווץ נקבוביות והפרשת עור שמן הייתי נותנת משהו לאיזון העור ...
יש חומרים עם חומצות אשר עוזרות בסגירת הנקבוביות.
בשביל לדעת מה הכי נכון לך צריך לראות את עור ואת כמות הפרשת השומן / נקבוביות
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה של הכתמים
יפעת25/02/2014תודה על התשובה. קניתי את הפוליסן.
בנוגע להבהרת הכתמים קראתי שיש כמה פיתרונות כדוגמאת : קרם של אינה רויאל קאר, קרמים נמכילים חומצה רטינואית, אזל אקס, לוקסיד.
מה הכי יעיל להעלמת הכתמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה של הכתמים - תגובה
מיכל גולן25/02/2014לא ראיתי את סוג הכתם ככה שקשה לי לתת תשובה מדוייקת.
לא יודעת אם נכון להשתמש כרגע בקרם עם רטינול.. אבל, שוב צבע תלוי מה יש לך ...:)
מה צבע העור, צבע הכתם ועוד מספר פרמטרים
מקווה שעזרתי ,
אשמח לעזור תמיד
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פניםמיטל10/02/2014
שלום
כיצד מנקים את העור סבון פנים,מי פנים ,חלב כל אחד אומר משהואחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פנים - תגובה
מיכל גולן11/02/2014היי מיטל,
אפשר גם וגם ...
אישית אני מעדיפה סבון :)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי פנים
מיטל12/02/2014רק סבון את משתמשת.?
אבל מי פנים מנקים טוב יותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי פנים - תגובה
מיכל גולן12/02/2014היי מיטל,
כן רק סבון :)
יש מגוון רחב של סבונים שעושים עבודה מעולה !!
אישית פחות אוהבת מי פנים .. אלכוהול לא תמיד טוב לעור ותלוי אף למי ...
מקווה שעזרתי ,
חג אהבה שמיייח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכיבים זהים בקרמים שונים - הגיוני?ערן27/01/2014
אורית / מיכל, שלום רב!
לאחרונה רכשתי שני קרמי לחות לפנים המיוצרים ע"י אותה החברה.
לפי המופיע על אריזות המוצרים, הקרם הראשון נקרא "קרם לחות גזר" והשני "קרם לחות אבוקדו ואלוורה", כאשר על כל אחד מהם מופיעה תווית המתארת את הייחודיות של הקרם הספציפי ואת סוג העור שאליו מיועד (למשל, "לכל סוגי העור" לעומת "לעור רגיל עד יבש").
הבעיה מתחילה כשאני מתבונן ברשימת הרכיבים של 2 הקרמים, ולהפתעתי מגלה ש-2 הרשימות זהות לחלוטין - הן בשמות הרכיבים והן בסדר הופעתם ברשימה (!). ההבדל היחיד הוא שברשימת הרכיבים של אחד הקרמים מופיעים שני רכיבים נוספים בסוף הרשימה (השניים האחרונים) שאינם מופיעים בקרם השני, ורכיבים אלו הם בסה"כ צבעים סינתטיים.
אז לפני שאסיק מכך שמדובר בהונאה... אשמח מאד לשמוע את דעתכן המקצועית בעניין. אם לא מדובר בהונאה, כיצד ניתן להסביר את הזהות המוחלטת (למעט הצבעים) ברשימות הרכיבים של שני הקרמים?
אודה מאד על תשובתכן המקצועית.
בברכה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבים זהים בקרמים שונים - הגיוני? - תגובה
אורית בן יהודה27/01/2014שלום ערן.
אכן תמוה..
לא מכירה את החברה
מציעה לך לפנות למקום ממנו רכשת את המוצרים.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף עקב שימוש בתכשיריםמיכל27/01/2014
שלום, קיבלתי מהקוסמטיקאית שני חומרים: קיור ודרמפיל. אחרי כמה ימים של שימוש נהייתה לי כמו כוויה במצח באזור הנמוך שלו, מעין עיגול עם קילופים. האם זה תקין? להמשיך איתם? מישהי אמרה לי שזה נראה כמו סבוריאה. החומרים האלו מתאימים גם לזה? אגב, מותר להשתמש בהם בהריון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף עקב שימוש בתכשירים - סבוראה
אורית בן יהודה27/01/2014היי מיכל.
אין בעיה בשימוש בתכשירים בזמן הריון.
נראה שאת סובלת מסבוראה, באזור סבוראי אין להשתמש בדרמפיל כל יום אלה פעם ביומיים , חשוב להרטיב את הגזה ואז להרטיבה בדרמפיל כדי להוריד את ריכוז החומר.
כרגע אני ממליצה לך להפסיק למס ימים עם הדרמפיל ולהשתמש רק בקיור, כשהעור ירגע מעט השתמשי כך:
קיור אפשר למרוח על כל הפנים או נקודתי על פצעים עד פעמיים ביום
דרמפיל : השתמשי בגזה יבשה על כל הפנים למעט האזור הסברוראי.
באזור הסבוראי יש להשתמז על גזה רטובה כפי שכתבתי אחד ליומיים בלבד.
בדרך זו גם האקנה וגם הסבוראה יטופלו ביעילות.
הסבר זה אינו מחליף יעוץ מקצועי ע"י הקוסמטיקאית המטפלת רצוי שתראה אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלציהעדן25/01/2014
אני עושה אפלציה אצל קוסמטיקאית אחרי הטיפול מופיע לי אדמומיות ואחר כך נקודות אדומות שעוברות אחרי שבועיים האם זה נורמלי וזה מצב תקין מישהי אחרת מהעבודה שלי גם עושה אבל היא טוענת שאין לה כלום על הפנים אחרי טיפול אמרתי את לקוסמטיקאית שלי והיא טענה שהקוסמטיקאית שלה מורחת אותה עושה לה בחום נמוך והיא לא תיגמור עם הטיפולים בחיים האם זה נכון? וזה נורמלי ? הקוסמטיקאית שלי עושה לי בחום 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפלציה - תגובה
מיכל גולן26/01/2014היי עדן,
ראשית שאיני עובדת באפילצייה.
אב כידוע לי ומלקוחות שעושות מאוד סביר שתהייה אדמומיות, פצע גלד.
הרי זו פציעה של העור , חדירה של מחט.
אם זה עובר - מעולה !!
מה שכן צריך לבדוק שלא נשארים סימנים וצלקות.
כל עור מקבל את זה אחרת וגם נכון יש דרגות של חום.
חשוב להקפיד על חומרים חיטוי לאחר העבודה, הגנה ושימור הפנים.
בהצלחה, שבוע טוב ,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפלציה - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה26/02/2014היי עדן.
אני מטפלת באלקטרוליזה (אפילציה) כבר 25 שנה.
ממליצה להשתמש בביאפין (לרכוש בבית מרקחת)לאחר הטיפול תורם לריפוי מהיר והרגעת העור לאחר אפילציה.
.
חשוב לזכור למרוח קרם הגנה בתהליךהטיפול.
אורית בן יהודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ניקוי אצל קוסמטיקאית-- נזק?vivian17/01/2014
שלום רב,
לפני שלושה ימים הייתי אצל הקוסמטיקאית שלי ועשיתי ניקוי פנים.
הפעם יצאתי משם ממש פצועה בפנים בשל הורדת נקודות, בודדות לבנות וקטנות מתחת לעור. העור שלי בדרך כלל חלק ונקי. כבר שלושה ימים שזה לא עובר והעור ממש פצוע. האם זה נורמאלי? שאלה נוספת: התחיל לי קמט דק מאוד (מעין פס במצח שבקושי ראו- אני בת 32) לאחר שהיא התעסקה במצח רבות והכאיבה מאוד עם מעין "כפית" כזו ממתכת להורדת שחורים- שמתי לב שהקמט מאוד העמיק. האם יש קשר? כיצד לנהוג בקמטים הזעירים הללו בכדי לא להעמיקם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ניקוי אצל קוסמטיקאית-- נזק? - תגובה
מיכל גולן19/01/2014היי דניאל,
אם היו לך הרבה שומנים תת עוריים יכול להיות ש"נפצעת" זה קורה.
לא תמיד אבל קורה.
אמור לעבור, כרגע יש גלד עד שיתרפא , סבלנות :)
לקמט אין קשר לטיפול :) יש להתחיל להשתמש בחומרים מעדנים, קרמים ללילה
מקווה שעזרתי, אשמח לענות על משהו נוסף
שבוע טוב,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות להסרת שחורים באף..שי10/01/2014
אהלן.. היו לי מדבקות להסרת שחורים לאף של חברת bior'e בבית אז שמתי אחת ואח"כ גיליתי שעבר להם התאריך מלפני שנה וחצי!.. האם יכול לקרות נזק כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות להסרת שחורים באף.. - תגובה
אורית בן יהודה22/01/2014מומלץ לא להשתמש במוצר פג תוקף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי קוסמטקיההדיל09/01/2014
היי,אשמח לקבל ייעוץ בנושא לימודי קוסמטקיה,הבדלים לבין קוסמטיקה וקוסמטיקה פרא רפואית? היכן מומלץ ללמוד הכי טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי קוסמטקיה - תגובה
מיכל גולן09/01/2014היי,
לפני שמתחילים קוסמטיקה רפואית יש לימודי קוסמטיקה - תעודה של משרד העבודה.
הלימודים ארוכים יותר ..
לאחר שמסיימים יש לימודים קצרים יותר של לימודי קוסמטיקה פרא-רפואית..
בהצלחה,
מיכל גולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)