מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערקים27/01/2013
שלום
אני מסירה מזה כמה שנים שיער באיזור הלחיים עם פינצטה. חלק מהשיערות הפכו לכמו קוצים קטנים שחורים וקשים וכך קורה שכל יומיים אני נאלצת להסיר חלק מהן . עברתי לשעווה בחודשיים האחרונים אך עדיין זה גדל בצורה הזו קשה עבה ושחור. מה ניתן לעשות חוץ מאפילציה בכדי שלא יצמחו ככה שחורות וקוצניות ממש רואים אותן על הפנים כמו נקודות שחורות וזה מאוד מפריע לי . אשמח ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער - תגובה
מיכל גולן27/01/2013היי קים,
ע"מ לקבל ייעוץ טוב ונכון את צריכה לגשת לקוסמטיקאית באזור מגוריך - אין כמו מראה עיניים.
יש לך אפשרות להמשיך עם אפילצייה, ישנו מכשיר הנקרא סלקטיב פרו שגם הוא יכול לעזור לך . אם השערה ממש שחורה וקוצנית יהיה ניתן לעשות גם IPL.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדייגו23/01/2013
מה ההבדל בין אפטרשייב BALM ל LOTION?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אורית בן יהודה24/01/2013היי דייגו,
לושיין הור אפטר שייב לחותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים באוזנייםעדי23/01/2013
שלום, החלטתי לעשות חורים באוזניים סוף סוף (בת 24), אבל אחרי כמה ימים התחרטתי והוצאתי את העגילים. החורים נסגרו, למרות שיש עוד תחושה של גולה קטנטנה במקום, אבל הבעיה האמיתי היא שהסימונים שעשו לפני שחוררו את האוזניים (בעט כחול) לא יורדים (וכבר עבר יותר מחודש). ניסיתי אלכוהול רפואי, מסיר לק, ומים וסבון, אבל זה נראה כאילו הצבע נמצא בתוך העור. מה לעשות?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים באוזניים - תגובה
אורית בן יהודה24/01/2013היי עדי,
יתכן ודיו מעט הסימון חדר לתוך העור בעודו נסגר לכן כעת אינך יכולה להסירו באלכוהול.בכל אופן
ממליצה לך לגשת לרופא מומחה או פלסטיקאי כדי לנקות את המקום מבפנים כל עוד הדבר אפשרי אם בכלל, איני יודעת עד כמה המקום החלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותבריטני ספירס20/01/2013
אני עוד מעט בת 25 . מידי שנה אני מרגישה שעור פניי מתבגר !! המרקם עור שונה ועם הזמן גם קמטי הבעה מצטרפים. רציתי לדעת אם שימוש בסרום הצערה ובנוסף גם תמצית נעורים (שמתחיל להיות טרנד במותגי קוסמטיקה) יועילו או יעשו נזק?
אני לא רוצה להראות כמו מישהי עם ״אשליה לצעירה״ שנשים בנות 40 משתמשות בזה ויש להן מן אשליה בפנים אבל קולטים את גילן. אני באמת תוהה מה לא בסדר, חוץ מהעישון שבאמת נורא קשה להגמל ואני רק רוצה לפחות להשתדל להפחית, אני משתדלת להקפיד על שגרת ניקיון ולחות, הגנה, ספורט, תזונה. משתדלת...
השאלה אם זה בסדר להשתמש במוצרים הללו? לא ייגרם נזק? שאולי האשליה הזאת תגרום דווקא למראה בוגר יותר ? ״מנסה להראות צעירה ...ובוגרת״ ועוד אני צעירה בעצמי. הרי קולטים נשים שעשו ניתוחים ודברים בפנים, אז לפחות שיהיה טבעי. ומה בעצם הפעולה של כל התכשירים האלו להצערה על העור? או אילו לפחות שנמכרים במאות שקלים וכותבים ברשת שזה ״עשה אותי צעירה אבל החזיר אותי לתקופה שהייתי מכוערת״ זה לפחות מה שקראתי אצל בלוגרית בבלוג שלה על מוצר שמכרה לחברת קוסמטיקה .
ומה קורה לעור הפנים בדיוק כשהוא מזדקן? איך אפשר לראות מישהי בת 19 יפה ובגיל 20 רואים שהיא השתנתה, שאין לה כמובן קמטים בפנים אבל המרקם של העור שונה... איך זה נקרא בדיוק אצלכם בלימודי קוסמטיקה הסוג בגרות הזאת? כי זה מה שקרה לי בגיל 20. ואיך מונעים את זה? ואיך מתקנים?
בעיה חמורה שיש לי הוא הקול. מעישון מיד התחיל להשתנות ועם הזמן נעשה יותר גרוע. הוא נהיה עבה מאוד, בוגר מאוד! יחסית לגילי וצרוד. יש איזו משקה שיכול להקל על הצרידות? חוץ מהפחתה בעישון, יש משהו נגד הקול? למה יש תעשייה שלמה של קוסמטיקה לפנים אבל אף אחד לא יצר משהו לכאלו שהשיחה בטלפון היא חוויה לא נעימה עבורן?!
מיואשת... ):
למה יש רק ניתוח אחד קטן (ויקר) לקול כשלעור הפנים יש מדפים שלמים של מוצרים? אולי יש משהו שאני לא יודעת שיכול להועיל לקול? מעבר להפחתה שאני עובדת על זה ...
יש גם כאלו שמעולם לא עישנו והקול שונה. באמת לא מבינה למה לא עשו משהו עם זה , זה יכול להיות סטארט אפ מצליח. הזכויות שמורות לי ! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
מיכל גולן21/01/2013היי בריטני,
לגבי הקול לצערי אין לי לתת לך מענה.
לגבי המוצרים שציינת אני לא מכירה :(
אבל,
בשוק שלנו יש המון מוצרים שיכולים לעזור ואף לעודד את חידוש העור.
אכן שימוש מוקדם מונע ומאט את הזדקנות העור. שימוש מוקדם יעזור לך למזער נזקים של העור .
שימוש נכון ולא מוגזם יכול לגרום לעור שלך להראות בריא, זוהר וטוב יותר.
ע"מ להמליץ לך על מוצר זה או אחר קשה כיון שאני לא רואה את עור פנייך.
המלצה ככה שלא תגרום נזק והיא תמיד טובה ויעילה היא שימוש בחומצה לקטית 10% אשר תשפר לך מעט את העור (המיוחד שאת מעשנת) .
שימוש בקרם עיניים יכול להיות טוב, קרם הגנה חובה :)!
אשמח לעזור ולענות,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהמיכל06/01/2013
שלום רב,
אני בת 30 ויש לי צלקות אקנה על שתי הלחיים. הצלקות לא נוראיות כל כך אבל ניתן להבחין בהן ובמיוחד בתאורה לא מחמיאה... אני רוצה לעשות טיפול בלייזר ולשם כך אני מחפשת מידע באינטרנט. כל התמונות שאני רואה "לפני" ו"אחרי" של טיפול כזה מראות שהתוצאה הסופית היא לא לחי חלקה ויפה אלא עור כזה שרואים עליו שהוא אחרי לייזר. האם זאת התוצאה שתהיה אצלי? האם אין טיפול שיכול להחזיר לי לחיים בריאות ויפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
אורית בן יהודה06/01/2013היי, מיכל ברוכה הבאה לפורום.
ניתן להגיע כיום למראה כמעט חלק במקרים של צלקות אקנה שקועות.
לא ראיתי אותך כך שלא אוכל לתת לך תשובה מהימנה, כמו כן מספר הטיפולים והתוצאות היא אישיות אך מרשימות . חשיבות רבה יש לשיחה ולתאום ציפיות .
טיפול בגלי רדיו RF בטוח הרבה יותר. ובמכשור מסויים אף יעיל יותר מלייזר מאחר
ויש מערכת חימים נוספת שתורמת רבות לתוצאות.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבת על האפשרות
דליה לוי אושר10/01/2013של מילוי קמטים עם בוטוקס?
במרפאות שעשו לאחי בוטוקס למיגרנה מטפלים גם זה
מוזמנת לבדוק אצלם - מרפאות או.אר בהרצליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוקינוןויטה30/12/2012
רציתי לשאול תוך כמה זמן קרם הידרוקינון אמור להתחיל להשפיע?
אני מורחת אותו כבר חודשיים לילה כן לילה לא ולא רואה תוצאות
הבנתי שהקרם אמור גם לעזוב במניעת ראשים שחורים ולהקנות לעור מראה יפה יותר
אבל זה לא קורה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוקינון - תגובה
מיכל גולן30/12/2012היי,
מאוד תלוי בריכוז שהרופא נתן לך.
בערך בין חודשיים לשלושה רואים שיפור בעור. הרבה פעמים המטופל/ת לא רואים את השיפור כיון שהם חיים את היום יום עם זה.
אני בטוחה שאם היית מצלמת את פנייך ובודקת כעבור 3 חודשים היית רואה שיפור משמעותי!
רק אל תשכחי קרם הגנה , הידרוקינון הינו חומר חזק ולפעמים יכול לגרום לפעולה הפוכה.
בהצלחה, :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר להסרת שיערענת23/12/2012
שלום לכולם .. אני צריכה המלצה ל - מכשיר להסרת שיער לקליניקה שלי ..
חייבת לציין שניסיתי הרבה סוגים של מכשירים להסרת שיער .. ונתקלתי בהרבה תקלות שונות בכל מכשיר להסרת שיער שקניתי ..
חברה טובה שלי קנתה לקליניקה שלה את ה - מכשיר להסרת שיער הזה :
trios
היא מאוד מרוצה ממנו והמליצה לי לרכוש מכשיר להסרת שיער בדיוק מאותו סוג .. מישהו מכיר את ה - מכשיר להסרת שיער הזה ? יודע להמליץ לי עליו ? תודה - רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר להסרת שיער - תגובה
מיכל גולן25/12/2012היי ענת
מוזמנת לדבר איתי בפרטי .
יש פורום להסרת שיער .. תוכלי גם שם לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
יעל23/06/2014הייתי אצל קוסמטיקאית והיא מטפלת בפצעי אקנה על ידי מכשיר . הטיפול כואב. היא משטחת את הפצעים. האם אתן מכירות שיטה כזאת ? האם זה עלול להשאיר סימנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
מיכל גולן26/06/2014יש מכשור שמטפל באקנה.
אבל את המושג ל"שטח פצע" איני מכירה , מצטערת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערנועה12/12/2012
שלום.
אני בהירת עור ובעלת שיער כהה. יש לי שיער בפנים שהוא נורא דק וחשבתי לבצע הבהרת שיער באמצעות קרם "ז'ולן". יש לי מס' שאלות:
1. כל כמה זמן בערך צריך לחזור על ההבהרה?
2. האם זה מתאים לעור רגיש בעל סבוריאה?
3. האם נכונה השמועה שזה גורם לעיבוי השיער ומבליט אותו עוד יותר?
4. האם ההבהרה נראית טבעית וטובה על עור בהיר?
תודה מראש על המענה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער - תגובה
אורית בן יהודה13/12/2012הי נועה,
מאחר ויש לך סבוראה רצוי לעשות טסט במקום קטן ולראות איך העור מגיב.
חימצון אינו גורם לעיבוי השיער (אם כך היה זה היה טיפול נהדר לנשירת שיער )
חזרה על הפעולה היא אישית לפי צורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מתערבת מהצד...
מממ20/12/2012לדעתי שיער מחומצן על כל צבע עור הוא בולט הרבה יותר במיוחד בשמש...
האם זה נכון שכשמוצאים בשעווה זה גודל יותר?
אני מוציאה בשעןןה יש לי פלומה עדינה שמפריעה לי... לא שמתי לב שגודל יותר או עבה יתר...
האם זה נכון גם באזורים הורמונאליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פצעחם רק בצד אחד של הפניםמ06/12/2012
למה זה?! פצעים קטנה שאחרכך עושים לי כתמים
השתמשת ברןיאל קר והוא עשה לי פצעים :/
מה עוד... העור שלי מממממששש ייבש יש לו הרבה קילופים
ולא מצאתי שום קרם שיש בו לחות שלא עושה לי פצעים...
מה עושים?!
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי פצעחם רק בצד אחד של הפנים - תגובה
מיכל גולן08/12/2012היי,
פצעים זו בעיה ועור יבש זו בעיה,
כמובן שאתן לך המלצה אך ללא ראות קשה לביות מדוייקת.
ע"מ לטפל בפצעונים השתמשי בקרם נקודתי. ע"מ לטפל ביובש הגבירי ללחות יותר משמעותית לעור הפנים שלך.
את יכולה בלילה להשתמש בקרם לקטית אשר ייתן לך הבהרה/ לחות/ ויעזור מעט בפצעונים.
זה המעט ללא לראות את העור ולראות את צרכיו.
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פצעחם רק בצד אחד של הפנים - תגובה - תגובה
אורית בן יהודה09/12/2012היי, מוסיפה המלצה, קני בבית מרקחת קרם בשם "בפנטן פלוס" הקרם אנטיספטי מרגיע ה"יובש" מזרז את הנשלת התאים מתים שלא התחלפו בעצמם הגורמים לך לתחושת היובש והקילוף. חשוב לציין שעור שמן המיובש חיצונית עלול להוציא יותר פצעים לכן חשוב איזון ע"י תכשיר מתאים. בנוסף כפי שמיכל המליצה לך טפלי נקודתית בפצעים.
ברגע שהיובש ירגע תחזרי לשגרת טיפול רגילה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד משהן קטן..
מממ09/12/2012ויש לכן מייבש להמליץ לי.עליו? משהו חזק שעובד? אז במקום לחות לשים בלילה את הבפנטן פלוס? הוא די שמנוני... אני ממש מפחדת שיוציא לי עוד פצעים...
אני משתמשת בסבון רימונים של קראט או דבש של כריסטינה... לסירוגין כזה..
עדיף להפסייק בתקופה של היובש אני מניחה...
יש לי גם עןד סבון עדין יותר של כריסטינה קלינזינג ג'ל
אם יש לכן המלצות לדברים ספציפיים אני אשמח ואני אזמין עוד מחר מהקוסמטיקאיתת בכל מליר...
גם הקרם לקתית הזה שמיכל אמרה להבהרה.. ככה קןראים לו? או שזה הולך לפי חברה??
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מממ20/12/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת -אוריתאודי03/12/2012
יש שוני בין מכשיר הGLOW לטיפול בצלקות אקנה כפי שהמלצת
לבין מכשיר גלי רדיו אנדימד DEEP 3 ?
2.שאלה נוספת טיפול בגלי רדיו לסוגיו אפשר לעשות אצל קוסמטיקאית או רק רופא עור?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת -אורית - תגובה
אורית בן יהודה09/12/2012הי אודי , מדובר באותו מכשיר .
הטיפול נעשה אצל קוסמטיקאיות ורופאים.
תוצאות מדהימות.
בהצלחה.
צרפתי תמונה של המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם של חב' גרנטיקאילנה03/12/2012
לחברת גרנטיק יש קרם הזנה SYNCHRO - לעור רגיל /יבש. מעולה. האם יש חברה שיש בה קרם טיבעי , עם אותם רכיבים של הקרם הזה, במחיר שפוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם של חב' גרנטיק - תגובה
אורית בן יהודה03/12/2012לכל חברה יש פורמולות משלה , מעבר למרכיבים ישנם עוד פרמטרים הנותנים לתכשיר את האיכויות שלו.
יתכן שתוכלי למצוא קרם עם מרכיבים דומים לשם כך עלייך לעשות השוואה בין המרכיבים בקרמים השונים ולהתנסות עד שתמצאי קרם המתאים לך מכל הבחינות.,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשיםקרן29/11/2012
שלום אני בת 5 ויש לי נמשים בכל הפנים וזה מריע לי מאוד.רציתי לשאול האם יש דרך להעלים אותם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים - תגובה
אורית בן יהודה29/11/2012הי קרן,
בגילך הצעיר הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ לך , הוא מריחת קרם הגנה 30 SPF לפחות ומספר פעמים ביום, גם בחרף.
בגיל יותר מבוגר תוכלי לעבור טיפולים, כרגע רק להמנע משמש.
בהצלחה-:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקוסמטיקהמירית28/11/2012
שלום,
רציתי לשאול האם אפשר דרך טיפול קוסמטי לטפל בעפעפיים נפולות ולהרים אותן? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקוסמטיקה - תגובה
מיכל גולן29/11/2012היי מירית,
עד כמה שאני יודעת לא.
זוהי רקמת עור עודפת אשר צריך "להרים" אותה או "להוריד" אותה וזה רק ניתוח.
כל קרם יכול לשפר ולמצק את האזור אך לא להרים את העפעף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך
מירית30/11/2012תודה רבה על התשובה,
רציתי לשאול איזה קרמים יש למיצוק העור? את יכולה לתת דוגמאות ואולי שמות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך - תגובה
מיכל גולן30/11/2012מירית,
יש סרומים למיצור של פיטר תומאס.
יש חומרים לחידוש העור על בסיס רטינול מעולים . כמו סרום XS של מרים קיסר ועוד...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
מירית30/11/2012אוקי תודה,
ואת יודעת איפה אפשר לקנות את זה? מוכרים את זה בסופר-פארם או בחנות קוסמטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך - תגובה
מיכל גולן30/11/2012רק אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה במהלך טיפול ברטינוליעל22/11/2012
שלום לכן,
האם אפשר לעשות אפילציה בפנים במהלך שימוש בקרם לילה המכיל רטינול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה במהלך טיפול ברטינול - תגובה
אורית בן יהודה28/11/2012הי יעל ברוכה הבאה לפורום,
אם הקרם לא גורם רגישות בעור פנייך אפשר לעשות אפילציה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית בבאר שבעיוסף20/11/2012
שלום לכולם.
אני מחפשת קוסמטיקאית טובה באזור באר שבע, חשוב לי שזה יהיה סוג של מכון נקי ואסתטי, שהקוסמטיקאית תהיה מקצועית ותדע את העבודה.
מצאתי את האתר הבא bellacosmetica
האם מישהי מכירה את המקום ויכולה לתת לי המלצות?
האם מישהי מכירה מקומות אחרים באזור שלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית בבאר שבע - תגובה
מיכל גולן21/11/2012שלום דנה,
אשמח לנסות לברר בקרב מכריי הגרים בבאר שבע.
רק שכרגע המצב הביטחוני לא ממש מאפשר זאת.
אנסה שהמצב ירגע. אם שכחתי סליחה מראש, רשמי לי שוב :)
המשך יום בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)